Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Z wózkiem nie miałam problemu i już dawno upatrzyłam
Jako, że jestem "ekoświrem", to w grę wchodził tylko Greentom https://www.instagram.com/p/BU1lCNdFWX2/
Zastanawiam się tylko na kolorem, bo jako, że wiemy, że będzie dziewucha, to podoba mi się zgaszony róż, ale z drugiej strony bardziej uniwersalny kolor przyda się również przy kolejnym dziecku.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
mycha91 wrote:Szkoda ze bez cwierci atestu na fotelik samochodowy. Tzw. antymandat. Strach pomyslec co sie z nim stanie przy wypadku.
Potrzebny jest mi do samolotu. Wizzair nie akceptuje gondoli. Ale akceptuje fotelik + stelaż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 14:48
-
emikey wrote:Tak na wszelki wypadek sprawdziłam
Wyprodukowany zgodnie z atestem ECE R 44/04 więc ma atest
Ta akurat nie byl przytyk do Ciebue tylko do wybierania fotelika przez pryzmat - ladny i pasuje kolorystycznie.
Zwracam honor. Podstawową homologacje ma. -
A ktoś mówił o kupowaniu fotelika pod kolor?
Kupienie nowego wózka 3w1 wychodzi chyba taniej niż partiami. Fotelik wtedy zazwyczaj jest w tym samym kolorze. Ale chyba jak ktoś wybiera sam fotelik to nie patrzy na kolor.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 15:52
-
nick nieaktualnyJagna0707 wrote:Witam się w 16 tyg
Wózek- może popatrzcie za używanym, na olx są w mega fajnych cenach i stanie
Jutro nareszcie wizyta, doczekałam się, może dowiem się kto u mnie zamieszkał
I zaczęłam etap zjadłabym coś Ale nie wiem comięso - Nie, makarony - nie, warzywa - nie.
Co jecie dobrego na obiady ?
Ja mam tak samo. Nie wiem do końca na co mam ochotę. Nawet ziemniaki mi się znudziły -
Ja w pierwszej ciazy zupełnie inaczej podchodzilam do spraw zakupu wózka, łóżeczka itp...teraz mam jakieś swoje doświadczenia
kupiłam wózek 3w1 który do tanich nie należał byłam w nim zakochana a po 2 mc od porodu przestał mi się podobać i zwyczajnie mnie denerwowal
z lozeczkiem było tak samo najchętniej kupilabym lozeczko plus cały zestaw pościeli, koszy, moskitier itp...dobrze ze kupiłam samo lozeczko bo po 2 miesiącach nasz syn spał tylko w turystycznym bo było mu wygodniej teraz myślę nad dostawka tylko i wyłącznie a wózek kupie na pewno używany bo wydawanie 2 tys zł na wózek dla mnie to strata kasy
-
To zależy emilkey, ja np z przybyciem nowego dziecka nie chcę Zuzi wyrzucać z łóżka w którym spędziła ostatnie 22 miesiące, jakiś za duży szok mi się wydaje, więc ja tym razem zakupie kosz mojżesza na tymczasowy okres w którym małą będziemy przyzwyczajać do dużego łóżeczka piętrowego.
-
emikey wrote:Teraz modne są te okrągłe kołyski i kosze mojzeszowe, ale jakoś mało praktyczne mi się wydają. Dostawki są fajne, ale nie najtańsze.
Ładne są te kołyski i kosze, tylko takie małe trochę. Fajne tez sa okrągłe łóżeczkaOliwierek- 22.12.2017r. -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A my kupimy łóżeczko 140/70, które w późniejszym etapie będzie spełniało funkcje tapczanika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 17:52