X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah, ja kupiłam kombinezon taki gruby pluszowy na wyprzedaży w smyku.

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w Lidlu i jakaś stara baba walnęła mnie wózkiem w brzuch tak się przepychala. Całe szczęście że lekko. Ale wiąche jej puściłam. Ciuszków już prawie nie było. Jak coś zostało to dla dziewczynek. Potwierdza to newsy w pewnym stopniu, że w tym roku rodzi się więcej chłopców. Ciuszki dla dziewczynek były ładniejsze ale też nic specjalnego moim zdaniem i wcale nie takie tanie. W reserved można kupić za takie same ceny ciuszki dla bobasow. Ale skoro już tam pojechałam to Kupiłam małemu beżowe sztruksy i rajstopki z robotem.

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Ja upolowałam w lidlu bodziaki i rajstopki :) duuuužo było i nawet bez tłumów. Dziewczyny gdzie kupujecie grube kombinezony takie zimowe? Ja poluję inigdzie nie ma...
    W h&m wczoraj widziałam spiworki takie beżowe w drobne gwiazdki. Ja mam upatrzone w Anglii. Kupię w następnym my tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:03

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 12:11

nick nieaktualny, Marteczka93, Wachciowa, emikey, kaka470, nataliamonika, nick nieaktualny, Jacqueline, MalaHD, Zołzimagic, Opolanka 85, magdzia26, Lady Savage, Iruletka, Nola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpiworki i kombinezony dopiero zaczną się pokazywać. Sezon jesienno-zimowy dopiero się zaczyna. W smyku widziałam narazie kurteczki zimowe, Ale ceny powalają.160zl za kawałek szmatki. Dobrze, że rodzimy w grudniu. To się akurat zimowe wyprzedaże zaczynają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    a to my rozpoczynamy 23 tydzien ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/745859482bab.jpg
    Piękny masz brzuszek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukces :D z kuba na tym etapie ważyłam 97 kg a teraz mam 86,5 :P a startowałam z podobną wagą :D

Aga1402 cudny pokaźny brzuszek :)

nick nieaktualny, Iruletka lubią tę wiadomość

• kaka470 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanko nie wiem co to są bóle przepowiadające z Laurą miałam tylko porodowe , a mianowicie od wczoraj strasznie boli mnie krocze i czasami mam taki ból że chodzić nie mogę i po jakieś chwili puszcza , do tego dochodzi delikatny ból krzyża i wydaje mi się jakby brzuch mi troszkę twardniał dzieciątko jest mega aktywne i zastanawia mnie czy to mogłyby być już skurcze przepowiadające czy zdecydowanie za szybko na to , jestem obecnie w 21 tyg nie chcę od razu lecieć na Sor ale jak będzie  się ta sytuacja utrzymywać pewnie będę musiała , bardzo dziękuje za każdą odpowiedz

30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

201511304980.png

201801011678.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo okrąglutki brzuszek Aga. Aż miło popatrzeć :)

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzimagic wrote:
    a ja mam jeden kombinezon wlasnie taki miś. I nie planuje kupic kombinezonu. Poczytalam troche i bardziej funckjonalny wydaje sie spiworek, ktory ma otwory na pasy w foteliku i ktory mozna rowniez wlozyc do wozka.

Taki mam w pierwszej kolejności na liście, ale myślałam, że oprócz tego normalny kombinezon też będzie potrzebny. Myślisz, że się obędzie? Mam upatrzony ten śpiworek, nadaje się też właśnie do fotelika

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/402520fc4009.jpg

magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja upatrzyłam taki :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8b525228b1a.jpg

Lady Savage, Nola lubią tę wiadomość

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusiu piekny brzuszek ;)

Ja mam jeden spiworek, ale raczej do domu. Kupilam w outlecie. Tylko z kombinezonem mam problem, 150zl to.sporo jak za jeden ciuszek...

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    A ja upatrzyłam taki :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8b525228b1a.jpg

Skąd taki? Biorę wszystko co jest w pieski <3 :P

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    Szczesliwa_mamusiu piekny brzuszek ;)

Ja mam jeden spiworek, ale raczej do domu. Kupilam w outlecie. Tylko z kombinezonem mam problem, 150zl to.sporo jak za jeden ciuszek...
    To agi brzuszek nie mój :) ja tylko zacytowalam :D

• emikey Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nataliamonika wrote:
    Skąd taki? Biorę wszystko co jest w pieski <3 :P
    w Anglii upatrzylam. Zachowałam zdjecie żeby pokazać mamie. Nie pamietam nazwy sklepu mam zapisanego linka na laptopie, który jest w UK. Lecę w następnym tygodniu to wtedy ci podam adres i nazwę sklepy ok? Była też wersja biało różowa dla dziewczynek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:41

EnhBp1.png
    Zdbo.png

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey wrote:
    w Anglii upatrzylam. Zachowałam zdjecie żeby pokazać mamie. Nie pamietam nazwy sklepu mam zapisanego linka na laptopie, który jest w UK. Lecę w następnym tygodniu to wtedy ci podam adres i nazwę sklepy ok? Była też wersja biało różowa dla dziewczynek.

Ekstra, dzięki :) Jak u nas nie będzie, to mam siostrę w Londynie, więc się do niej uśmiechnę

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

• k878 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa_mamusia, pisałaś kiedyś przy rożkach, że masz taki z wyjmowanym usztywnieniem. Co to za firma? nigdzie takich nie mogę namierzyć, są albo miękkie albo sztywne.

Super kombinezon, ja mam taki z nóżkami na dwa zamki na brzuszku i śpiworek taki na szelkach, sądziłam, że wystarczy, ale jeszcze to przemyślę...

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emikey, udało mi się go znaleźć, ale tylko na Amazonie amerykańskim

https://www.amazon.com/London-Fog-Newborn-Snowsuit-Bunting/dp/B01LZB78O2

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:56

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataliamonika mysle ze bedzie okej. Najwyzej pod spod ten pluszowy kombinezonik albo jakies cieplejsze ubranie. Taki spiworek po pierwsze na dluzej starcza a po drugie jest o wiele bardziej uniwersalny niz niz kombinezon. Nie wiem tylko jak to sie ma do polskich mrozow bo mieszkam w DE i tu temp nie spada raczej ponizej -5stopni... ja upatrzylam fajny na wallaboo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przyszła paczka z częścią mojej szpitalnej wyprawki. Koszule i szlafrok. Trochę się bałam z rozmiarem zamawiając przez Internet, ale są ekstra :) Na szczęście wszystko pasuje i nie będę odsyłać :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

‹‹ 916 917 918 919 920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ