Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • emikey Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ja niestety mam duzy brzuch juz sam w sobie wiec mnie boli lezenie na brzuchu gdybym miala mniejszy dlaej bym tak spała a tak chwile i musze sie przekrecic ;) ale tot ak jest jak brzuch większy niż cycki ;) serio nic sie nie stalo. Ja z Kuba w ciazy długo spałam na brzuchu ( mialam mniejszy ;) )
    Spanie na dużych cyckach nie jest fajne, uwięrz mi ;) czasem muszę swoje F-ki ręka układać :P

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus. Komplement Ci facet powiedział, a Tu od razu tłuc byś go chciała :)
    Ja na brzuchu nie dam rady. Jak w 17tyg położyłam i poczułam małego, to już mi podziałało na psychikę. Pomijając, że już mi nie wygodnie. Co do brzuszka, to mi ostatnio klientka powiedziała-no pięknego ma pani arbuzika. Arbuzik-ciekawe jak na koniec będzie wyglądał ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj nie wyspana całą noc brzuch mnie bolał jak spałam na lewym boku

• nesairah Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę spać tylko na lewym boku albo na plecach, na prawym mnie bolą wnętrzności :( Na plecach niby nie zdrowo, ale mi dobrzeeee :D

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • malysmok84 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze spaniem od kilku dni mam masakre. Moge tylko na lewym boku, bo na prawym i na plecach cos mnie uwiera i gniecie. Wiec budze sie juz o 4 z potwornym bolem kregoslupa i wszystkich kosci z lewej strony. A potem caly dzien jak zombie z niewyspania i bólu pleców...9.08 ide do fizjoterapeutki dla ciężarówek, moze ona cos poradzi

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio kiepsko śpię. W każdej pozycji mi niewygodnie mimo, że mam ciążową poduchę. A dziś w nocy jeszcze mąż mi prawie łokciem w twarz przywalił, potem zaczął chrapać i myślałam, że zwariuję, a jak wstał do pracy to chrapać zaczął....kot.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja ze spaniem też mam niestety problem.
    Na lewym boku nie mogę, bo dzidzi chyba gdzies uciska i srtrasznie mnie wtedy serducho kłuje. Na plecach jak za długo poleże to koszmar z kręgosłupem. Zostaje mi prawy bok, ale ile można :)

No nic tu po mnie. Uciekam do lekarza :D
    Miłego :*

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam problemu ze spaniem, czy to prawu bok, czy lewy, czy na plecach, każda pozycja, oprócz na brzuchu mi pasuje.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was też tak paskudnie? Leje, 14 stopni, wieje :( tak jakoś jesiennie, czuję się jakby to był wrzesień.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ciepło, 21st i słońce, ale podobno ma padać.jest przyjemnie, bo ani zimno, ani gorąco. Aż nie chce się wierzyć,że od niedzieli upały

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas 20 ale bez słońca. dla mnie akurat ;) grunt ze nie pada :D

• emikey Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zanosi sie na burze.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajrzałam na forum wrześniówek. Mam nadzieję,że żadna z nas nie urodzi wcześniej niż w 38 tyg.

• nesairah Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, też poczytałam trochę u wrześniówek, ważne, że dzieciaczki żyją, ale żadnej z nas nie życzę porodu przed 38 tygodniem.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez poczytałam forum wrzesniowek, bo sama mialam nią byc ale sie nie udalo i bede grudnioweczka :) jedna dziewczyna urodzina dziewczynkę całkiem zdrowa 10pkt, ponad 2 kg, w 34 chyba tyg. Ale to fakt mam nadzieje ze zadna z nas nie urodzi wczesniej...
    Dziewczyny mam mozliwosc kupna fajnego kosza Mojżesza. Myślicie ze jeszcze za wczesnie.na takie konkretne zakupy?

• Ewka094 Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zolzimag u mnie łóżeczko już stoi bo kuzyn dał, tylko jest złożone i stoi w koncie ;)

Oliwierek- 22.12.2017r.
  • emikey Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym już najchętniej wózek kupiła :D ale się powstrzymuje. Mam też wybrany lezaczek i mate edukacyjna :P korci żeby kupić....

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam plan zaczac konkretne zakupy za miesiac bo narazie kupilam tylko kilka ciuszow ale wez sie czlowieku powstrzymaj :D

• Aztoria Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zolzimagic jak masz okazje to pewnie, ze kupuj :)

Synuś :)
    oar8yx8d9kb4k9pj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 3 godziny do wizyty. Czuję się jakby szła na jakiś egzamin. Brzuch mnie zaczął boleć od tego stresu. A wydawałoby się,że jestem taka twarda.

‹‹ 809 810 811 812 813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ