Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alxawl wrote:mam właśnie taki śpiworek zimowy tylko że różowy dla dziewczynki. wygląda jak nieużywany po tych 6 latach :o wierze ze jeszcze kiedyś się przyda
nowa moda przyszła z Ameryki. Powiedz, że szanujesz polska tradycje i użyj tego różowego
granatowy szalik i granatową czapa i kto tam będzie patrzył
w wózku to i tak nakryjesz go i nie będzie widać.
-
nick nieaktualnyJa to omijam zawsze pierwszy dzień promocji. Jak się załapie na coś następnego dnia, to dobrze,trzeba jak nie to trudno. Raz byłam na otwarciu jednej galerii i wystarczy mi. Napatrzyłam się jakie instynkty się w ludziach budzą. Nawet moja koleżanka przyznała sie, że jak kiedyś wrzucili do Lidla portfele i torby witthena, to ona szybko podbiegla, załadowała po kilka rodzajów wszystkiego, a potem z tym odeszła wybierając co jej się podoba. Dla mnie to straszne takie zachowanie. Tak samo rozrywanie każdej sztuki np. kocyka czy pościeli w biedronce. Jakby kolor zielony inaczej było czuć w ręku niż różowy
Współczuję tylko później obsłudze w tym sprzątaniu
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja mam 4 śpiworki i ze 3 takie kombinezony niedźwiadki. Moje dziecko co spacer, to będzie inaczej ubrane.
-
Ja kupuje taki bez nogawek, zapinany na okrągło. I tak mały nie będzie jeszcze ani chodził ani siadał. Będzie mi go łatwiej ubrać i rozebrać jeśli nie będzie miał wyodrebnionych nogawek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 10:38
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Też mam kombinezon niedzwiadek (dostałam od bratowej) ale jakoś tak średnio mi się to wydaje praktyczne. Kiedyś miałam taka bluzę, strasznie się w niej pociłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 10:39
-
Dziewczyny ratujcie, wypiłam przeterminowany 5miesiecy sok tymbark około 5 łyków! Jestem wściekła na sytuacje i odchodze
Od zmyslow tak sie martwie o dziecko. Tak bardzo uwazam sprawdzam wszystkie daty i produkty a tu taki pech! Bylam w centrum handlowym chcialo mi sie bardzo pic pobiegłam do pijalni sokow i kupilam sok tymbark jablkowo brzoskwiniowy. Ekspedientka przelala mi do kubka z lodem a reszte butelki wzial maz i mowi ze jest brudna zakurzona i date ma do marca 2017!!!! Zjechalam babe ale co mi z tego! Jak pomysle ze wtedy zaszlam w ciaze i ten sok ma tyle miesiecy ile jestesmy w ciazy to chce mi sie plakać. Tak wszysyko biore pod lupe i uwazam a tu taki pech. Pomozcie,moglo sie cos stac dziecku? -
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Kiedyś w Polsce to chłopcy nosili róż
nowa moda przyszła z Ameryki. Powiedz, że szanujesz polska tradycje i użyj tego różowego
granatowy szalik i granatową czapa i kto tam będzie patrzył
w wózku to i tak nakryjesz go i nie będzie widać.
moja mama pochodzi z regionu gdzie chłopcy po urodzeniu noszą różowe ciuszki
ale akurat na Śląsku jest niebieski dla chłopczyka
ja tam cała wyprawkę po córci bym mu dała ale mąż ma inne zdanie ;(
byłam w lidlu kupić bułkę, przy okazji wzięłam ten lactacyd który zapobiega rozwojowi grzybka , był po 12zl (w rossku chyba 15zl kosztuje) i wzięłam jedna granatową bluzę polarowa... tak mnie wołała...Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
78beti wrote:A ja nie wiem jaki kombinezon kupić
młoda urodziła sie latem wiec dopiero jak miała prawie pół roku trzeba było zakładać kombinezon
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
emikey wrote:Ja kupuje taki bez nogawek, zapinany na okrągło. I tak mały nie będzie jeszcze ani chodził ani siadał. Będzie mi go łatwiej ubrać i rozebrać jeśli nie będzie miał wyodrebnionych nogawek.
Też taki bez nogawek planuję kupić.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Mówi sie, że na tym etapie dzieci odczuwają emocje. Moje przedwczoraj doświadczyło strachu. Mąż tupnal po podłodze, bo chciał przegonić kota i czułam jak moje dziecko zadrżało w środku.To był zupełnie inny odruch niż te które znam. Takiego dźwięku nie znało. Do hałasu odkurzacza, czy telewizora jest przyzwyczajona, a tu coś innego. Na szczęście brzuch poglaskalam i moje dziecko jakby do tej reki chciało się przytulić. Powiedziałam mężowi, żeby już tak więcej nie robił.
-
nick nieaktualnyNola wrote:Dziewczyny ratujcie, wypiłam przeterminowany 5miesiecy sok tymbark około 5 łyków! Jestem wściekła na sytuacje i odchodze
Od zmyslow tak sie martwie o dziecko. Tak bardzo uwazam sprawdzam wszystkie daty i produkty a tu taki pech! Bylam w centrum handlowym chcialo mi sie bardzo pic pobiegłam do pijalni sokow i kupilam sok tymbark jablkowo brzoskwiniowy. Ekspedientka przelala mi do kubka z lodem a reszte butelki wzial maz i mowi ze jest brudna zakurzona i date ma do marca 2017!!!! Zjechalam babe ale co mi z tego! Jak pomysle ze wtedy zaszlam w ciaze i ten sok ma tyle miesiecy ile jestesmy w ciazy to chce mi sie plakać. Tak wszysyko biore pod lupe i uwazam a tu taki pech. Pomozcie,moglo sie cos stac dziecku?ja ost zjad lam spleśniały chleb i zgierowana grochówke nawet mnie nie przegoniło ;P
Nola lubi tę wiadomość