Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wachciowa ale wynik xD
wiem że sie denerwujesz, fasolek jest i na pewno to nie ciąża pozamaciczna wszystko jest u ok, jak u każdej z listy na 100% wszystkie dotrwamy do porody i zadzwon do laboratorium, wiesz może mają byle jaki sprzęt, wiesz sprzet ograniczony albo stweirdzili że Cię już wielkość bety nie obchodzi bo jest taaaka duza. Kto ich tam wie. Zadzwon i wyjaśnij.Wachciowa, Nola lubią tę wiadomość
-
Justya85 wrote:lobidy ciężko Was nadrobić!
Co do lat, mam 32 (mój 35). A co do cycków Ja mam F/G i mi się wydają duuuuże, więc nie wiem jak wygląda K ja mam 165 i jakieś 66kg. Ale ja taka proporcjonalna można powiedzieć jestem bo i dupe mam dużą
Boże laski a ja nawet u fryzjera jeszcze nie byłam przed Świętami, ani farbowane, ani paznokcie kurna czuje się zaniedbana (przez siebie samą)!
Wogóle to farbujecie włosy?ja w pierwszej farbowałam normalnie...
Ja drobna nie jestem 82 kg przy wzroście 164 I do tego biust rozm.K.
Ja nie farbuje odkąd zaszłam w pierwszą ciąże.Laura
-
A85K wrote:Wachciowa to chyba będzie już sporo jak powyżej 10000....daj znać jak tam wyszło.
I czasami trzeba ludzi postawić do pionu ....nie potrzebne nerwy I tyle.
Tydzień temu jak zrobiłam miałam ponad 4tys. Teraz liczę na więcej
Wiecie co? Z tych nerwów przestało mnie mulić i bekło mi się po herbatce jak krowie po liściach.A85K, Nola lubią tę wiadomość
-
A85K wrote:Ja drobna nie jestem 82 kg przy wzroście 164 I do tego biust rozm.K.
Ja nie farbuje odkąd zaszłam w pierwszą ciąże.
Ja 165 i 49kg.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Lady Savage wrote:ja przed Zuzią miałam B po ciąży stanik D xD ciekawe czy teraz mi urosną do F
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualnyJustya85 wrote:hehe no mi też podskoczyły po córce, przed ciążą miałam C a teraz masakra... fakt też że przytyłam bo przed ciążą i przed 50kg bywało a teraz hm....
Mi po córce cycki zmalały, bo za szybko chudłam 25kg spadło mi w niecałe 3 miesiące.A85K lubi tę wiadomość
-
aknelam wrote:Brak typowo ciążowych objawów tj. wymioty i mnie martwi ;/ nie żebym jakoś szczególnie tęskniła, ale choć z raz się za przeproszeniem porzy...ać i poczuć ten stan dla pewności
Mnie męczą wzdęcia, czasem takie,że aż brzuch boli, ale w sumie od kilku dni są do zniesienia. Ale jedyny mocny objaw to ból piersi. Ogólnie zawsze śpię na brzuchu, a teraz mam z tym problem, bo jak zgniotę oba cycki to nie mogę wytrzymać
Ale i tak co jakiś czas sama sprawdzam czy bolą, tak dla pewności,że strachu chyba. Paranoja..
A85K lubi tę wiadomość
-
Mam wynik bety z wczoraj 3998 niech rośnie:-)❤
Jejuniu jak ja wam zazdroszczę takich cycuchow! Ja mam 168cm wzrostu i 48kg cycuchy B w ciąży i podczas karmienia urosły do D modlilam się żeby zostały ale jednak nie..
Wymyśliłam sobie ze zrobię operacje i wpłaciłam nawet zaliczkę teraz w kwietniu miałam ja mieć a tu dzidzius! W dupie tam z cyckami:-) HahahahaA85K, Wachciowa, SusannaDean, Nola, migiem, Ingwer lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Nola wrote:paranoja dokładnie to samo nie mam wymiotów i chciałabym chociaż raz mieć żeby wiedzieć że jest wszystko ok brzmi komicznie ale taka prawda mam mega wzdęcia jeszcze głupia najadłam się grochu i fasoli jakby mózgu nie miała też ciągle sobie sprawdzam piersi dotykam Ktoś by pomyślał z boku że robię sobie dobrze
Ja też bym chciała mieć mdłości I wymiotować ... a tak to tylko czasami senność .Laura
-
Paulka123 wrote:To jest taka skala?.ja jestem płaska jak deska, A bywa za duże.
-
Wachviowa no to ths masz troszkę za duże. A wynik bety niezły, teraz musisz się domyślac jaki masz wynik.. MasakraMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja mam rozmiar d jak nie większy. Zawsze miałam duży biust więc aż tak nie czuję żeby zrobił się fest wiekszyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Angie 31 wrote:Mam wynik bety z wczoraj 3998 niech rośnie:-)❤
Jejuniu jak ja wam zazdroszczę takich cycuchow! Ja mam 168cm wzrostu i 48kg cycuchy B w ciąży i podczas karmienia urosły do D modlilam się żeby zostały ale jednak nie..
Wymyśliłam sobie ze zrobię operacje i wpłaciłam nawet zaliczkę teraz w kwietniu miałam ja mieć a tu dzidzius! W dupie tam z cyckami:-) Hahahaha
Chciałaś sobie powiększać biust? Uuuu. Ja bym chciała mieć ciut mniejsze. A beta suuuper.. Maluszek rośnie..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Tizzi wrote:Dziewczyny a jak u was z wakacjami?wybieracie się gdzieś? Samolotem?
Bo my mamy już zarezerwowane na lipiec i teraz się boję, że nic z tego nie wyjdzie w ciąży. Jest co prawda ubezpieczenie także można jeszcze odwołać i dostanie się zwrot. Nawet jak nie będę miała przeciwwskazań to jakoś boję się lecieć samolotem...
-
Ja mam wzrost 1.62 a ważę 60 przynajmniej tak mi waga pokazuje ale same moje cynku to pewnie 2 kg.. Hehe
A85K lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
No my jeździmy zazwyczaj we wrześniu na urlop i to za granicę ale w tym roku nie pojedziemy. Najważniejszy jest maluszek. Zresztą byłabym się zagranicę jechać w tym stanieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️