Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie po polowkowych, dziecie zdrowe, 373 g....okazuje sie byc....dziewczynka. USG nie pokazalo siusiaka, ale cipki tez pani dr nie pokazala, wiec jeszcze nie wpadam w szal rozowych ubran
Alxawl, Eli, Iruletka, Edith, Aztoria, magdzia26, Lady Savage, nataliamonika, k878, Jooozefka, Nola, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eli, fajny ten wózek. Gondola wydaje się być spora. Podobnie jak w tym Jedo co ja mam. No i konstrukacja jest bardzo podobna. Ja gondoli długo używałam, grubo ponad pół roku bo Młody był rehabilitowany ze względu na asymetrię ułożeniową i musiał naprawdę stabilnie siedzieć abym mogła go przesadzić do spacerówki. Poza tym w 2009 była okropna zima, mroźna z obfitymi opadami śniegu więc gondola wydawała mi się lepsza. Ze spacerówki mało co korzystałam. Jak miał roczek kupiłam wózek typu parasolka i w tym też mało co jeździł bo jak tylko nauczył się chodzić to nie było takiej siły aby usiedział w nim choć przez chwilę.
Eli lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Melduje sie po polowkowych, dziecie zdrowe, 373 g....okazuje sie byc....dziewczynka. USG nie pokazalo siusiaka, ale cipki tez pani dr nie pokazala, wiec jeszcze nie wpadam w szal rozowych ubran
Ja mam usg jutro. Pierwsze na które idę z mężem. Mam nadzieję, że dowiemy się płeć. Dużo nie zrozumiem bo badanie po węgierski
Mam też jakieś chore myśli typu "czy dziecko żyje" "czy ma mózg" ostatnio. Jakieś chore schizy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyk878 wrote:Nasza Ptysia dziś 315, 19+2 z usg 19+4
Szczęśliwa, to nie dokarmiaj tak, żebyś nie miała problemu pulpeta urodzićJak się porządnie wytnie, to czuć go dobrze
k878 lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Nosicie jeszcze obrączkę i pierścionek zaręczynowy? Mi puchną palce od upału i musiałam w końcu zdjąć. Dziwnie sie teraz czuję
Sciagnelam w szpitalu, pierwszy raz od czasu ślubu. Obudziłam się po południowej drzemce z sinym paluszkiem. Oddałam Mężowi obrączkę i pierścionek zaręczynowy, płakałam jak bóbr. Przez 3 lata ściągalam tylko do wyrabiania ciasta czy przy sprzątaniu. Zakładałam od razu po.