Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tizzi wrote:Zaczynam pisać już któryś raz i nie mogę dokończyć bo biegnę do łazienki...
Ale jest git. Nie narzekam! Jestem w ciąży w końcu
Myślę, że gdyby faceci mieli przechodzić ciążę już po paru dniach by spasowali
Tylko się zastanawiam czy zawroty głowy to też objaw ciąży czy to moje jakiś objaw np.odwodnienia?
Dzisiaj właśnie pojawiły się zawrott głowy.
I mam pytanie. Czy wam też tak wywalilo żyły na piersiach?
ja nie wymiotowałam nadmiernie, do dzisiaj. U mnie to nie jest odwodnienie. Wcześniej zauważyłam zawroty ale dzisiaj musiałam złapać się płotu żeby nie usiąść na ziemi. Żyły.. Mnóstwo pajęczyn z cienkimi żyłkami, takie naczynkowe jakby. Do tego kilka większych. Zwiększyły mi się brodawki i pojawiła się taka otoczka troszku ciemniejsza. -
Tizzi wrote:Zaczynam pisać już któryś raz i nie mogę dokończyć bo biegnę do łazienki...
Tylko się zastanawiam czy zawroty głowy to też objaw ciąży czy to moje jakiś objaw np.odwodnienia?
Też od wczoraj meczą mnie zawroty głowy. Tak i mam żyły na piersiach od pierwszej ciąży. -
Żyły na piersiach to był mój pierwszy objaw i w tej i w poprzedniej ciąży. Takie mocne, zielono-niebieskie. Zresztą ja w ogóle żylasta jestem, ale nawet w tym przypadku te żyły na piersiach są bardzo widoczne. Miałam je jeszcze zanim zrobiłam pierwszy test, a że testy wychodziły mi pozytywne po czasie ( w sensie kreska powinna się pokazać po np. 5 minutach, a wychodziła po 15min), to żyły były moim pierwszym pozytywnym testem ciążowym. -
Mnie od czasu do czasu dźwiga do góry. Mam nadzieję że moj maluszek rośnie dalej ładnie. Nie ma godziny żebym o tym nie myślała.
Strach jest ogromny.Nola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zawroty w głowie miałam tylko raz w życiu przez jakieś leki i już zapomniałam jakie to okropne uczucie. U mnie się pojawiają jak wstaje z łóżka.
A piersi mam c ale ogólnie to nigdy nie były zbyt wrażliwe i nie bolały przed okresem jak to u niektórych albo i u większości kobiet jest.
A teraz ten ból, który miałam na początku minął ale pojawiły się żyły i ogólnie mam pełniejsze. Stanik wydaje się już ciut za małyLea
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Mnie od czasu do czasu dźwiga do góry. Mam nadzieję że moj maluszek rośnie dalej ładnie. Nie ma godziny żebym o tym nie myślała.
Strach jest ogromny. -
Yoselyn82 wrote:Mnie od czasu do czasu dźwiga do góry. Mam nadzieję że moj maluszek rośnie dalej ładnie. Nie ma godziny żebym o tym nie myślała.
Strach jest ogromny.
Ja myślę o tym przez cały czas mam stracha jak nie wiem co.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Laura
-
Dostałam wyniki. Tsh mam 3,91. Endo pewnie zwiekszy mi euthyrox ale beta. Tak sie wkur**lam na laboratorium. zaplacilam 25 zl a na wyniku jest tylko że hormon <10000. Tylko tyle? Tydzień temu było ponad 4 tys a teraz taka skala? Chyba ich do konca pojeb**o. Skad mam teraz wiedziec czy Groszek jest ze mna, czy to nie jest ciaza pozamaciczna. Po ch*j gin kazał mi to robić. wrrrr progesteronu jeszcze nie dostałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Dostałam wyniki. Tsh mam 3,91. Endo pewnie zwiekszy mi euthyrox ale beta. Tak sie wkur**lam na laboratorium. zaplacilam 25 zl a na wyniku jest tylko że hormon <10000. Tylko tyle? Tydzień temu było ponad 4 tys a teraz taka skala? Chyba ich do konca pojeb**o. Skad mam teraz wiedziec czy Groszek jest ze mna, czy to nie jest ciaza pozamaciczna. Po ch*j gin kazał mi to robić. wrrrr progesteronu jeszcze nie dostałam.
-
nick nieaktualny
-
Ja karmie piersia, wiec zadnych zmian nie mam na tym etapie. Zero bolu, zero powiekszenia... zylki w pierwszej ciazy mi wyszy, az zaniepokojona bylam, ale pozniej spoko.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Wachciowa wrote:Dostałam wyniki. Tsh mam 3,91. Endo pewnie zwiekszy mi euthyrox ale beta. Tak sie wkur**lam na laboratorium. zaplacilam 25 zl a na wyniku jest tylko że hormon <10000. Tylko tyle? Tydzień temu było ponad 4 tys a teraz taka skala? Chyba ich do konca pojeb**o. Skad mam teraz wiedziec czy Groszek jest ze mna, czy to nie jest ciaza pozamaciczna. Po ch*j gin kazał mi to robić. wrrrr progesteronu jeszcze nie dostałam.
Wachciowa lubi tę wiadomość
Lea
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Dostałam wyniki. Tsh mam 3,91. Endo pewnie zwiekszy mi euthyrox ale beta. Tak sie wkur**lam na laboratorium. zaplacilam 25 zl a na wyniku jest tylko że hormon <10000. Tylko tyle? Tydzień temu było ponad 4 tys a teraz taka skala? Chyba ich do konca pojeb**o. Skad mam teraz wiedziec czy Groszek jest ze mna, czy to nie jest ciaza pozamaciczna. Po ch*j gin kazał mi to robić. wrrrr progesteronu jeszcze nie dostałam.
Zadzwoń do nich i ich opierdziel.. ja bym dzwoniła i zdrowo ich zjechała za takie jaja...Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny