Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Lady-wspolczuje Twojej mamie, ale z drugiej strony powinna "wrzasnac". To, że jej facet daje kasę nie znaczy, że mu, czy jego dzieciom/wnukom wszystko wolno. Mojego męża brat ma dużo kasy, dosłownie sra pieniędzmi. Daje je rodzicom, a przy tym się panoszy. Rodzice nic mu nie powiedzą. Wyzyja się na kimś innym, Ale jemu nic nie powiedzą. Nam też pożyczył kasę na ogrodzenie. Do mnie jest opryskliwy. Dokucza mi od 11lat. Jak 3lata temu się wkurzyłam i mu w końcu odgryzlam, to mi teściowie wyłożyli taki wykład, że jestem nerwowa i niewdzięczna. Sorry, ale mam swoją cierpliwość. To, że ktoś pomaga, Nie znaczy że kupił sobie prawo do nieszanowania drugiej osoby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 07:24
-
Lady Savage wrote:Tak samo myślę, a mój ojczym dokładnie tak samo powiedział że jestem niewdzięczną bo pożyczył mi 1400 zł na akt notarialny.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Tak samo myślę, a mój ojczym dokładnie tak samo powiedział że jestem niewdzięczną bo pożyczył mi 1400 zł na akt notarialny. To co on sobie odbiera te pieniądze poprzez niszczenie moje domu z dzieciństwa? Nie rozumiem takiego zachowania.
-
Cześć Dziewczyny!
wróciłam po tygodniu miodowym, więc znów troszkę się pewnie uaktywnię
Mam nadzieję, że u Was Wszystkich same pozytywy
ja mam dziś wizytę popołudniu (następna dopiero 27 lipca!!!! bo urlopy, nie wiem, jak ja to wytrzymam). troszkę się oczywiscie dziś stresuję, bo na wyjeździe przez większość czasu było ok - do soboty - wtedy trochę zaczęło kłuć i ciągnąć i tak do teraz - zobaczymy co powie lekarka (Czy za dużo spacerów, plus jednak 4godz w aucie plus zdjęty zakaz serduszkowania, więc wiadomo...
).
magdzia26, Wachciowa, k878, [m]alina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, witam sie w 18 tygodniu i zarazem 5 miesiacu ciazy
jak to dumnie brzmi
.niech ktos odczaruje ta zla pogode na mazurach Jestem tu od soboty i nie ma tych upAlow co w calej polsce
jak na zlosc to se urlop wybralam :p co do ciazy jestem mega nerwowa zdolowana mam lęki i natrętne mysli Dobila mnie jeszcze ksiazka ktora przeczytalam jednym tchem Barbara Śęk "milosc na szkle" powiesc o ciazy zrozumieja wszytkie ktore stoczyly dluga i ciezka walke o ciaze...Milego dnia
editchen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEditchen- fajnie, że udał Wam się tydzień miodowy. Z dzidziusiem na pewno wszystko w porządku. A do 27lipca dasz radę wytrzymać. Ja czekam do piątku i też minie mi 4tyg.
Nola-po co czytasz takie książki. Ja staram się unikać przykrych rzeczy. Z dzidziusiem wszystko dobrze. W końcu to już 18tydzienGratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 08:23
Nola, editchen lubią tę wiadomość
-
Nowa fala upałów ma przyjść od środy. Może się jeszcze załapiesz.
Ja przestałam już czytać ksiazki i oglądać filmy które niosą ryzyko jakiś emocji. Ostatnio po obejrzeniu filmu gdzie rodzice umierali komuś, zaczęłam myśleć że moi nie mlodnieja i ciśnienie walnęło mi do 151.Nola lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:I jeszcze jeden problem mam, zaraziłam się kurzajka
Ja miałam kurzajkę na łokciu, wytępiłam ją domowym sposobem. Cytryna + ocet, zrobiła się czarna i odpadła po tygodniu. -
Nola wrote:Czesc dziewczyny, witam sie w 18 tygodniu i zarazem 5 miesiacu ciazy
jak to dumnie brzmi
.niech ktos odczaruje ta zla pogode na mazurach Jestem tu od soboty i nie ma tych upAlow co w calej polsce
jak na zlosc to se urlop wybralam :p co do ciazy jestem mega nerwowa zdolowana mam lęki i natrętne mysli Dobila mnie jeszcze ksiazka ktora przeczytalam jednym tchem Barbara Śęk "milosc na szkle" powiesc o ciazy zrozumieja wszytkie ktore stoczyly dluga i ciezka walke o ciaze...Milego dnia
a pogoda ma się porawiac od wtorku
-
emilydread wrote:Dziewczyny, powiedzcie proszę gdzie akceptuje się zaproszenia do znajomych
? Na wiadomościach nic nie mam i przez to nie mogę zaakceptować zaproszenia od Magdzi:)
emilydread lubi tę wiadomość