Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja smaruje oliwką z rossmana dla kobiet w ciąży
A po forumowych rozmowach upolowałam dla małego ciuszki w second handzie. Nowe małe butki z metką za 5zl, polarowy pajacyk za 6zl i śliczną bluzeczkę w wąsy za 4zł. Wszystko nowiutkie. Polecam Wam poszperać w lumpeksachmagdzia26, Nola, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa smaruje się od 2mca mustelą. Raz dziennie po kąpieli. Niezuzylam nawet jednego opakowania-moze dlatego, że smakują nia tylko piersi i brzuch z biodrami. Puki co nic mi się nie zrobiło. Oby tak dalej
Zamówiłam sobie dziś w końcu poduszkę dla kobiet w ciąży. Narazie zazucalam nogę i brzuch na zwykłą. Ale ona mi się w nocy prostowala. Moja mama dzisiaj dokupuje mi pieluch. Więc już będę miała full tetrowych. Mam mi też kupić przewijak. Na dobre zacznę kupować po 20tyg -
nick nieaktualnyA po co wam tyle tetrowych ? Jakas do spania ( czasami dzieci lubia spac z pieluszką) i jakies do pieluchiwania (bioderka o ile trzeba bedzie). No i do odbijania.
Ja mialam z kuba z 10 i styklo :p
Lady jesli chodzi o to kolko to widzialam ( nie wiedzialam ze tak to sie zwie :p) ale mnie to nie przekonuje, dla mnie dziecko dziwnie w tym wyglada i rozne opinie slyszalam od fizjoterapeutow jedni polecaja inni odradzaja.
Przewijak mam ( kupie nowe przescieradlo tylko) wanienke ze stelazem mam, nianie elektryczna mam, lozeczko mam ( dokupie nowy materac) lezaczek mam a reszte jak plec poznamw sensie ciuszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 18:12
-
emikey wrote:Dziewczyny, smarujecie czymś już brzucha żeby uelastycznicz skórę i zapobiec rozstepom? Moja szwagierka mówi, że masło shea najlepsze. Macie jakichś swoich faworytów?
-
Moja mama kupiła mi 10 pieluch i trochę od szwagierki dostalam, bo jej zostalo po chlopakach nowych trochę wiec mi dała. Leżaczek pożyczy mi kuzynka więc kupować nie bede, nianie elektryczna i taka kolyske elektryczna tez pozycze od ciotki. No a resztę muszę dokupićOliwierek- 22.12.2017r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ja w mieszkaniu też nie używałam niani elektronicznej ale teraz w domu nie wyobrażam sobie żeby niemowlak spał na górze a ja nie będę wiedziała co się z nim dzieje
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Właśnie moje dziecię postanowiło dać o sobie wyraźnie znać
już nie mogę się doczekać kopniaczkow
az dziw ze orzy tym.moim tluszczu ale czulam mega mocno
juz zapomnialam po 6 latach jakie to cudne
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
[QUOTE=[m]alina]Lady Savage, do czego uzywalas flanelowych?[/QUOTE]
Do wszystkiego, jak dziecku się odbija to w flanelowe wsiąknie ale nie przebije się na drugą stronę, jako pierwsza podusie pod główkę, jako kocyk, śliniak xD, a najczesciej jak gdzieś wychodzilysmy i trzeba było ja przebrać np na stacji benzynowej, idealna była jako izolacja między dzieckiem a tym przewijakiem. Do kąpieli jako pierwsza gąbka i podkład by dziecko nie ślizgało się w wanience. No i lepiej chronią od słońca i wiatru jak nakładasz na daszek gondoli.[m]alina, A85K lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam się przywitać i dołączyć do Was
termin mam na 8.12, a usg polowkowe prywatne 18.07 - już nie mogę się doczekać...
Lady Savage, Wachciowa, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, Aztoria, magdzia26, A85K, Nola, Sunshine_111, Edith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Coco
jak się czujesz?
Ja witam się w 19 tygodniu!wczoraj zrobiłam sobie wyprawkową listę samych najpotrzebniejszych rzeczy. Wyszło blisko 70 pozycji. Trochę tego jest, więc tylko utwierdziło mnie to w przekonaniu, że najwyższy czas zacząć kompletować wyprawkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 07:11
Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Aztoria, magdzia26, k878, Nola lubią tę wiadomość