Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:tutaj opakowanie
Kupiłaś produkt marki własnej.. Suplementy są dostępne tylko w aptekach dr Max. Kiedyś tam pracowałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 21:56
-
emikey wrote:Ja po femibionie 1 miałam okropne uczucie w ustach. Niedobrze mi się robiło. Przeszłam na 2 teraz i jakby wszystko ręka odjal.
Ja jak wzięłam femibion to niedobrze mi było, ale w ogóle nie mogłam z łóżka wstać, ból brzucha, głowy, pleców czułam sie jakbym miała mega mocnego kaca i lekarka nie kazała tego brać.Oliwierek- 22.12.2017r. -
ja biorę prenatal duo już od ponad miesiąca;) tzn raz kupiłam prenatal duo bo to połączenie prenatal classic + prenatal dha, teraz dorwałam sam prenatal classic za niecałe 40zl 90 sztuk , a dha mam w osobno kupowanym mum Omega
żelazo w prenatalu też mnie przerażało, niestety pojawił się problem zaparć ale też wyniki krwi po ponad miesiącu brania tych kapsułek są zadowalające- hgb się podniosło o 0.2 i dalej jest w normie , płytki krwi minimalnie spadły do 200. zobaczymy jakie wyniki będą w lipcu .
patrzę na skład tego prenafolin to widzę że głównie witaminy z grupy B + trochę dha chyba też jest ok. ale żelazo tam też jest :>
ja z mojego prenatalu classic jestem zadowolona i myślę że do końca ciąży mogę brać
---
u mnie dziś 17+1, przed chwilą czułam dość poważnie że mała szalejechyba fikała koziołki
już zapomniałam z poprzedniej ciąży że to takie fajne uczucie
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualnywachciowa i co o tym sądzisz??
jakos mam wrażenie ze to jakas sciemna
brałam z poczatku kwas foliowy dr max ale jakos mu nie ufałam ( paranoja)
mi jakos płytki spadły przy infekcj do 176 tyś
nigdy tak mało nie miałam
mam nadzieje ze już są w okolicach 200Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 22:03
-
Amus87 wrote:wachciowa i co o tym sądzisz??
jakos mam wrażenie ze to jakas sciemna
brałam z poczatku kwas foliowy dr max ale jakos mu nie ufałam ( paranoja)
niestety nie mogę wypowiadać się publicznie na temat tych produktów..
Kochana domyśl się dlaczego. -
nick nieaktualnyEwka094 wrote:Mi od ostatniej wizyty okropnke spadly plytki krwi. Mialam 198 tys ostatnio, a teraz odebralam wyniki i plytki krwi 178, zobaczymy co powie ginka
przed ciąża i w 1 ciązy nigdy nie spały ponizej 200
tzn chyba raz mialam 190 ale wtedy tez chora byłam.
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:niestety nie mogę wypowiadać się publicznie na temat tych produktów..
Kochana domyśl się dlaczego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 22:09
-
Ja pierwsze mialam 194, powiedziala mi ze muszę podnieść, nastepny wynik 198 to fajnie sie podniosły, a teraz patrzę a tu 178 co dziwne nie wiem od czego, nie byłam chora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 22:11
Oliwierek- 22.12.2017r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:niestety nie mogę wypowiadać się publicznie na temat tych produktów..
Kochana domyśl się dlaczego.
Kurczaki, a ja test ciazowy robilam wlasnie dr maxa ale jak widac sie nie pomylil :p
Czy my sie teraz przenosimy na fb???Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 22:34
Wachciowa lubi tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Dziewczynki ja jutro idę rano do laboratorium. Chcę zrobić badanie moczu. Problem w tym
że wstaję kilka razy w nocy- ile godzin muszę wstrzymywać żeby oddać próbkę? Wiecie może? Wcześniej nie miałam z tym problemu a teraz nie wiem