Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyK878 dobrze ze nic nie wyszlo a z drugiej strony nie wiadomo czemu tak sie czujesz
Wczoraj dr powiedzial ze mam wrocic do kawy i bole mina. Rano mnie cmilo wypilam kawe i w koncu nie boli. W przypadku silnego bolu mam zazyc paracetamol a najlepiej paracetamol z kofeina ale nazwy nie zapisalam -
Amus a próbowałaś sposobu z wodą? Ja przeważnie mam niskie ciśnienie 80/60, czasem nawet mniej, jak się źle czuję to piję dwie szklanki wody duszkiem i przeważnie przechodzi. Jeśli nie pomagało to polewałam przedramiona lodowatą wodą i w 90% udawało się bez kawy i bez leków.
Mi też lekarz zalecał kawę ale przez nią mam bóle brzucha (żołądek, jelita) dlatego zrezygnowałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzownilam do zor babka powiedziala ze echo i tak ok 26tc zrobic najlepiej a w czasie tego usg II u nich jest bardzo dokladnie robione badane serduszko echo tez tylko krocej i moze po tym badaniu jak beda wskazania to sie zdecydujemy na echo.
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymama okruszka ja pije wode. siedze przy biurku i co chwile sobie nalewam szklaneczke i na raz wypijam takze to nic nie daje
chlodzilam juz czolo ramiona nic nie dawalo, drzemka nie pomagala
lekki bol glowy ignorowalam z tym mozna zyc
ale ostatnie dni byly koszmarem bol byl taki ze wymiotowalam
dopiero kawa pomogla
apap nie dal rady
przed ciaza pilam 3 espresso w ciagu dnia
potem nie odrzucilo i nie pilam nic od czasu do czasu rozpuszczalna
i chyba dopiero niedawno organizm odczul braki kofeiny
salenne dzieki !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 09:32
-
nick nieaktualny
-
U nas dzis pochmurnie, cala noc lało. Wstalam dzisiaj z bolem gardła, a juz myslalam, że mnie nie złapie
Co do badań to echo serca u nas 250 zł, polowkowe 250 zl, no i do tego wizyta u lekarza po badaniach 180, także w lipcu znowu pociagnie po kieszeni, chyba że znajdę coś tańszego.Oliwierek- 22.12.2017r. -
U nas jakos duszno też jak na burze.
Dziś się obudziłam z dziwnym wrażeniem, że mam coś w pochwie. Pierwsza myśl, że rodze, poronilam ale brzuch nie boli, krwi nie ma więc chyba jednaknnie rodzehehe durna jestem
A miała któraś z was kryształy w moczu? Coś się z tym robi? -
Więc się pochwalę 3 moje serduszko ale pierwszy książę. Synek Dawidek 190gram. Łożysko na ścianę przedniej dlatego te ruchy są jakie są narazie.
Opolanka 85, Lady Savage, Sunshine_111, Wachciowa, nesairah, editchen, Szczesliwa_mamusia, aga1402, magdzia26, malysmok84, ara, Alxawl, Aztoria, Jooozefka, [m]alina, Anuśka...G, Eli lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:U nas jakos duszno też jak na burze.
Dziś się obudziłam z dziwnym wrażeniem, że mam coś w pochwie. Pierwsza myśl, że rodze, poronilam ale brzuch nie boli, krwi nie ma więc chyba jednaknnie rodzehehe durna jestem
A miała któraś z was kryształy w moczu? Coś się z tym robi? -
Mamabyc3 wrote:Więc się pochwalę 3 moje serduszko ale pierwszy książę. Synek Dawidek 190gram. Łożysko na ścianę przedniej dlatego te ruchy są jakie są narazie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 11:29
-
moje dziecię się wierci od rana, co chwilę go czuję... nie mogę się na pracy skupić
Wachciowa, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, magdzia26, Aztoria, Jooozefka, Sunshine_111, [m]alina lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u nas upał niemiłosierny, mam nadzieję, że wieczorem nie będzie takiej nawałnicy jak wczoraj. Na poprawę humoru polazłam na pedix i hybrydkę, teraz mogę przywitać lato ładnymi stopami hehe
Amus, odebrałaś w końcu pappa?
Dziewczyny, a jakie macie leukocyty w morfologii? Podobno w ciąży mogą nie mieścić się w widełkach, ja mam już w górnej granicy.
Trzymajcie się w ten upalny dzień!31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Salenne - jesli mozesz - zrob probe z paznokciami. Ja zrobilam w czwartek przed slubem, w nocy mi wylazlo uczulenie jak stad do Ameryki; w poniedzialek przed podroza poslubna lecialam zdejmowac, a i tak uczulenie trzymalo sie jeszcze pare dni... robilam wczesniej i nic takiego sie nigdy nie wydarzylo. podobno hormony w ciazy potrafia tak zaszalec. no chyba, ze robisz paznokcie w ciazy i jest ok, to juz sie nie wymadrzam
salenne lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:U nas jakos duszno też jak na burze.
A miała któraś z was kryształy w moczu? Coś się z tym robi?
Unikaj nadmiaru tłustego mięsa, szpinaku, orzechów, mocnej kawy, czekolady, produktów sojowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 11:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny