Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
emikey wrote:Co myślicie o ślubie kościelnym razem ze chrzcinami? Z mężem mamy tylko cywilny i myślimy nad ślubem kościelnym za rok gdzieś w lipcu. Za jednym zamachem moglibyśmy zrobić chrzciny ale dziecko miało by już 7 miesiecy. Nie za późno na chrzciny?
Też mamy taki planmoja mama twierdzi, że na chrzciny będzie za późno, ale my się nie przejmujemy.
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja mialam razem ślub z chrzcinami:) jak dla mnie fajna sprawa. Ja nie musiałam iść z brzuchem do ołtarza ( nie żeby mi przeszkadzało;) ) mogłam później wypić za nasze zdrowie 2 lampki wina i ogólnie było fajnie bo mała każdy się zajmował wiadomo jak to w rodzinie. A ja nie musiałam się martwić ze w kiece się nie zmieszcze czy też nogami napuchnietymi
-
nesairah wrote:Też mamy taki plan
moja mama twierdzi, że na chrzciny będzie za późno, ale my się nie przejmujemy.
-
Ja mam problem kogo wziąść za chrzesnych dla małego. Niby mam kilka osób, ale chcę żeby to były osoby bliskie a nie tylko ciocia i wujek od urodzin.. A z bliskich to praktycznie nie mama już kogo jest jeden bliski kuzyn ale on ma z żoną tyle chrzesniakow, że wątpię by chciEli kolejnego
-
Jeszcze zależy czego oczekujecie jak marzy wam się huczne wesele a ze względu na chrzciny zrobicie tylko przyjęcie to ja bym ze ślubem poczekala. Ja swoje wesele wspominam wspaniale i wiem, że nie byłoby takie samo z noworodkiem. I nie uważam, że to "tylko ślub cywilny" ślub jak ślub to, że nie było księdza nie uwłacza tej uroczystości
-
My nie chcemy wesela. Ja nienawidzę tego typu imprez. Więc tylko najblizsza rodzina i przyjęcie. Dlatego chrzciny i ślub wydają się bardzo sensowne.
My na chrzestnych weźmiemy albo mojego brata i jego żonę, albo brata męża i jego żonędwoje dzieci chcemy, dwie pary chrzestnych mamy
-
Uff, kupiłam kieckę. Teraz leżę, bo się strasznie nalatałam. Ale potem chyba jeszcze się wybiorę do drugiego centrum za butami zobaczyć. Kupiłam też w h&m 2 pary spodni ciążowych na przecenie, w sumie tetaz już fajnie leżą, a miejsce na brzuszek rozciągnie się razem z brzuszkiem
Emikey, ja marzyłam o kościelnym z chrzcinami, ale tak długo dzidzi nie było, że w końcu 5 lat po cywilnym wzięliśmy kościelny w tamtym roku. Tym bardxiej, że po poronieniu potrzebowałam takiej zmiany. Ale uważam, że to super pomysł.Lady Savage, magdzia26 lubią tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Iruletka wrote:Ja też poproszę jakiegoś linka do grupy na facebooku, jeśli można
na pewno nie zapomni o Tobie i Natalii i Opolance i kto tam jeszcze się zgłosi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 14:44
Iruletka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam sobie zdjęcie brzucha i jestem w szoku, jaki jest ogromny! Chyba na końcu nie będę mogła chodzić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a22c11b6f729.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 14:50
emikey, Opolanka 85, Iruletka, salenne, [m]alina, Wachciowa, Jooozefka, Jacqueline, Szczesliwa_mamusia, Marteczka93, Lady Savage, Coco55, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:A u mnie były na obiad kluski śląskie,gulasz wołowy i mizeria.
U mnie dziś menu bardzo podobne tylko zamiast klusek śląskich kluchy paroweCoś mi tylko ochota na mięsko przeszło i poleje kluchy samym sosikiem. Naszła mnie za to ochota na owoce i na deser chyba będą truskawki
Szczesliwa_mamusia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
emikey wrote:My nie chcemy wesela. Ja nienawidzę tego typu imprez. Więc tylko najblizsza rodzina i przyjęcie. Dlatego chrzciny i ślub wydają się bardzo sensowne.
My na chrzestnych weźmiemy albo mojego brata i jego żonę, albo brata męża i jego żonędwoje dzieci chcemy, dwie pary chrzestnych mamy
-
MalaHD wrote:Ten brzuch rośnie z dnia na dzień. Dziś już nie dopielam szortow a chodziłam w nich na wakacjach tydzień temu! I pępek mi wylazi. Straszny ten pępek
także nie powinien mi wyleźć
-
Oj ten pępek
po ciąży z córką brzydki mi sie zrobił, taki płaski, a wczesniej taka śliczna gwiazdka
teraz już dawno wystaje
Nesairah - śliczny brzusio12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny