Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a co do ruchów, to ja też się martwiłam, że nie czułam; a od kilku dni ze dwa razy dziennie po nerach dostaję tak, że wstaję z łóżka pokołysać małą, żeby zasnęła; łożysko z przodu
Lady Savage, magdzia26, Petitka, Iruletka lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Szczęśliwa_Mamusiu - Sochaczew jest delikatnie mówiąc... brzydki
Chodziłam tam do liceum. Zdecydowanie bardziej wolę Łowicz jeśli chodzi o zakupy
I generalnie patrząc na mniejsze sklepy, a nie sieciówki, to Łowicz tańszy
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Dziewczyny jak to jest z jajkami? Moga zarazac toxo takie pol surowe (wiem ze salmonella tak)
Lady nie czytaj hehehe
zapozno xD hahaha następnym razem ostrzegają przed zdaniem głównym hahaha xD
-
malysmok84 wrote:Czytam o tych kontrolach Zusu i mnie to wkurza. Z jednej strony pomoc dla Mam pracujacych jest zerowa. Zeby cokolwiek dostac trzeba miec tak niskie dochody, ze to abstrakcja.Ale ostatnio na kobiety w ciazy nagonka, zeby tylko nic im.nie dac. Ale za ceaniakow co nie placa alimentow, albo robia przekrety skarbowe to sie nie biora, bo po co...rece opadaja...
-
Witam się dziewczyny i lecę do dentysty! Ładny dzień się zapowiada, słoneczko u nas od rana świeci. Potem ruszam na poszukiwanie weselnej kiecki, trzymajcie kciuki żebym coś znalazła na to moje ciążowe małe sadełko
Pozdrawiam!
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie w laboratorium siedzę wypilam drineczka i czekam na drugie pobranie weszlam bez kolejki to nie dość że "pani pielegniarka" dosadnie powiedziała że powinnam poczekać w kolejce ale w drodze wyjątku mnie przymie...do tego ludzie w poczekalni mało mnie wzrokiem nie zabili...normalne ręce opadają ...
-
nick nieaktualny
-
Ja w swoim życiu mieszkałam w Warszawie, Białymstoku, Ostrołęce i Ostródzie. Teraz mieszkam w Ostrołęce która na 53tys mieszkańców więc aż tak mala nie jest ale i tak czuję, że jest za mała. Tęsknię za Warszawa. Mieszkałam na Bemowie, mąż w Wilanowie (raczej ciche dzielnice) i do tego miasta nas ciągnie. Jeszcze mogła bym zgodzić się na Gdańsk (ze względu na morze). Przez najbliższy czas będę mieszkać w Oksfordzie, który też jest dziura. Ale w Londynie teraz bała bym sie mieszkać. Nie wyobrażam sobie siebie na wsi. Raz z mężem pojechaliśmy odpocząć do gospodarstwa agroturystycznego i żałowałam, że nie jestem w pracy. Nie moja bajka.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ekstra zrozumienie dla ciężarnej na głodzie i teście obciążenia glukoza. Super!
Tak uroki małego miasteczkaw Warszawie nawet karteczka wisiała na drzwiach że "kobiety w ciąży i osoby na test glukozy wchodzą bez kolejki" a tutaj jeszcze opiernicz dostałam
-
Są u nas bliźnięta, pisał ktoś, ale nie pamiętam nicku12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Widzialam ze na wrzesniowkach juz kilka dziewczyn urodzilo... Stresuje to...
Dziewczyny a Wy robicie test obciazenia glukozą na czczo? Mi gin powiedziala ze mam przyjsc zrobic o 15 i normalnie mam przyjsc po obiedzie tylko nie jesc np nutelli.
Tu w Niemczech tak jest, kolezanka miala identycznie. -
nick nieaktualny