Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
k878 wrote:Kopytek z bobu nie polecam. Ciasto się klei niemiłosiernie, gotują się strasznie długo i w sumie takie ulepki wyszły. Sałatka wczoraj extra.
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:Kurcze a moja mała w zeszłym tygodniu miala puls 144...az sie zdziwilam ze taki spadek ze 165...jutro mam wizyte i sie zaczynam niepokoic tym tematem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwka094 wrote:Nie slyszalam o takich. Ogolnie nie jadlam jeszcze batatow, ale kiedys musze sprobowac
-
Ewka094 wrote:Malysmoku trzeba myslec pozytywnie
no staram sie ale ja jestem panikara i pestmistka to sie musze podenerwowac
niby 145 to norma, ale spory spadek w ciagu zaledwie tygodnia. Jakos mi sie wydawalo ze tak powinno byc blizej 18-20 tyg...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnymalysmok84 wrote:no staram sie ale ja jestem panikara i pestmistka to sie musze podenerwowac
niby 145 to norma, ale spory spadek w ciagu zaledwie tygodnia. Jakos mi sie wydawalo ze tak powinno byc blizej 18-20 tyg...
U kuby od 14 tyg mialam wpisywane 140
-
nick nieaktualnyJa bede gadac z ginem. Skoro mam wpisane tachykardia to niech mo da skierowanie na nfz na prenatalne w 20 tyg i na echo serca.
Zaraz wchodze i cala dygocze ludzieeee zas bede miala wysokie tetno i dzidzial tezWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 18:22
-
emikey wrote:Przecież oni zapisują tętno w książeczce ciąży. Gdyby skok był za duży to raczej lekarz by ci powiedział
zapisuja chyb tylko to z oficjalnych wizyt w nfz. A ja jeden pomiar mam z usg genetycznego, a drugi z dyzuru jak trafilam z bolem brzucha ostatnio. Nic mi nie wpisali...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Malysmoku ja tez jestem panikara, wiem co to znaczy, przed kazda wizyta martwie sie zeby tylko w porządku bylo wszystko i moj zawsze mnie o to ochrzania, ze nie moge tak myslec ze jest wszystko dobrze a ja panikuje i kazde uklucie mnie martwi.
Amus ja wszystkie badania prywatnie muszę robić, nawet zaczynam sie zastanawiac nad zmiana lekarza, na nfz. No zobaczymy co to bedzie. A echo serca napewno zrobie bo serduszko jest bardzo wazne i w tym momencie pieniadze nie graja roli, mimo ze ten remont i z kasa krucho.monkle lubi tę wiadomość
Oliwierek- 22.12.2017r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny