X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wachciowa ale wynik xD
    wiem że sie denerwujesz, fasolek jest i na pewno to nie ciąża pozamaciczna :) wszystko jest u ok, jak u każdej z listy :) na 100% wszystkie dotrwamy do porody :) i zadzwon do laboratorium, wiesz może mają byle jaki sprzęt, wiesz sprzet ograniczony albo stweirdzili że Cię już wielkość bety nie obchodzi bo jest taaaka duza. Kto ich tam wie. Zadzwon i wyjaśnij.

Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    lobidy ciężko Was nadrobić!:)
    Co do lat, mam 32 (mój 35). A co do cycków :P Ja mam F/G i mi się wydają duuuuże, więc nie wiem jak wygląda K :) ja mam 165 i jakieś 66kg. Ale ja taka proporcjonalna można powiedzieć jestem bo i dupe mam dużą :P

Boże laski a ja nawet u fryzjera jeszcze nie byłam przed Świętami, ani farbowane, ani paznokcie kurna czuje się zaniedbana (przez siebie samą)!

Wogóle to farbujecie włosy?ja w pierwszej farbowałam normalnie...

Ja drobna nie jestem 82 kg przy wzroście 164 I do tego biust rozm.K.
    Ja nie farbuje odkąd zaszłam w pierwszą ciąże.

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • Wachciowa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A85K wrote:
    Wachciowa to chyba będzie już sporo jak powyżej 10000....daj znać jak tam wyszło.

I czasami trzeba ludzi postawić do pionu ....nie potrzebne nerwy I tyle.

Tydzień temu jak zrobiłam miałam ponad 4tys. Teraz liczę na więcej <3

Wiecie co? Z tych nerwów przestało mnie mulić i bekło mi się po herbatce jak krowie po liściach. :D

A85K, Nola lubią tę wiadomość

f2wl2n0ajybxw4ws.png

2nn33e3kzqao0cl3.png
    06.06.19 174
    09.06.19 857
    21.06.19 <3
    12.07.19 2.69cm
    07.08.19 7.19cm💙
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed Zuzią miałam B po ciąży stanik D xD ciekawe czy teraz mi urosną do F XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A85K wrote:
    Ja drobna nie jestem 82 kg przy wzroście 164 I do tego biust rozm.K.
    Ja nie farbuje odkąd zaszłam w pierwszą ciąże.
    Ja tez nie farbuje od pierwszej ciazy. Siwych nie ma, odrostow nie ma :)

Ja 165 i 49kg.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • Justya85 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    ja przed Zuzią miałam B po ciąży stanik D xD ciekawe czy teraz mi urosną do F XD
    hehe no mi też podskoczyły po córce, przed ciążą miałam C a teraz masakra... fakt też że przytyłam bo przed ciążą i przed 50kg bywało a teraz hm....

Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
    9ewnskjogh9me2fr.png
    29.11.2017 mamy serduszko!
    Córeńka 5 latka (2013)
    Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
    hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Mogą urosnąć :-)

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majamia wrote:
    Ja tez nie farbuje od pierwszej ciazy. Siwych nie ma, odrostow nie ma :)

Ja 165 i 49kg.

Ja siwych jeszcze nie mam ale do wizytu to chyba osiwieje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 15:10

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    hehe no mi też podskoczyły po córce, przed ciążą miałam C a teraz masakra... fakt też że przytyłam bo przed ciążą i przed 50kg bywało a teraz hm....

Mi po córce cycki zmalały, bo za szybko chudłam :( 25kg spadło mi w niecałe 3 miesiące.

A85K lubi tę wiadomość

• Nola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aknelam wrote:
    Brak typowo ciążowych objawów tj. wymioty i mnie martwi ;/ nie żebym jakoś szczególnie tęskniła, ale choć z raz się za przeproszeniem porzy...ać i poczuć ten stan dla pewności ;)

Mnie męczą wzdęcia, czasem takie,że aż brzuch boli, ale w sumie od kilku dni są do zniesienia. Ale jedyny mocny objaw to ból piersi. Ogólnie zawsze śpię na brzuchu, a teraz mam z tym problem, bo jak zgniotę oba cycki to nie mogę wytrzymać :)
    Ale i tak co jakiś czas sama sprawdzam czy bolą, tak dla pewności,że strachu chyba. Paranoja..
    paranoja :) dokładnie to samo nie mam wymiotów i chciałabym chociaż raz mieć żeby wiedzieć że jest wszystko ok brzmi komicznie ale taka prawda :) mam mega wzdęcia jeszcze głupia najadłam się grochu i fasoli jakby mózgu nie miała też ciągle sobie sprawdzam piersi dotykam Ktoś by pomyślał z boku że robię sobie dobrze :)

A85K lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik bety z wczoraj 3998 niech rośnie:-)❤
    Jejuniu jak ja wam zazdroszczę takich cycuchow! Ja mam 168cm wzrostu i 48kg cycuchy B :-( w ciąży i podczas karmienia urosły do D modlilam się żeby zostały ale jednak nie..
    Wymyśliłam sobie ze zrobię operacje i wpłaciłam nawet zaliczkę teraz w kwietniu miałam ja mieć a tu dzidzius! W dupie tam z cyckami:-) Hahahaha

A85K, Wachciowa, SusannaDean, Nola, migiem, Ingwer lubią tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zerkam do lodówki I nie wiem co zjeść...niby zjadłabym coś ale sama nie wiem.

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nola wrote:
    paranoja :) dokładnie to samo nie mam wymiotów i chciałabym chociaż raz mieć żeby wiedzieć że jest wszystko ok brzmi komicznie ale taka prawda :) mam mega wzdęcia jeszcze głupia najadłam się grochu i fasoli jakby mózgu nie miała też ciągle sobie sprawdzam piersi dotykam Ktoś by pomyślał z boku że robię sobie dobrze :)

Ja też bym chciała mieć mdłości I wymiotować ... a tak to tylko czasami senność .

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • Nola Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka123 wrote:
    To jest taka skala?.ja jestem płaska jak deska, A bywa za duże.
    witaj w klubie już myślałam że żadna nie napisze że ma mały biust :) no to w takim razie pytanie konkretne czy twój mały jest chociaż trochę większy teraz? :) ty jesteś po porodzie więc pewnie i tak masz inaczej Moj się trochę powiększył maz mowi ze jak na mnie mega :) ale są dni że boję się że wraca do poziomu zero jestem wtedy przerażona

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wachviowa no to ths masz troszkę za duże. A wynik bety niezły, teraz musisz się domyślac jaki masz wynik.. Masakra

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rozmiar d jak nie większy. Zawsze miałam duży biust więc aż tak nie czuję żeby zrobił się fest wiekszy

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Mam wynik bety z wczoraj 3998 niech rośnie:-)❤
    Jejuniu jak ja wam zazdroszczę takich cycuchow! Ja mam 168cm wzrostu i 48kg cycuchy B :-( w ciąży i podczas karmienia urosły do D modlilam się żeby zostały ale jednak nie..
    Wymyśliłam sobie ze zrobię operacje i wpłaciłam nawet zaliczkę teraz w kwietniu miałam ja mieć a tu dzidzius! W dupie tam z cyckami:-) Hahahaha

Chciałaś sobie powiększać biust? Uuuu. Ja bym chciała mieć ciut mniejsze. A beta suuuper.. Maluszek rośnie.. :-)

❤️❤️❤️
  • Nola Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tizzi wrote:
    Dziewczyny a jak u was z wakacjami?wybieracie się gdzieś? Samolotem?

Bo my mamy już zarezerwowane na lipiec i teraz się boję, że nic z tego nie wyjdzie w ciąży. Jest co prawda ubezpieczenie także można jeszcze odwołać i dostanie się zwrot. Nawet jak nie będę miała przeciwwskazań to jakoś boję się lecieć samolotem... :/
    Czekalam na ten temat bo też mi się zastanawialiśmy nad wakacjami :) to było wcześniej przed ciążą teraz chyba sobie odpuścimy chociaż gdybym miała zapłacone tak jak ty to z tego co wiem w drugim trymestrze jest już bezpieczniej ludzie latają i są zadowoleni. Od nie ma reguły znam przypadek dziewczyny która nie wiedzą jest w ciąży lecia bardzo daleko do USA a Dzidzia urodziła się Zdrowa czasami mam wrażenie że właśnie im bardziej się nad tym nie skupia tym lepiej wychodzi :) czy mi się ciepełko tym bardziej że fajnie nam drugi trymestr przypada na wakacje w Polsce pogoda niepewna no i ceny bardzo wysokie z porównaniu do zagranicy w tym roku

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wzrost 1.62 a ważę 60 przynajmniej tak mi waga pokazuje ale same moje cynku to pewnie 2 kg.. Hehe :-D

A85K lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my jeździmy zazwyczaj we wrześniu na urlop i to za granicę ale w tym roku nie pojedziemy. Najważniejszy jest maluszek. Zresztą byłabym się zagranicę jechać w tym stanie

❤️❤️❤️
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ