Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Co myślicie o ślubie kościelnym razem ze chrzcinami? Z mężem mamy tylko cywilny i myślimy nad ślubem kościelnym za rok gdzieś w lipcu. Za jednym zamachem moglibyśmy zrobić chrzciny ale dziecko miało by już 7 miesiecy. Nie za późno na chrzciny?
-
MalaHD wrote:Ten brzuch rośnie z dnia na dzień. Dziś już nie dopielam szortow a chodziłam w nich na wakacjach tydzień temu! I pępek mi wylazi. Straszny ten pępek
Też zauważyłam wczoraj, że pępek zrobił mi się płytszy. Zaczyna mnie to przerażaćGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
emikey wrote:Co myślicie o ślubie kościelnym razem ze chrzcinami? Z mężem mamy tylko cywilny i myślimy nad ślubem kościelnym za rok gdzieś w lipcu. Za jednym zamachem moglibyśmy zrobić chrzciny ale dziecko miało by już 7 miesiecy. Nie za późno na chrzciny?
Emikey połączenie dwóch sakramentów kościelnych to piekna inicjatywawspaniale ze chcecie zawrzeć małżeństwo dusz
z punktu widzenia prawa kościelnego z chrzestem jest jak z nauką -nigdy nie jest za późno
bedziecie mieli starsze dziecko niż inni, będziecie odbiegać od normy ale to nie ma żadnego wpływu na jakość sakramentu a przeciez to jest najważniejsze
jeśli marzy wam się połączyć te wydarzenia to nie pytajcie innych o zdanie tylko dzialajcie
to będzie podwójnie piękny dzień. Można tez przyspieszyć datę np na maj
-
nick nieaktualnyLady dobrze ze mi przypomnialaś, musze do apteki wejsc bo nie mam ani nospy ani magnezu w tamtej ciąży w sumie ani razu nie brałam ale lepiej mieć
jeśli chodzi o jazde planuje spać całą drogę nogi bede roznie ukladac raz do góry raz na dolprzerwy i tak będą z moim sikaniem to wiadomo ;P
Iruletka tak, bo u nas jest tylko wczesna komuniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 15:35
-
Szczesliwa_mamusia wrote:ja też mam głeboko pępek, na pewno nie wyjdzie. mi lekarz kazał jeść więcej wołowiny. no zobaczymy jakie mi wyjdą wyniki za m-c.
Szczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Co myślicie o ślubie kościelnym razem ze chrzcinami? Z mężem mamy tylko cywilny i myślimy nad ślubem kościelnym za rok gdzieś w lipcu. Za jednym zamachem moglibyśmy zrobić chrzciny ale dziecko miało by już 7 miesiecy. Nie za późno na chrzciny?
ja ostatnio byłam na chrzcinach 24 letniej kobiety
-
Opolanka 85 wrote:Uff, kupiłam kieckę. Teraz leżę, bo się strasznie nalatałam. Ale potem chyba jeszcze się wybiorę do drugiego centrum za butami zobaczyć. Kupiłam też w h&m 2 pary spodni ciążowych na przecenie, w sumie tetaz już fajnie leżą, a miejsce na brzuszek rozciągnie się razem z brzuszkiem
Emikey, ja marzyłam o kościelnym z chrzcinami, ale tak długo dzidzi nie było, że w końcu 5 lat po cywilnym wzięliśmy kościelny w tamtym roku. Tym bardxiej, że po poronieniu potrzebowałam takiej zmiany. Ale uważam, że to super pomysł.
pochwal się -
Amus87 wrote:Lady dobrze ze mi przypomnialaś, musze do apteki wejsc bo nie mam ani nospy ani magnezu w tamtej ciąży w sumie ani razu nie brałam ale lepiej mieć
jeśli chodzi o jazde planuje spać całą drogę nogi bede roznie ukladac raz do góry raz na dolprzerwy i tak będą z moim sikaniem to wiadomo ;P
Iruletka tak, bo u nas jest tylko wczesna komunia
ja się zaopatrzyłam jak miałam jechać 4 godziny autem, nigdy nic nie wiadomo, potem do Wawy jak jechałam też wzięłam, i w sumie dobrze, bo z powrotem się przydało po 5 godzinach siedzenia, w duchocie, zaczęły się bóle i twardnienia, łykłam i przeszło. Na podróż moim zdaniem to obowiązkowy zestaw. -
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny