Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamabyc3 wrote:Ja przytylam 4 kg , ale co do nóg to są bardziej zmiany hormonalne i woda niestety ćwiczenia nie pomoga trzeba czekać. Ja w poprzednich cia zach też dostałam jakoś 2 tygodnie po porodzie zniknął...
bo też zaczynam dostawać mimo że w tyłku mam 2cm tylko więcej za to w pasie 25cm.
Lady jak moje np są chore i chcą później spać z nami to by je oduczyc siadam do zaśnięcia razem a jak zasnąć wychodzę i np. Po tygodniu siadam na korytarzu itd alby dzieci się nie baly a ja w końcu mogę być w pokoju innym jak zasypiaja. Teraz znów oduczam mlodsza spania z nami owszem uciążliwe, ale daje w końcu efekt ( wiem co to znaczy kłaść dzieci spać 3 godziny masakra jakaś) a jakby mój takie coś odwalil to bym dosłownie zabiła
też tak robiłam, ale oddalę się od jej łóżeczka na krok to jest paniczny płacz i na rączki,
Chyba troszkę nie rozumiecieJesteśmy obok jak Zuza zasypia, jak już zaśnie głęboko to znikamy z pokoju, ona całą noc śpi ładnie, rano jak się budzi i widzi że nikogo nie ma wtedy też jest paniczny płacz i wolanie mama.
[m]alina lubi tę wiadomość
-
78beti wrote:Dziewczyny naprawdę nie wiem jak wy to robicie ze tak mało przytyłyscie ? Ja już mam z 8-9 kg na plusie a jak wrócę z tych wakacji 14 dni na all to już nie widm co to będzie
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Codziennie się zastanawiam jak to jest, że Wy już tak wcześnie na forum
Ja jeszcze leżę, brzuch mnie pobolewa więc na razie nie wstaję.
Ja generalnie sie budze teraz przed 7 bo boli mnie kregoslup wiec juz nie daje rady spac. A dzisiaj mnie obudzialy kopniaki malej. Wiec jak jest takie kombo plus pęcherz, to juz wstaje i jem sniadanieLilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nesairah wrote:A na wrześniówkach kolejna rozpakowana mama. Na szczescie wszystko ok.
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:Byly bliznieta, ale z tego co pamietam jeden niestety odszedł. Mam nadzieje ze z drugim wszystko dobrze, bo dawno sie ta dziewczyna nie odzywala...
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
_darkblueberry wrote:Cześć Olimpia
nie przejmuj się ! Ja tez mieszkam w Anglii i jest całkiem fajnie, jeśli będziesz mieszkać w tak dużym mieście jak ja to jest tyle dziewczyn które tez maja malutkie dzieci i szukają towarzystwa na spacerki!
ja zapisałam się na Facebooku do mamusiek z mojego miasta i można poznać tyle wspaniałych ludzi, naprawdę! Wiem, ze się martwisz ale może akurat wszystko będzie dobrze?
Daj znać później co u Ciebie i jak się czujesz! Ale nie przejmuj się, w razie czego sie spotkamy
na kawkę i spacerek
-
_darkblueberry wrote:Cześć Olimpia
nie przejmuj się ! Ja tez mieszkam w Anglii i jest całkiem fajnie, jeśli będziesz mieszkać w tak dużym mieście jak ja to jest tyle dziewczyn które tez maja malutkie dzieci i szukają towarzystwa na spacerki!
ja zapisałam się na Facebooku do mamusiek z mojego miasta i można poznać tyle wspaniałych ludzi, naprawdę! Wiem, ze się martwisz ale może akurat wszystko będzie dobrze?
Daj znać później co u Ciebie i jak się czujesz! Ale nie przejmuj się, w razie czego sie spotkamy
na kawkę i spacerek
to ja musimy pozytywnie nastawiać , ja już 7 lat koło Leeds mieszkam
-
Córka odkąd zaczęła edukację to nie poza niedzielami i czasem sobotami kiedy mąż nie szedł do pracy, nigdy nie wstawałam później niż o 6-tej
Jak on wstawał do pracy to ja też, chociażby kanapeczki mu naszykować, no i kawę razem nam robiłam. Od zawsze tak byłam przyzwyczajona do wstawania
Teraz nawet gdybym miała możliwość dłuższego spania to na razie musze regularnie jeszcze brać "cukierki" i zastrzyki
Masakra, 29 stopni w cieniu, dla mnie to już nie ma czym oddychać na dworze... Dziś max 33 niby, we wtorek 36... Będę dogorywać w te upały, jak jest więcej niż 25 to w obecnym stanie już mi ciężko12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Olimpia78 wrote:Hej to byłam ja , odzywam się bardziej na grupie Facebook,tu rzadziej bywam, moje drugie baby Ok:) podobno dziewczynka , rośnie zgodnie z kalendarzem , jak byłam ostatnio na USG jeszcze było widać drugiego bliźniaka , strasznie długo trwa proces wchłaniania . Pozdrawiam
to super! Niech rośnie malutka zdrowo! Ja z kolei brdziej tu niz na fb, a poza tym i tak nie zapamietuje kto jest kim tutaj i tam
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyUpał już nadchodzi. Ten tydzień będzie ciężki. Współczuję mojej koleżance, która ma termin na 11sierpnia, pewnie lada dzień urodzi. Ja w upały siedzę w domu jak najdłużej. Śmieje się, że w dzień siedzę, bo za upały, a Wieczoren nie wyjdę, bo mnie zra komary
Byliśmy rano w Tesco na zakupach. Kupiłam sobie podkłady poporodowe i szczotke do czyszczenia butelek. Małe, głupie pierdółki,a cieszą oko. Zawsze to coś związanego z ciążanawet ostatnio kupiliśmy proszek jelp dla dzieci (był w mega promocji) i też mnie cieszył
W Tesco nowa kolekcja ubranek. Naprawdę muszę się mocno powstrzymywac, by nic nie kupić z ubrań dla mojego syna. Nie mogę też się doczekać, kiedy wypiorę te ciuszki od mojej siostry i zaczną pachnieć naszym domem. Co wejdę do pokoju gdzie one leżą, to zapach jej domu czuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 11:51
-
Olimpia78 wrote:Hej to byłam ja , odzywam się bardziej na grupie Facebook,tu rzadziej bywam, moje drugie baby Ok:) podobno dziewczynka , rośnie zgodnie z kalendarzem , jak byłam ostatnio na USG jeszcze było widać drugiego bliźniaka , strasznie długo trwa proces wchłaniania . Pozdrawiam