Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka094 wrote:A mnie zależy gdzie zlapie. Jezeli bede u narzeczonego to we Wroclawiu, a jak u mnie w domu to gdzieś w pobliżu. Mój się śmieje, że w drodze :psyn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Lady Savage wrote:Majamia a ty wiesz kogo masz pod serduchem juz?syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
nick nieaktualny
-
nesairah wrote:Kurcze wybór jest trudny. Ja jestem z tych, które bardzo się boją porodu
teraz Chorzow po remoncie, wiec w ogole mega
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Zerkniw ktoras na sklad prenafilon 2 + DHA czy jest okej ?? :d
Nie mogę znaleźć tego składu w internecie, ale podam Ci co jest w moim prenatalu duo
600mg DHA, 125mg choliny, 60mg żelaza, 800ug folianow, 200ug jodu,55ug selenu, 2000j.m. witD, 2.6mg witB i 4ug b12 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Miałam zacytować, a wcisnęłam lubię to.
Nie wiem, czy lepiej. Pewnie to zależy od tego na kogo się trafi. Jakoś osobiście z żelazna nie miałam kontaktu, a co do porodu gadałam z jedna osoba, akurat źle trafiła i nie była zadowolona. Jako drugi szpital wybrałabym inflancka.
A na karowej leżałam na oddziale endokrynologiczno-ginekologicznym i byłam zadowolona. Od izby przyjęć po wpis. W zasadzie nie miałam się do czego przyczepić. Rodziły tam moje koleżanki, a jeszcze w sierpniu rodzic tam chce jeszcze jedna moja koleżanka,.wiec będę miała na świeżo informacje co do warunków i porodu. -
Jagna0707 wrote:Ja się witam w 15 tyg
Wizyta dopiero za tydzień, nie lubię tego czekania. Dziewczyny, już nie pracujące macie jakieś zajęcia oprócz tych codziennych ?minimum 4 dni w tygodniu spędzam z koleżankami, które albo są w ciąży albo mają małe dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 21:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Żelazna i Inflancka to szpitale gdzie jest wszystko pięknie ladnie zrobione i wszystko super o ile poród przebiega bez komplikacji...ja synka rodzilam na Inflanckiej po wielu godzinach skurczy ledwo doprosilam się znieczulenia pomimo już odpowiedniego rozwarcia, a położna która przy mnie była już 3h przed decyzją o cc latala do lekarza żeby cc zrobił bo dziecko się źle wstawilo i nie urodzilabym i tak ale cham nie chciał skończyło się tym ze synek tracił tętno i wylądował pod respiratorem a ja zobaczyłam go dopiero po 12 h od porodu...dla mnie to masakra i radzę ten szpital omijać szerokim łukiem
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:porównałam skład z z femibion 2 i ma identyczny
ale to mnie jakos denerwuje ze nigdzie na necie tego nie ma
zakupiłam go za 32 zł w aptece dr max i tak tez sie nazywa producent tego lekuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 21:26