Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Olimpia78 wrote:Będzie dobrze pierwszy rok będzie Ci ciężko na pewno , ale najważniejszych będziesz miała przy sobie , wiem co mówię ja już 7 lat w Uk
nie przejmuj się ! Ja tez mieszkam w Anglii i jest całkiem fajnie, jeśli będziesz mieszkać w tak dużym mieście jak ja to jest tyle dziewczyn które tez maja malutkie dzieci i szukają towarzystwa na spacerki!
ja zapisałam się na Facebooku do mamusiek z mojego miasta i można poznać tyle wspaniałych ludzi, naprawdę! Wiem, ze się martwisz ale może akurat wszystko będzie dobrze?
Daj znać później co u Ciebie i jak się czujesz! Ale nie przejmuj się, w razie czego sie spotkamy
na kawkę i spacerek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysalenne wrote:Laski, a jak tam Wasza waga? Ja trochę się zaczynam martwić bo jestem już 7kg do przodu i powoli zaczyna mi iść w uda...
Ale na nogach mam mega cellulit. Pod koniec ciaży będę miała łóżko wodne na nogach. Ale nie lekarz nic nie mówi, żebym za dużo przebrała. Jak zakładalam teraz ta jednorazowa spódniczkę, to pod cyckami się związałam. Powiedziałam mu, że to ostatni raz kiedy w nią się mieszczę. A tak na marginesie, ciekawa jestem jak naprawdę porządnie otyle kobiety w to się mieszcza.no chyba, że gdzie indziej dają na gumce. U mojego tylko wiązane. Ja od następnej wizyty już będę z gola dupą paradować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 20:51
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:U mnie +5.2kg, więc sama nie jesteś. Ale u mnie idzie w brzuch i w dupsko
Ale na nogach mam mega cellulit. Pod koniec ciaży będę miała łóżko wodne na nogach. Ale nie lekarz nic nie mówi, żebym za dużo przebrała. Jak zakładalam teraz ta jednorazowa spódniczkę, to pod cyckami się związałam. Powiedziałam mu, że to ostatni raz kiedy w nią się mieszczę. A tak na marginesie, ciekawa jestem jak naprawdę porządnie otyle kobiety w to się mieszcza.no chyba, że gdzie indziej dają na gumce. U mojego tylko wiązane. Ja od następnej wizyty już będę z gola dupą paradować
No to widzę, że przeżywamy to samo. Też mam celulit okropny, galareta na udach normalnie. Zastanawiam się czy coś teraz da się z tym zrobić..może masaże albo jakiś typowo antycellulitowy balsam? -
Salenne - u mnie dopiero 19+2 czyli ponad 2,5 tygodnia za tobą jestem a mam całe 8kg na plusie... Przed miałam 58kg przy 172cm. Będziemy się razem turlać najwyżej i nas dotoczą na porodówkę
salenne lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
salenne wrote:No to widzę, że przeżywamy to samo. Też mam celulit okropny, galareta na udach normalnie. Zastanawiam się czy coś teraz da się z tym zrobić..może masaże albo jakiś typowo antycellulitowy balsam?
-
+3 kg
Wczoraj miałam lacznie z dziecmi 11 gości, wiec i sporo jedzenia przygotowalam, goscie tez cos upiekli, wec dzisiaj wolalam darowac sobie wejscie na wage
Czuje dzisiaj, ze skora na brzuchu się rozciaga i pępek zaczyna się splycac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 21:04
11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Salenne - u mnie dopiero 19+2 czyli ponad 2,5 tygodnia za tobą jestem a mam całe 8kg na plusie... Przed miałam 58kg przy 172cm. Będziemy się razem turlać najwyżej i nas dotoczą na porodówkę
Jesteśmy tego samego wzrostuja wyjściowo startowałam z 63kg. Cóż, od biedy jest to zawsze pocieszenie, że nie będę jedyną turlającą się na porodówkę
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży przybyło mi 25kg, 4kg w I trymestrze, 8kg w drugim, reszta w trzecim
Przez I trymestr teraz bylo nieco mniej niż wtedy, za to w drugim teraz przez pierwszy miesiąc poszło aż 4kg. Brzuch mam duży, bardzo. Liczę, że aż tak waga dalej nie będzie lecieć i choc troche przystopuje
Wtedy po tygodniu od porodu 11kg mniej, reszta spadła sama w ciagu 5 miesięcymam nadzieje, że tym razem będzie podobnie ze spadkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 21:11
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysalenne wrote:No to widzę, że przeżywamy to samo. Też mam celulit okropny, galareta na udach normalnie. Zastanawiam się czy coś teraz da się z tym zrobić..może masaże albo jakiś typowo antycellulitowy balsam?
-
emikey wrote:Co myślicie o ślubie kościelnym razem ze chrzcinami? Z mężem mamy tylko cywilny i myślimy nad ślubem kościelnym za rok gdzieś w lipcu. Za jednym zamachem moglibyśmy zrobić chrzciny ale dziecko miało by już 7 miesiecy. Nie za późno na chrzciny?