Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkopiuj linka z bbc code i na forum się pokaże miniaturka
A tak ja wyglądam na dzień dzisiejszy. Już całkiem spore ze mnie słoniątko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59677888b1f2.jpg[/urlEwka094, Lady Savage, Jooozefka, Jacqueline, emikey, aga1402, Sunshine_111, kaka470, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:Każdemu brzuszek rośnie inaczej. Ja to pewnie będę miała duży brzuszek bo nawet przed ciążą zawsze miałam brzuch i to spory taka moja uroda. Ważne żeby dzidziuś się zdrowo rozwijał i rósł.
Ja przed ciąża tez do najchudszych nie nalezalam i brzuch zawsze mialam, dlatego myslalam ze jak w ciazy bede to bede miala brUszek duzy, ale widocznie moje dziecko ma sporo miejsca skoro brzuch mi nie rosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 13:29
Oliwierek- 22.12.2017r. -
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Lady ja jestem chętna na 14 lipca, 15 mam już plany. A dziewczyny? Aga, Edyta?
super mi pasujemój brat będzie w pracy a my możemy iść na jakąś kawusię, herbatkę mrożoną.
To już nas jest trójka plus moja córkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 13:56
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak wy spicie? Ja zawsze spałam na prawym boku inaczej nie umiem tylko teraz trzeba spać na lewym bo na.plecach i prawym nie można
Tylko jak to spać jak mnie wszystko boli na lewym.niewygodnie wstaje jak połamana czasami śpię na plecach ale wtedy to kręgosłupa nie czuje. A u was jak ? -
aga1402 wrote:Dziewczyny jak wy spicie? Ja zawsze spałam na prawym boku inaczej nie umiem tylko teraz trzeba spać na lewym bo na.plecach i prawym nie można
Tylko jak to spać jak mnie wszystko boli na lewym.niewygodnie wstaje jak połamana czasami śpię na plecach ale wtedy to kręgosłupa nie czuje. A u was jak ?
Nie śpię na brzuchu, przeszkadza mi. Czuję dyskomfort. Zasypiam tylko na prawym, wspomagam się poduszką.
O tym mówiła @mamaginekolog. Śpij tak jak Ci wygodnie, w późniejszym okresie ciąży Dzidziuś da znać czy jest mu wygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 16:04
-
Ja i tak się wiercę, choć jeśli usne na plecach to raczej tak sie budżet, ale całej nocy nigdy nie prześpię na plecach. Zazwyczaj zasypiam na boku, przeważnie na prawym, na brzuchu tak całkiem nigdy nie spałam, niewygodnie mi przez piersi i brakuje mi tchu tak jakby krtań sie uciekała. W ciąży z córką, już w późniejszej jak był duży brzuch też różnie spałam, przez ból poszerzających sie bioder ciągle zmieniałam pozycje, z boku na bok co pare minut jak sie obudziłam, chwile na plecy, znowu na bok, no koszmar wtedy był uch i nie wiem czy by tu poducha wtedy pomogła bo brzuch nie ciążył, tylko biodra bardzo bolały.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Mamabyc3 wrote:Eli ty masz te córkę kruszynke ponad 2 latka i 80 rozmiar:) moje nosiły taki rozmiar koło roczku
a starsza to nawet jak 9 miesięcy ale ona taka wysoka po tatusiu teraz niecałe 4 latka a 116 małe się robią a z kolei 122 są wzrostowo dobre ale wszytsko za luzne
-
aga1402 wrote:Dziewczyny jak wy spicie? Ja zawsze spałam na prawym boku inaczej nie umiem tylko teraz trzeba spać na lewym bo na.plecach i prawym nie można
Tylko jak to spać jak mnie wszystko boli na lewym.niewygodnie wstaje jak połamana czasami śpię na plecach ale wtedy to kręgosłupa nie czuje. A u was jak ?
ja śpię na plecach, na prawym boku i na lewym jak mi w danym dniu i chwili jest wygodnie. W pierwszej ciąży też tak miałam. Wszystkie pozycje oprócz na brzuchu. -
nick nieaktualny