Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi też podoba się imię Bianka, Blanka- mój M powiedział że imię wybrałam jak dla konia. Później wybrałam Amelia- kojarzy mu się z mydłem. W końcu stanęło na tym że chłopczyk będzie miał na imię Maciej lub Wojciech A dla dziewczynki prawdopodobnie Lena albo Nina.
Dzisiaj idę wieczorem na wizytę do gina. Może w końcu Dzidzia pokaże co ma między nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 12:59
-
Ja od 4 tygodnia biorę luteinę 1x1 i mam odstawić od dzisiaj, szczerze mówiąc trochę się boję, choć w sumie teoretycznie nie powinnam mieć żadnych obaw, bo nie miałam ani plamień ( oprócz plamienia z nadżerki po badaniu). Dawki też nie ma jak zmniejszyć bo ona i tak jest mała i nawet jak byłam raz w szpitalu przez ta nadżerkę, to lekarz powiedział,że przy tej dawce to lepiej nie brać, bo ona bardziej profilaktyczna i na psychikę działa niż w ogóle. Poza tym to 18 tydzień już więc mam nadzieję,że organizm sam sobie poradzi z produkcją hormonu i żadne wspomaganie nie będzie konieczne.
-
nick nieaktualny
-
Jak u nas będzie chłopak to mój będzie tak wniebowzięty, że to imienia nie będzie się czepiał haha
jak będzie 3 córka to chyba nie chce widzieć jego reakcji ja chcę Antoskie mała. Z jednej strony wszyscy tak "nalegaja" by to był chłopak że ostatnio marzę by zrobić wszytskim na złość i oby była córka.... nawet mój nie chce słyszeć że może być dziewczynka kolejna jakby to było najważniejsze
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Dziś dostalam pierwsze swiadczenie z l4 i jestem w szoku. Świadczenie jest kilkaset złotych większe niż pobory!!! Już wiem dlaczego u mnie w pracy wiele dziewczyn idzie na l4 zaraz po tym jak zobaczy dwie kreski.
Malina dzieki:)[m]alina lubi tę wiadomość
-
A u mnie w moczu ponad 2 tys bakterii
Od kilku lat ciągle mam jakieś infekcje pęcherza, ciekawe kiedy to się ode mnie odczepi.
Biorę 3x1 luteinę (wcześniej jeszcze prolutex do 13tc) i też zbadałam progesteron i mam na poziomie 125 więc ogromny. Ale i tak wolałabym tą lutkę brać a niby mam odstawić w 16tc -
nick nieaktualnyMamabyc3 wrote:Jak u nas będzie chłopak to mój będzie tak wniebowzięty, że to imienia nie będzie się czepiał haha
jak będzie 3 córka to chyba nie chce widzieć jego reakcji ja chcę Antoskie mała. Z jednej strony wszyscy tak "nalegaja" by to był chłopak że ostatnio marzę by zrobić wszytskim na złość i oby była córka.... nawet mój nie chce słyszeć że może być dziewczynka kolejna jakby to było najważniejsze
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Amus87, pracuję w budżetówce. Mam 13 i dwie nagrody w roku. Wszystko weszło do świadczenia i zostało podzielone na 12.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 14:21
-
Amus87 wrote:Ja tego nie rozuniem. Najwazniejsze by bylo zdrowe przeciez. Jak ja mowie ze chyba chlopczyk to wszyscy miny robia jakby wspolczuli...ze juz chlopca mamy i zas, ze nie dziewczynka. Ludzie sa dziwni. Mi to wsio jedno co bedzie
-
nick nieaktualnyEli wrote:U nas to samo, tylko ma byc druga dziewczynka, najczesciej slyszymy:to moze 3 ci bedzie chlopak, albo no nic, najwazniejsze, zeby bylo zdrowe. Nikt sie nie zastanowi, ze moze wlasnie chcielismy miec dwie cory i nam.sie poszczescilo
a najepiej syna jako 1 szego itp itd ludzie są dziwnie. Nalezy ignorowac. Tesciowa tez ostatnio " chlopczyk?? Wolalabym dziewczynke" taaa jeden wnuk jej nie interesuje to drugi zacznie
-
nesairah wrote:Bierzecie jeszcze luteinę? Mi lekarz kazał powoli odstawiać. W sumie cieszę się, bo mam dość już wciskania sobie tabletek 2 razy dziennie między nogi