Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:ja niestety mam duzy brzuch juz sam w sobie wiec mnie boli lezenie na brzuchu gdybym miala mniejszy dlaej bym tak spała a tak chwile i musze sie przekrecic
ale tot ak jest jak brzuch większy niż cycki
serio nic sie nie stalo. Ja z Kuba w ciazy długo spałam na brzuchu ( mialam mniejszy
)
czasem muszę swoje F-ki ręka układać
-
nick nieaktualnyAmus. Komplement Ci facet powiedział, a Tu od razu tłuc byś go chciała
Ja na brzuchu nie dam rady. Jak w 17tyg położyłam i poczułam małego, to już mi podziałało na psychikę. Pomijając, że już mi nie wygodnie. Co do brzuszka, to mi ostatnio klientka powiedziała-no pięknego ma pani arbuzika. Arbuzik-ciekawe jak na koniec będzie wyglądał -
nick nieaktualny
-
Ja ze spaniem od kilku dni mam masakre. Moge tylko na lewym boku, bo na prawym i na plecach cos mnie uwiera i gniecie. Wiec budze sie juz o 4 z potwornym bolem kregoslupa i wszystkich kosci z lewej strony. A potem caly dzien jak zombie z niewyspania i bólu pleców...9.08 ide do fizjoterapeutki dla ciężarówek, moze ona cos poradziLilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyJa też ostatnio kiepsko śpię. W każdej pozycji mi niewygodnie mimo, że mam ciążową poduchę. A dziś w nocy jeszcze mąż mi prawie łokciem w twarz przywalił, potem zaczął chrapać i myślałam, że zwariuję, a jak wstał do pracy to chrapać zaczął....kot.
aga1402 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ja ze spaniem też mam niestety problem.
Na lewym boku nie mogę, bo dzidzi chyba gdzies uciska i srtrasznie mnie wtedy serducho kłuje. Na plecach jak za długo poleże to koszmar z kręgosłupem. Zostaje mi prawy bok, ale ile można
No nic tu po mnie. Uciekam do lekarza
Miłego :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez poczytałam forum wrzesniowek, bo sama mialam nią byc ale sie nie udalo i bede grudnioweczka
jedna dziewczyna urodzina dziewczynkę całkiem zdrowa 10pkt, ponad 2 kg, w 34 chyba tyg. Ale to fakt mam nadzieje ze zadna z nas nie urodzi wczesniej...
Dziewczyny mam mozliwosc kupna fajnego kosza Mojżesza. Myślicie ze jeszcze za wczesnie.na takie konkretne zakupy? -
nick nieaktualny