X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah, ja kupiłam kombinezon taki gruby pluszowy na wyprzedaży w smyku.

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w Lidlu i jakaś stara baba walnęła mnie wózkiem w brzuch tak się przepychala. Całe szczęście że lekko. Ale wiąche jej puściłam. Ciuszków już prawie nie było. Jak coś zostało to dla dziewczynek. Potwierdza to newsy w pewnym stopniu, że w tym roku rodzi się więcej chłopców. Ciuszki dla dziewczynek były ładniejsze ale też nic specjalnego moim zdaniem i wcale nie takie tanie. W reserved można kupić za takie same ceny ciuszki dla bobasow. Ale skoro już tam pojechałam to Kupiłam małemu beżowe sztruksy i rajstopki z robotem.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Ja upolowałam w lidlu bodziaki i rajstopki :) duuuužo było i nawet bez tłumów. Dziewczyny gdzie kupujecie grube kombinezony takie zimowe? Ja poluję inigdzie nie ma...
    W h&m wczoraj widziałam spiworki takie beżowe w drobne gwiazdki. Ja mam upatrzone w Anglii. Kupię w następnym my tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:03

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 12:11

Szczesliwa_mamusia, Marteczka93, Wachciowa, emikey, kaka470, nataliamonika, salenne, Jacqueline, MalaHD, Zołzimagic, Opolanka 85, magdzia26, Lady Savage, Iruletka, Nola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpiworki i kombinezony dopiero zaczną się pokazywać. Sezon jesienno-zimowy dopiero się zaczyna. W smyku widziałam narazie kurteczki zimowe, Ale ceny powalają.160zl za kawałek szmatki. Dobrze, że rodzimy w grudniu. To się akurat zimowe wyprzedaże zaczynają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    a to my rozpoczynamy 23 tydzien ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/745859482bab.jpg
    Piękny masz brzuszek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukces :D z kuba na tym etapie ważyłam 97 kg a teraz mam 86,5 :P a startowałam z podobną wagą :D

Aga1402 cudny pokaźny brzuszek :)

Szczesliwa_mamusia, Iruletka lubią tę wiadomość

• kaka470 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanko nie wiem co to są bóle przepowiadające z Laurą miałam tylko porodowe , a mianowicie od wczoraj strasznie boli mnie krocze i czasami mam taki ból że chodzić nie mogę i po jakieś chwili puszcza , do tego dochodzi delikatny ból krzyża i wydaje mi się jakby brzuch mi troszkę twardniał dzieciątko jest mega aktywne i zastanawia mnie czy to mogłyby być już skurcze przepowiadające czy zdecydowanie za szybko na to , jestem obecnie w 21 tyg nie chcę od razu lecieć na Sor ale jak będzie  się ta sytuacja utrzymywać pewnie będę musiała , bardzo dziękuje za każdą odpowiedz

30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

201511304980.png

201801011678.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo okrąglutki brzuszek Aga. Aż miło popatrzeć :)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzimagic wrote:
    a ja mam jeden kombinezon wlasnie taki miś. I nie planuje kupic kombinezonu. Poczytalam troche i bardziej funckjonalny wydaje sie spiworek, ktory ma otwory na pasy w foteliku i ktory mozna rowniez wlozyc do wozka.

Taki mam w pierwszej kolejności na liście, ale myślałam, że oprócz tego normalny kombinezon też będzie potrzebny. Myślisz, że się obędzie? Mam upatrzony ten śpiworek, nadaje się też właśnie do fotelika

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/402520fc4009.jpg

magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja upatrzyłam taki :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8b525228b1a.jpg

Lady Savage, Nola lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusiu piekny brzuszek ;)

Ja mam jeden spiworek, ale raczej do domu. Kupilam w outlecie. Tylko z kombinezonem mam problem, 150zl to.sporo jak za jeden ciuszek...

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    A ja upatrzyłam taki :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8b525228b1a.jpg

Skąd taki? Biorę wszystko co jest w pieski <3 :P

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Szczesliwa_mamusiu piekny brzuszek ;)

Ja mam jeden spiworek, ale raczej do domu. Kupilam w outlecie. Tylko z kombinezonem mam problem, 150zl to.sporo jak za jeden ciuszek...
    To agi brzuszek nie mój :) ja tylko zacytowalam :D

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Skąd taki? Biorę wszystko co jest w pieski <3 :P
    w Anglii upatrzylam. Zachowałam zdjecie żeby pokazać mamie. Nie pamietam nazwy sklepu mam zapisanego linka na laptopie, który jest w UK. Lecę w następnym tygodniu to wtedy ci podam adres i nazwę sklepy ok? Była też wersja biało różowa dla dziewczynek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:41

EnhBp1.png
    Zdbo.png

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    w Anglii upatrzylam. Zachowałam zdjecie żeby pokazać mamie. Nie pamietam nazwy sklepu mam zapisanego linka na laptopie, który jest w UK. Lecę w następnym tygodniu to wtedy ci podam adres i nazwę sklepy ok? Była też wersja biało różowa dla dziewczynek.

Ekstra, dzięki :) Jak u nas nie będzie, to mam siostrę w Londynie, więc się do niej uśmiechnę

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

• k878 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa_mamusia, pisałaś kiedyś przy rożkach, że masz taki z wyjmowanym usztywnieniem. Co to za firma? nigdzie takich nie mogę namierzyć, są albo miękkie albo sztywne.

Super kombinezon, ja mam taki z nóżkami na dwa zamki na brzuszku i śpiworek taki na szelkach, sądziłam, że wystarczy, ale jeszcze to przemyślę...

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey, udało mi się go znaleźć, ale tylko na Amazonie amerykańskim

https://www.amazon.com/London-Fog-Newborn-Snowsuit-Bunting/dp/B01LZB78O2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:56

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliamonika mysle ze bedzie okej. Najwyzej pod spod ten pluszowy kombinezonik albo jakies cieplejsze ubranie. Taki spiworek po pierwsze na dluzej starcza a po drugie jest o wiele bardziej uniwersalny niz niz kombinezon. Nie wiem tylko jak to sie ma do polskich mrozow bo mieszkam w DE i tu temp nie spada raczej ponizej -5stopni... ja upatrzylam fajny na wallaboo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przyszła paczka z częścią mojej szpitalnej wyprawki. Koszule i szlafrok. Trochę się bałam z rozmiarem zamawiając przez Internet, ale są ekstra :) Na szczęście wszystko pasuje i nie będę odsyłać :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

‹‹ 916 917 918 919 920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ