Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszła paczucha, z koszuli jestem zadowolona. Pewnie jeszcze w tym sklepie zrobię jakies zakupy. Może dokupię koszule, bo ze 2 na pewno by mi się przydały. Przesyłka niedroga, koszula też niedroga. A porządne wykonanie. Bałam sie,że będzie cienka, bo na zdjęciu sprawiala takie wrażenie,ale material jest całkiem gruby.
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Przyszła paczucha, z koszuli jestem zadowolona. Pewnie jeszcze w tym sklepie zrobię jakies zakupy. Może dokupię koszule, bo ze 2 na pewno by mi się przydały. Przesyłka niedroga, koszula też niedroga. A porządne wykonanie. Bałam sie,że będzie cienka, bo na zdjęciu sprawiala takie wrażenie,ale material jest całkiem gruby.
A gdzie zamawiałaś? -
nick nieaktualnyhttps://naszsmyk.pl/pl/p/Koszula-do-karmienia-kopertowa-Gwiazdki-Morelowe-XXL/4486 tylko nie przestraszcie się pani, która pokazuje te koszule
szlafroczek też jest fajny,ale wzięłam rozmiar 44 (xxl) i nie przykrywa mi do końca brzuszka.ale na ramiona i w piersiach ok. zostawię go sobie, tyle co będę chodzić w nim w szpitalu, to sobie zarzucę na siebie i będzie dobrze, a po porodzie schudnę i będzie jak znalazł. Na pewno jeszcze z tej strony zamówię coś. mają tam i tanie i droższe koszule. ta uważam,że mam rozsądną cenę.
Okrycie też jest super, ja wzięłam takie. Gruby materiał
https://naszsmyk.pl/pl/p/Bawelniane-okrycie-kapielowe-100-x-100-Sowki-Biale/5433Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 12:59
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:po godzinie masz sporo! Powinno być do 140
Po 1h po posilku jest 140 !!!
po glukozoe o ile dobrze pamietam 180 po 1 h a po 2h 150( bylo 140 w 2016 jeszcze) po glukozie!!!! dziwi mnie ze tego nie wiesz a masz cukrzyce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 13:02
-
Cześć dziewczyny.
Czytam Was z ukrycia od jakiegoś czasu i chyba nadszedł czas sie przywitać
3 grudnia na swiat ma przyjść nasze pierwsze dziecko. Od 12 tyg wiemy, ze będzie dziewczynka. Jestem juz po usg polowkowym, wygląda na to ze wszystko ok.
Mam nadzieję, ze przygarniecie mnie do swego gronaSzczesliwa_mamusia, magdzia26, Aztoria, emikey, aga1402, Lady Savage, Petitka, Jooozefka, Kamcia1988, Iruletka lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Nie
Po 1h po posilku jest 140 !!!
po glukozoe o ile dobrze pamietam 180 po 1 h a po 2h 150( bylo 140 w 2016 jeszcze) po glukozie!!!! dziwi mnie ze tego nie wiesz a masz cukrzyce. -
nick nieaktualnyLura82 wrote:Cześć dziewczyny.
Czytam Was z ukrycia od jakiegoś czasu i chyba nadszedł czas sie przywitać
3 grudnia na swiat ma przyjść nasze pierwsze dziecko. Od 12 tyg wiemy, ze będzie dziewczynka. Jestem juz po usg polowkowym, wygląda na to ze wszystko ok.
Mam nadzieję, ze przygarniecie mnie do swego grona
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Czyl jak dobrze rozumiem ten po godzinie mam w górnej granicy? Reszta ok?
ja ide za 2,5 tyg robić ten test. Ciekawa jestem co tym razem wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 13:07