Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Było pytanie o adapter: ja tez mam besafe i stosuje odkąd się dowiedziałam ze jestem w ciazy.
A Kluska mnie wczoraj wiecorem po nerach skopała. Bolało.
Magdzia, a dokąd Was wywiało?
A co do Clexane, to ja płace 40 zł za opakowanie, to jest na cała ciąże prawie 1,5 tys. To jest jednak sporo kasy.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Wogole to tęsknię za dużym miastem półtora roku temu wprowadziliśmy się z Warszawy a ja nie mogę się przyzwyczaic...
-
Witam się, jakoś te wrześniowe dzieci dość często się rodzą wcześniej, jak w pierwszej ciąży bylam i termin mi wypadał na 4 września wg om, to też mieliśmy 2 dziewczyny co wcześniej urodziły, jedna w lipcu, druga w sierpniu. I tak obserwuje od 5 lat to forum i zawsze co roku się zdarza kilka wrześniowek w lipcu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 07:18
-
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:Jedna Mama z wrzesniowek urodziła Synka w maju przez cc- zakażenie e.coli. Ma syna Bartusia. Jej nick to Dreamy. Przywitała się z nami na pierwszej stronie.
Dzień dobry. Mnie obudził kopniak mojego Męża. Chyba chciał gdzieś uciec przez sen. Biedaczek aż się spocił. Maluszek też się dzisiaj wcześniej obudził. Zazwyczaj pierwsze ruchy czuje około 9 rano A tu dzisiaj dyskoteka w brzuszku. -
Na szczęście dzisiaj juz piątek piatunio
Mój mąż wczoraj wrócił z wyjazdu i wreszcie mieliśmy chwilę dla siebie;) on nie ma obaw ze zrobi dziecku krzywdę, tzn nie kładzie się na mnie całym ciężarem Ale jak tylko ma możliwość A ja ochotę to chętnie korzysta -
nick nieaktualnyMissjust musisz byc cierpliwa. Aczkolwiek gin mi gadał ze jeśli chodzi o zakaźne to największe niebezpieczeństwo jest w 1 semestrze wiec a ten już za tobą
dzisiaj jestem sama w biurze w koncu moge posluchac antyradia a nie tylko rmrfMissjust lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Dziś witam się w 22 tygodniu. Ale ten czas leci, niedawno człowiek cieszył się z kreseczek na teście.
Miłego dnia ciężaróweczki. Ja szykuje się na połówkowe i mam stresa jak na egzaminie.
Aztoria, Lady Savage, Petitka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
U mojego męża w biurze ospa: 2 osoby chore, druga twierdzi ze już kiedyś przechodziła, wiec musi być wyjątkowe paskudztwo
mąż już kiedyś protestował przeciwko chodzeniu chorym do roboty i chodzi wtedy w maseczce po biurze
Ale się boje o nas. Któraś z Was maila ospę albo półpaśca , nie pamietam która. Co lekarz mówił o chorobie w ciazy? Jakie leki bralyscie?Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
magdzia26 wrote:Tak o tej już wcześniej czytalam...ciekawe co u nich słychać, dawno się nie odzywala...
Co jakiś czas zaglądam do nich ale tak jak piszesz cisza totalna na jej temat. Mam nadzieję że jest wszystko dobrze i z nią i z jej Kruszynką. -
23 tc
Wczoraj porozmawiałam z M na poważnie. Aż się poplakalam z tej bezsilności A może i hormony ciążowe pomogły. Późnym wieczorem wygrzmocilismy sięmam nadzieję że mój M już więcej się nie przyblokuje. Czułam się prawie jak dziewica po tylu tygodniach
MyE, Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Aztoria, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Obudziłam się dzisiaj na brzuchu!!!! I teraz nie mogę pozbyć się myśli, że zagniotłam małego
ale organizm chyba wie co robi i nie pozwolił by zgnieść macicy??? Przecież w snie nie kontroluje się ciała. Chyba pękły by wody albo coś? Nie mogę uciec od tej myśli
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Obudziłam się dzisiaj na brzuchu!!!! I teraz nie mogę pozbyć się myśli, że zagniotłam małego
ale organizm chyba wie co robi i nie pozwolił by zgnieść macicy??? Przecież w snie nie kontroluje się ciała. Chyba pękły by wody albo coś? Nie mogę uciec od tej myśli
on jest bezpieczny w wodach płodowych
) SPOKOJNIE!! ja czasami sama sie poloze na brzuchu to jak małej nie pasuje to kopnie ale nie ma opcji zgniecenia dziecka
dlatego czasami nawet jak sie uderzymy w brzuch ( nie mowie ze z całej sily) to dziecko nic nie jest bo jest zabezpieczony.
Ja waże 86 i jeszcze nie zgniotłam
Wachciowa wrote:23 tc
Wczoraj porozmawiałam z M na poważnie. Aż się poplakalam z tej bezsilności A może i hormony ciążowe pomogły. Późnym wieczorem wygrzmocilismy sięmam nadzieję że mój M już więcej się nie przyblokuje. Czułam się prawie jak dziewica po tylu tygodniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 07:46
-
magdzia26 wrote:Wogole to tęsknię za dużym miastem półtora roku temu wprowadziliśmy się z Warszawy a ja nie mogę się przyzwyczaic...
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Jakbym.sobie to tłumaczyła, to do kolejnej wizyty będę o tym myśleć
a wizyta dopiero 14.08
spokojnie. Ja nadal spie na brzuchu troche. Dziecku krzywdy nie zrobisz. Niebawem nie będziesz mogła juz na brzuch spac bo brzuch bedzie za duzy
i tyle
-
Amus87 wrote:emikey nie brz przyczyny brzuch robi sie twardy w miejscu gdzie jest dzidzial nawet jesli ty tego nie odczuwasz
spokojnie. Ja nadal spie na brzuchu troche. Dziecku krzywdy nie zrobisz. Niebawem nie będziesz mogła juz na brzuch spac bo brzuch bedzie za duzy
i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 08:17
-
nick nieaktualnyemikey wrote:No właśnie już do męża dzwoniłam (ja to panikara jestem) i on mi to samo powiedział "ciesz się tym jednym, ostatnim razem"
ale tot ak jest jak brzuch większy niż cycki
serio nic sie nie stalo. Ja z Kuba w ciazy długo spałam na brzuchu ( mialam mniejszy
)
-
nick nieaktualnymnie gin wczoraj powitał "oooo ladnie sie brzuszek zaokrąglił"myślałam ze go palne
mierzyłam w pasie i wiecej nie mam ale ksztat sie troche zmienil z rozlanego na okrągły
a potem "ten miesiąc spokojny pani Olu??" ( bo w tym miesiącu nie dzowniłąm nie pisałam z problemem hehehehehe)
magdzia26 lubi tę wiadomość