Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Dziewczyny woda mi sie zatrzymuje masakrycznie 1,5 kg w dwa dni. Co robic?? To przez upaly?? Wiecej wody pic?
Amus powinnyśmy przyjmować 400 ml wody na każde 10 kg masy ciała. -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Ja waze 85 kg :o utone.... Pije 2 l i starczalo ale od paru dni to masakra jakas
pije a nie sikam takie mam wrazenie
Kwestia przyzwyczajenia.jak powoli mam już dość, dodaje ziół i cytryny, maliny poziomki czy agrest żeby chociaż ciut ciut zmienić smak.
-
Sorrka ale ja przy moim mikro pecherzu bym z kibelka nie schodzila po 3.2 litra... a pozatym nie wydaje mi sie ze tylko wody tylko wlocza sie tez plyny typu herbatki ziolowe itep. Do dziennego bilansu nie wlicza sie tylko kawy i herbaty czarnej.
-
emikey wrote:A no mówi się, że dziewczynka jest wtedy kiedy widać wargi sromowe, a nie kiedy nie widać siusiaka. Dziwne, ze lekarz powiedział płeć bez dowodów hmmm. No ale przynajmiej możesz myśleć nad imieniem
Ja mam usg jutro. Pierwsze na które idę z mężem. Mam nadzieję, że dowiemy się płeć. Dużo nie zrozumiem bo badanie po węgierski
Mam też jakieś chore myśli typu "czy dziecko żyje" "czy ma mózg" ostatnio. Jakieś chore schizy!
Niby lekarka z poradni genetyki prenatalnej takze sie raczej sadze zna, ale tez mnie dziwi ze podjela decyzje na podstawie tego czego nie widziala a nie na podstawie tego co widziala. -
mycha91 wrote:Sorrka ale ja przy moim mikro pecherzu bym z kibelka nie schodzila po 3.2 litra... a pozatym nie wydaje mi sie ze tylko wody tylko wlocza sie tez plyny typu herbatki ziolowe itep. Do dziennego bilansu nie wlicza sie tylko kawy i herbaty czarnej.
info mam od mojego trenera który skończył dietetykę. Zawsze powtarzał o 400ml czystej wody. Osoby nawet z mikro pęcherzem są w stanie wypić odpowiednią ilość wody. -
nick nieaktualnyJa to chyba jakiś odmieniec jestem bo ja to pije codziennie rano szk. soku taki mix robie z owoców a w ciągu dnia 1.5-2 l wody i szk. Mleka na noc .... żadnej herbaty kawy itd tylko to i tak dzień w dzień. A sikam co 10 min a w nocy to ze 3 razy wstaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 22:50
-
Iruletka wrote:Eli, fajny ten wózek. Gondola wydaje się być spora. Podobnie jak w tym Jedo co ja mam. No i konstrukacja jest bardzo podobna. Ja gondoli długo używałam, grubo ponad pół roku bo Młody był rehabilitowany ze względu na asymetrię ułożeniową i musiał naprawdę stabilnie siedzieć abym mogła go przesadzić do spacerówki. Poza tym w 2009 była okropna zima, mroźna z obfitymi opadami śniegu więc gondola wydawała mi się lepsza. Ze spacerówki mało co korzystałam. Jak miał roczek kupiłam wózek typu parasolka i w tym też mało co jeździł bo jak tylko nauczył się chodzić to nie było takiej siły aby usiedział w nim choć przez chwilę.
-
Eli wrote:Wchodze na forum a tu o obraczkach... Ja jutro sie zaobraczkuje, a dzis stres siega zenitu
-
emikey wrote:Oby nie było tak, że jednego dnia założysz a drugiego będziesz musiała już zdjąć ;( ja nadal mam odbity ślad od swojej. Ale lepiej zdjąć niż potem ciąć
ale.tez jubiler mowil, zeby zdjac z 2 mies przed porodem, bo.potem wlasnie musi ciac
-
Eli wrote:Wchodze na forum a tu o obraczkach... Ja jutro sie zaobraczkuje, a dzis stres siega zenitu
Stres minie po przysiędzepóźniej czas płynie w bardzo szybkim tempie. powodzenia
jak najmniej kłopotów i problemów, ładnej pogody na jutro