Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Ami praktycznie codziennie leci krew z nosa. Nie jakoś bardzo dużo, ale na chusteczce widać.
-
k878 wrote:Czy któraś z doświadczonych mam może mi powiedzieć czym się różnią ciuszki 56 od 56-62? nie potrafię tego przymierzyć jedno do drugiego i ocenić czy jest większe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 11:28
k878 lubi tę wiadomość
-
Niestety rozmiar rozmiarowi nie równy
i nie da się odpowiedzieć na Twoje pytanie k878 najlepiej na żywo oglądać ja na początku zamówiłam kilka ciuszków jak byłam w poprzedniej ciąży przez sklep online to ani razu mój synek ich nie założył bo były takie malutkie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Ami praktycznie codziennie leci krew z nosa. Nie jakoś bardzo dużo, ale na chusteczce widać.
Też tak mam. Z tym, że u mnie zdarzają się krwotoki, że po prostu leci i kapie krew z nosa. Mówiłam o tym lekarce, powiedziała, że tak może być i poleciła brać rutinoscorbin żeby wzmocnić naczynka. -
Witamy początek 18t, brzuch bez szału
Dopiero jak się kapusty kiszonej najem, to coś konkretniejszego się wyłania
Ruchów dalej nie czuję, łożysko na przedniej ścianie...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ff348fc01a3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 12:43
salenne, Edith, Lady Savage, k878, emikey, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Opolanka 85, Jooozefka, Nola, A85K, Kamcia1988 lubią tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:Witamy początek 18t, brzuch bez szału
to mamy ten sam problem łożyskowyzaczynam świrować, i udziela mi się martwienie o dziecko, do do mnie nie podobne, ale jak sobie przypomne, że z Zuzią już tak ładnie ją czułam w 17 tyg a tutaj ciągle cisza, a 18 tydzień zbliża się ku końcowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 12:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynataliamonika wrote:Witamy początek 18t, brzuch bez szału
Super masz brzuszek. Ciesz sie,że nie masz takiego dużego. Ja już potrzebuję poduszki do spania. Bo brzuch mi ciąży. Nie mówiąc o tym,że nie mogę sobie pipki ogolić dobrze, bo mi brzuszek przeszkadza
nataliamonika, Nola lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:to mamy ten sam problem łożyskowy
zaczynam świrować, i udziela mi się martwienie o dziecko, do do mnie nie podobne, ale jak sobie przypomne, że z Zuzią już tak ładnie ją czułam w 17 tyg a tutaj ciągle cisza, a 18 tydzień zbliża się ku końcowi
Ja aż sobie poszłam beta zrobić przed wizytą u lekarza tak się stresowałam, ale niestety podobno przy takim ułożeniu łożyska ruchy są późno odczuwalne i dużo mniej intensywne. Szkoda. A najlepsze, że na każdym kolejnym USG mała wierci się jak szalona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 13:28
Lady Savage, Nola lubią tę wiadomość
Gaja
nick nieaktualny
-
k878 wrote:no i w ciuchy się mieścisz! ja od dawna ciążowe jeansy, kilka spódnic i sukienek sprzed ciąży; 3/4 szafy poszło w odstawkę
Niestety większość spodni w mojej szafie jest z wysokim stanem i już dawno się z nimi pożegnałam. Musiałam i tak iść kupić biodrówki i jakieś z elastycznym pasem, więc na jedno wyszłoNola lubi tę wiadomość
Gaja
salenne wrote:nataliamonika, brzuszek się wybija ładnie
Patrząc na to zdjęcie, śmiało mogę stwierdzić, że pewnie masz silne mięśnie brzucha, które Ci jeszcze wszystko trzymają w środku
(przy okazji - jaka Ty zgrabna jesteś
)
Dziękuję, bardzo mi miłoCo do mięśni, pewnie masz rację, bo ćwiczę pilates i chyba zrobił swoje.
Nola lubi tę wiadomość
Gaja
Lady Savage wrote:Zależy od producenta, są 56 które są tak duże jak 62, i 62 tak małe jak 56.
Czytałam, że podobno polscy producenci raczej nie przekłamują rozmiarów, natomiast największe różnice są w sieciówkach, np. Kappahl i H&M, gdzie trzeba kupować dużo mniejsze rzeczy.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc