Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas od zawsze 9-latki były rocznikiem do komunii, czyli 2 klasa podstawówki. Obecnie przesunęli na trzecią klasę ze względu na tą reformę. A czy cofną tak jak było kiedyś czyli jak ja miałam, to się zobaczy12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyIruletka wrote:Częstochowa to teraz też śląskie;-)
maz mieszkal 12 km od mnie w duzym miescie i mial normalna :p ja niedaleko rybnika mieszkam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 16:44
Iruletka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha ha, a myslalam ze tylko ja patrze z przerazenuem na swoj pepek
moj tez byl gleboki bardzo, a juz dno sie wyprostowalo i zostalo tylko mle wglebienie. A ja jakos strasznie nie chce miec takiego wystajacego guzika
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Ja tez mam dosyc gleboki pępuszek i teraz sie tak rozciagnal ale wciąż jest wklesly i teraz mi sie podoba ale taki wybrzuszony juz pod koniec wygląda koszmarnie
nie chcialabym takiego ale chyba nie mam na to wplywu, najważniejsze żeby dzidziuś byl zdrowy, reszte się jakos przezyje
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Odnośnie religii, jak to teraz w szkole wygląda jeśli ktoś nie chce by dziecko się jej uczyło, my jesteśmy ateistami, mała nie chrzczona, i się od jakiegoś czasu zastanawiam jak to wygląda.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Iruletka wrote:To łatwiej będzie Wam ogarnąć temat jeśli impreza ma się odbyć w gronie najbliższych, no i uroczystość 2 w 1 jest z reguły tańsza. A gdzie zamierzacie ją zorganizować? Polska, Węgry czy Anglia?
ale gdzieś w górach żeby z Węgier było bliżej
-
AiCha4811 wrote:Cześć dziewczyny
Emikey połączenie dwóch sakramentów kościelnych to piekna inicjatywawspaniale ze chcecie zawrzeć małżeństwo dusz
z punktu widzenia prawa kościelnego z chrzestem jest jak z nauką -nigdy nie jest za późno
bedziecie mieli starsze dziecko niż inni, będziecie odbiegać od normy ale to nie ma żadnego wpływu na jakość sakramentu a przeciez to jest najważniejsze
jeśli marzy wam się połączyć te wydarzenia to nie pytajcie innych o zdanie tylko dzialajcie
to będzie podwójnie piękny dzień. Można tez przyspieszyć datę np na maj
-
A to faktycznie,lepiej w swoim czasie
w ogole widzę ze w opisie Gabryś, piękne imię tez bardzo wysoko na mojej liście ale jednak Leon wygrał, Gabriel bedzie chyba na drugie
-
AiCha4811 wrote:A to faktycznie,lepiej w swoim czasie
w ogole widzę ze w opisie Gabryś, piękne imię tez bardzo wysoko na mojej liście ale jednak Leon wygrał, Gabriel bedzie chyba na drugie
-
Lady Savage wrote:Odnośnie religii, jak to teraz w szkole wygląda jeśli ktoś nie chce by dziecko się jej uczyło, my jesteśmy ateistami, mała nie chrzczona, i się od jakiegoś czasu zastanawiam jak to wygląda.
-
Eli wrote:A co z komunia, zamierzacie nie posylac dzieci? Pytam z ciekawosci, bo znamjuz kilka przypadkow, ze ludzie szybko dziecko chca ochrzcic przed komunia, zeby moglo przystapic, mimo, ze sami deklaruja, ze sa niewierzacy. Oczywiscie nie oceniam, wiara to.indywidualna kwestia kazdego czlowieka
nie, jestem przeciwna kościołowi katolickiemu, i za to co mojej mamie zrobił, nie dostanie ani złotówki, a moja noga tam nie stanie, jeśli Zuza będzie chciała sie ochrzcić, wziąć komunię, to proszę bardzo, ale to będzie jej decyzja, dojrzała, a nie kaprys 8 latki by dostać laptopa albo rower.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 19:37
-
Kiedy ojciec sam kupuje synowi ciuchy i jest z tego dumny. Właśnie dostałam zdjęcie....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09ab47f0d288.jpgLady Savage, Aztoria, Szczesliwa_mamusia, Jacqueline, [m]alina, magdzia26, Coco55, Petitka, Iruletka, Zołzimagic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny