X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wachciowa ale wynik xD
    wiem że sie denerwujesz, fasolek jest i na pewno to nie ciąża pozamaciczna :) wszystko jest u ok, jak u każdej z listy :) na 100% wszystkie dotrwamy do porody :) i zadzwon do laboratorium, wiesz może mają byle jaki sprzęt, wiesz sprzet ograniczony albo stweirdzili że Cię już wielkość bety nie obchodzi bo jest taaaka duza. Kto ich tam wie. Zadzwon i wyjaśnij.

Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    lobidy ciężko Was nadrobić!:)
    Co do lat, mam 32 (mój 35). A co do cycków :P Ja mam F/G i mi się wydają duuuuże, więc nie wiem jak wygląda K :) ja mam 165 i jakieś 66kg. Ale ja taka proporcjonalna można powiedzieć jestem bo i dupe mam dużą :P

Boże laski a ja nawet u fryzjera jeszcze nie byłam przed Świętami, ani farbowane, ani paznokcie kurna czuje się zaniedbana (przez siebie samą)!

Wogóle to farbujecie włosy?ja w pierwszej farbowałam normalnie...

Ja drobna nie jestem 82 kg przy wzroście 164 I do tego biust rozm.K.
    Ja nie farbuje odkąd zaszłam w pierwszą ciąże.

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • Wachciowa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A85K wrote:
    Wachciowa to chyba będzie już sporo jak powyżej 10000....daj znać jak tam wyszło.

I czasami trzeba ludzi postawić do pionu ....nie potrzebne nerwy I tyle.

Tydzień temu jak zrobiłam miałam ponad 4tys. Teraz liczę na więcej <3

Wiecie co? Z tych nerwów przestało mnie mulić i bekło mi się po herbatce jak krowie po liściach. :D

A85K, Nola lubią tę wiadomość

f2wl2n0ajybxw4ws.png

2nn33e3kzqao0cl3.png
    06.06.19 174
    09.06.19 857
    21.06.19 <3
    12.07.19 2.69cm
    07.08.19 7.19cm💙
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed Zuzią miałam B po ciąży stanik D xD ciekawe czy teraz mi urosną do F XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A85K wrote:
    Ja drobna nie jestem 82 kg przy wzroście 164 I do tego biust rozm.K.
    Ja nie farbuje odkąd zaszłam w pierwszą ciąże.
    Ja tez nie farbuje od pierwszej ciazy. Siwych nie ma, odrostow nie ma :)

Ja 165 i 49kg.

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • Justya85 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    ja przed Zuzią miałam B po ciąży stanik D xD ciekawe czy teraz mi urosną do F XD
    hehe no mi też podskoczyły po córce, przed ciążą miałam C a teraz masakra... fakt też że przytyłam bo przed ciążą i przed 50kg bywało a teraz hm....

Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
    9ewnskjogh9me2fr.png
    29.11.2017 mamy serduszko!
    Córeńka 5 latka (2013)
    Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
    hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Mogą urosnąć :-)

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majamia wrote:
    Ja tez nie farbuje od pierwszej ciazy. Siwych nie ma, odrostow nie ma :)

Ja 165 i 49kg.

Ja siwych jeszcze nie mam ale do wizytu to chyba osiwieje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 15:10

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    hehe no mi też podskoczyły po córce, przed ciążą miałam C a teraz masakra... fakt też że przytyłam bo przed ciążą i przed 50kg bywało a teraz hm....

Mi po córce cycki zmalały, bo za szybko chudłam :( 25kg spadło mi w niecałe 3 miesiące.

A85K lubi tę wiadomość

• Nola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aknelam wrote:
    Brak typowo ciążowych objawów tj. wymioty i mnie martwi ;/ nie żebym jakoś szczególnie tęskniła, ale choć z raz się za przeproszeniem porzy...ać i poczuć ten stan dla pewności ;)

Mnie męczą wzdęcia, czasem takie,że aż brzuch boli, ale w sumie od kilku dni są do zniesienia. Ale jedyny mocny objaw to ból piersi. Ogólnie zawsze śpię na brzuchu, a teraz mam z tym problem, bo jak zgniotę oba cycki to nie mogę wytrzymać :)
    Ale i tak co jakiś czas sama sprawdzam czy bolą, tak dla pewności,że strachu chyba. Paranoja..
    paranoja :) dokładnie to samo nie mam wymiotów i chciałabym chociaż raz mieć żeby wiedzieć że jest wszystko ok brzmi komicznie ale taka prawda :) mam mega wzdęcia jeszcze głupia najadłam się grochu i fasoli jakby mózgu nie miała też ciągle sobie sprawdzam piersi dotykam Ktoś by pomyślał z boku że robię sobie dobrze :)

A85K lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Angie 31 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik bety z wczoraj 3998 niech rośnie:-)❤
    Jejuniu jak ja wam zazdroszczę takich cycuchow! Ja mam 168cm wzrostu i 48kg cycuchy B :-( w ciąży i podczas karmienia urosły do D modlilam się żeby zostały ale jednak nie..
    Wymyśliłam sobie ze zrobię operacje i wpłaciłam nawet zaliczkę teraz w kwietniu miałam ja mieć a tu dzidzius! W dupie tam z cyckami:-) Hahahaha

A85K, Wachciowa, SusannaDean, Nola, migiem, Ingwer lubią tę wiadomość

ug37upjyhucgp8u7.png
    5.12.2008r - Alanek
    18.11.2017 - Bella Helena
    03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
    12.04 jest serduszko!❤
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zerkam do lodówki I nie wiem co zjeść...niby zjadłabym coś ale sama nie wiem.

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • A85K Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nola wrote:
    paranoja :) dokładnie to samo nie mam wymiotów i chciałabym chociaż raz mieć żeby wiedzieć że jest wszystko ok brzmi komicznie ale taka prawda :) mam mega wzdęcia jeszcze głupia najadłam się grochu i fasoli jakby mózgu nie miała też ciągle sobie sprawdzam piersi dotykam Ktoś by pomyślał z boku że robię sobie dobrze :)

Ja też bym chciała mieć mdłości I wymiotować ... a tak to tylko czasami senność .

Laura <3
    16udskjovnt95p8j.png
  • Nola Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka123 wrote:
    To jest taka skala?.ja jestem płaska jak deska, A bywa za duże.
    witaj w klubie już myślałam że żadna nie napisze że ma mały biust :) no to w takim razie pytanie konkretne czy twój mały jest chociaż trochę większy teraz? :) ty jesteś po porodzie więc pewnie i tak masz inaczej Moj się trochę powiększył maz mowi ze jak na mnie mega :) ale są dni że boję się że wraca do poziomu zero jestem wtedy przerażona

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wachviowa no to ths masz troszkę za duże. A wynik bety niezły, teraz musisz się domyślac jaki masz wynik.. Masakra

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rozmiar d jak nie większy. Zawsze miałam duży biust więc aż tak nie czuję żeby zrobił się fest wiekszy

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie 31 wrote:
    Mam wynik bety z wczoraj 3998 niech rośnie:-)❤
    Jejuniu jak ja wam zazdroszczę takich cycuchow! Ja mam 168cm wzrostu i 48kg cycuchy B :-( w ciąży i podczas karmienia urosły do D modlilam się żeby zostały ale jednak nie..
    Wymyśliłam sobie ze zrobię operacje i wpłaciłam nawet zaliczkę teraz w kwietniu miałam ja mieć a tu dzidzius! W dupie tam z cyckami:-) Hahahaha

Chciałaś sobie powiększać biust? Uuuu. Ja bym chciała mieć ciut mniejsze. A beta suuuper.. Maluszek rośnie.. :-)

❤️❤️❤️
  • Nola Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tizzi wrote:
    Dziewczyny a jak u was z wakacjami?wybieracie się gdzieś? Samolotem?

Bo my mamy już zarezerwowane na lipiec i teraz się boję, że nic z tego nie wyjdzie w ciąży. Jest co prawda ubezpieczenie także można jeszcze odwołać i dostanie się zwrot. Nawet jak nie będę miała przeciwwskazań to jakoś boję się lecieć samolotem... :/
    Czekalam na ten temat bo też mi się zastanawialiśmy nad wakacjami :) to było wcześniej przed ciążą teraz chyba sobie odpuścimy chociaż gdybym miała zapłacone tak jak ty to z tego co wiem w drugim trymestrze jest już bezpieczniej ludzie latają i są zadowoleni. Od nie ma reguły znam przypadek dziewczyny która nie wiedzą jest w ciąży lecia bardzo daleko do USA a Dzidzia urodziła się Zdrowa czasami mam wrażenie że właśnie im bardziej się nad tym nie skupia tym lepiej wychodzi :) czy mi się ciepełko tym bardziej że fajnie nam drugi trymestr przypada na wakacje w Polsce pogoda niepewna no i ceny bardzo wysokie z porównaniu do zagranicy w tym roku

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wzrost 1.62 a ważę 60 przynajmniej tak mi waga pokazuje ale same moje cynku to pewnie 2 kg.. Hehe :-D

A85K lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my jeździmy zazwyczaj we wrześniu na urlop i to za granicę ale w tym roku nie pojedziemy. Najważniejszy jest maluszek. Zresztą byłabym się zagranicę jechać w tym stanie

❤️❤️❤️
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ