X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • emikey Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Natalia wysyłam Ci zaproszenie do znajomych i na priva wyślę linka do grupy na fb :)
    Może jeszcze jest któraś chce dołączyć?
    Iruletka i opolanka jeszcze dziś prosiły

Opolanka 85, magdzia26, Iruletka lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny nabytek męża. Dawkuje mi przyjemność dzisiaj ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d79c8a9cd2dc.jpg

salenne, nataliamonika, malysmok84, Wachciowa, Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Petitka, Iruletka, kaka470, Aztoria, AiCha4811 lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    Ja też poproszę jakiegoś linka do grupy na facebooku, jeśli można
    wyslalam zaproszenie jak przyjmiesz to wysle linka do grupy na priva

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • malysmok84 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salenne wrote:
    No to widzę, że przeżywamy to samo. Też mam celulit okropny, galareta na udach normalnie. Zastanawiam się czy coś teraz da się z tym zrobić..może masaże albo jakiś typowo antycellulitowy balsam?

Rany ja tez. Zawsze bylam chuda i w sumie mialam jedrne cialo. Teraz tez jem dosyc racjonalnie. Przytylam ze 4kg ale wszystko.poszlo w brzuch i tam wygladam ladnie, nawet mam takie miesnie ze smieje sie ze mam brzuszek jak te fit mamuski....a uda mam koszmarne. cellulit ze masakra. Szukam cwiczen na same nogi zeby szyjki nie obciazac...

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Kolejny nabytek męża. Dawkuje mi przyjemność dzisiaj ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d79c8a9cd2dc.jpg

nadruk mega :D

emikey lubi tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz uduszę swoją pierworodna, jest wredna, i od 2 godzin próbujemy ja uśpić, gdzie tam w du.. ma nas, ona tańczy, ona psoci, masakra, jeszcze chwila i ja złoje.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Zaraz uduszę swoją pierworodna, jest wredna, i od 2 godzin próbujemy ja uśpić, gdzie tam w du.. ma nas, ona tańczy, ona psoci, masakra, jeszcze chwila i ja złoje.
    Moja sama usypia jak sie zmeczy, wiec dopiero zasnela, coraz czesciej rezygnuje z drzemek w dzien a wstaje o 7, wiec od rana do wieczora zyjemy dosc intensywnie ;)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli wrote:
    Moja sama usypia jak sie zmeczy, wiec dopiero zasnela, coraz czesciej rezygnuje z drzemek w dzien a wstaje o 7, wiec od rana do wieczora zyjemy dosc intensywnie ;)

Moja ma uraz, kiedyś wyszłam do znajomych na impreze (koleżanka z klatki obok urządza raz w miesiącu gry planszowe, ja uwielbiam grać w planszówki). Zostawiłam R z małą, wróciłam o 3 w nocy. Wchodzę do pokoju małej, by jej dać buziaka, a jej nie ma, idę do sypialni, może R z nią śpi razem, nie ma jej. Wracam do pokoju małej, nie ma, szukam w misiach, nie ma, w tipi nie ma, pod łóżkiem nie ma ;/, idę prędko do sypialni szukam jej, nie ma, budzę rafała mówię że dziecka nie ma. On miał zamknięte drzwi do sypialni i słuchawki na uszach, imbecyl ;/. Wiecie gdzie była, w kuchni zasnęła na podłodze, buzia upłakana, od tamtej pory nie chce spać sama, ktoś musi być w pokoju, a jak się przebudzi i widzi że jest sama w pokoju to jest taki lament. Ma uraz, to widać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 22:04

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malysmoku, jak coś znajdziesz na te nasze galaretowate udka to się podziel patentem :)

malysmok84 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do pepka ja tez mam mocno wklesły a i tak wylazł na koncu skóra jest tak napieta ze chyba nie ma szans zeby nie wyszedł... na razie jeszcze jest schowany ;) ale bardzo mi sie podoba wystajacy +kreska od pepka w dół to taki swoisty znak ciazy :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    Iruletka i opolanka jeszcze dziś prosiły
    poszły juz do wszystkich 3 zaproszenia ;)
    a ubranka mega :D

Iruletka lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Coco55 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Natalia wysyłam Ci zaproszenie do znajomych i na priva wyślę linka do grupy na fb :)
    Może jeszcze jest któraś chce dołączyć?
    Ja chętnie ;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z jakiej firmy polecacire ten pas ciazowy bo chce sobie zamówic :) ?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coco55 wrote:
    Ja chętnie ;)
    sprawdz zaproszenia

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Petitka Ekspertka

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynałam ciążę z wagą 50kg i jak na razie niecałe 6kg do przodu. Też wszystko mi idzie w brzuch, nogi i dupsko. Przy moim niskim wzroście 155cm to ja się zamienię w 3 trymestrze w kulkę i będę się wszędzie turlać. Już ostatnio koleżanka stwierdziła co z tygodnia na tydzień jestem coraz większa. Nie wiadomo czy się cieszyć bo dzidzia rośnie czy płakać bo tyłek jak na złość też bierze udział w zabawie.
    Jak coś znajdziecie na te uda kobitki to ja też poproszę ;)

• Eli Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Moja ma uraz, kiedyś wyszłam do znajomych na impreze (koleżanka z klatki obok urządza raz w miesiącu gry planszowe, ja uwielbiam grać w planszówki). Zostawiłam R z małą, wróciłam o 3 w nocy. Wchodzę do pokoju małej, by jej dać buziaka, a jej nie ma, idę do sypialni, może R z nią śpi razem, nie ma jej. Wracam do pokoju małej, nie ma, szukam w misiach, nie ma, w tipi nie ma, pod łóżkiem nie ma ;/, idę prędko do sypialni szukam jej, nie ma, budzę rafała mówię że dziecka nie ma. On miał zamknięte drzwi do sypialni i słuchawki na uszach, imbecyl ;/. Wiecie gdzie była, w kuchni zasnęła na podłodze, buzia upłakana, od tamtej pory nie chce spać sama, ktoś musi być w pokoju, a jak się przebudzi i widzi że jest sama w pokoju to jest taki lament. Ma uraz, to widać.
    No to ja jej sie nie dziwie, jak tatus nie slyszal ;) nasza zasypia sama ale.w salonie, a potem spi kolo nas w swoim lozeczku. Ewidentnie nie jest gotowa na swoj pokoj i zmianę kozeczka z turystycznego na zwykle. Mysle, ze jak juz.beda dwie, to po dwoch latach pojda razem do swojego pokoju bez lamentow ;)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam jakieś 3 kg w przodach przed wyjazdem w góry. Wracając dzisiaj nie pojechaliśmy do domu, tylko prosto na działkę gdzie posiedzimy jeszcze ponad tydzień. Tu upały tak nie męczą. Nie mam tutaj wagi ale coś czuję, że po tym hotelowym żarciu i wypadach do Czech mam jeszcze raz tyle kg więcej. I też mi wyskoczyła ta obleśna galareta na udach :-(

dhpclr4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli wrote:
    No to ja jej sie nie dziwie, jak tatus nie slyszal ;) nasza zasypia sama ale.w salonie, a potem spi kolo nas w swoim lozeczku. Ewidentnie nie jest gotowa na swoj pokoj i zmianę kozeczka z turystycznego na zwykle. Mysle, ze jak juz.beda dwie, to po dwoch latach pojda razem do swojego pokoju bez lamentow ;)

też liczę na to, że jak Nikodem zacznie z nią dzielić pokój to się uspokoi, bo na razie kiepsko to wygląda, jest panika jak ma zostać gdzieś sama w ciemnym pomieszczeniu.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Iruletka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady a taka mała lampka ledowa, która daje bardzo delikatne światło nie załatwiłaby sprawy?

dhpclr4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2017, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    Lady a taka mała lampka ledowa, która daje bardzo delikatne światło nie załatwiłaby sprawy?

Też o tym pomyślałam i mamy 2 lampki jedną malutką do gniazdka, i nic to nie dało, więc pomyślałam o kupnie większej takiej jak do biurka, i stoi na komodzie, też to nic nie dało.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ