Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MyE wrote:Łooo kuźwa No ładnie. Dawaj fote, bo ja nigdy chyba takich nie widziałam
Ja mam C, ale ja malutka jestem i drobniutka wiec wydają się ogromne
Ja mam 164 I ważę ok.82 kg więc biust duży musi być
Ja czuje ich ciężar ... stanik do takich cycków musi być wytrzymałyTizzi, MyE lubią tę wiadomość
Laura
-
Dziewczyny a jak u was z wakacjami?wybieracie się gdzieś? Samolotem?
Bo my mamy już zarezerwowane na lipiec i teraz się boję, że nic z tego nie wyjdzie w ciąży. Jest co prawda ubezpieczenie także można jeszcze odwołać i dostanie się zwrot. Nawet jak nie będę miała przeciwwskazań to jakoś boję się lecieć samolotem...Lea
-
nick nieaktualny
-
Skąd Wy macie taaakie piersi ??;p ja przy moim 170cm mam rozmiar B w porywach do C, a wszystko zależy od tego czy trochę schudnę czy przybiorę na wadze. Jak schudłam z 64kg na 59 to pierwsze co spadło to cycki.
Mój mąż to by się z takiego D ucieszył a o K to nie wspomnę, nawet nie wiedziałam ,że biust można aż do tej literki mierzyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aknelam wrote:Skąd Wy macie taaakie piersi ??;p ja przy moim 170cm mam rozmiar B w porywach do C, a wszystko zależy od tego czy trochę schudnę czy przybiorę na wadze. Jak schudłam z 64kg na 59 to pierwsze co spadło to cycki.
Mój mąż to by się z takiego D ucieszył a o K to nie wspomnę, nawet nie wiedziałam ,że biust można aż do tej literki mierzyć.
Można ,.można a bywają I jeszcze większe Ale mój M lubi duże ....Laura
-
nick nieaktualny
-
Wyniki sprawdzam internetowo. Dziewczyny, postawiłam całe laboratorium DIAGNOSTYKA na nogi.. Dodzwoniłam się do szpitala, w którym badane są moje próbki. Dzwoniłam od razu do biura, przekierowano tel do lab. Któraś z Pań wpisała wyniki w mojej karcie. Nie poczekała na końcowy wynik. BHcg została podobno "rozcieńczona" jak osiągnęła poziom pow. 10tys. i prawidłowy wynik będzie około 16. Co za ku**y. Tak mi się ciśnienie podniosło, w końcu jest prawidłowe a nie za niskie. Aż się poryczałam z tej bezsilności. No co za małpy. Już byłam gotowa jechać 100 km do szpitala do mojego lekarza. Ehh.
MyE lubi tę wiadomość
-
A85K wrote:Ja też mam spory biust rozm K
Która ma większy ?
ja mam G-H przy wzroscie 160cm i wadze 50kg, więc wyglądam jak jakiś mutant nie cierpię swoich cycków, szczególnie teraz, jak spuchły i boląNola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Wyniki sprawdzam internetowo. Dziewczyny, postawiłam całe laboratorium DIAGNOSTYKA na nogi.. Dodzwoniłam się do szpitala, w którym badane są moje próbki. Dzwoniłam od razu do biura, przekierowano tel do lab. Któraś z Pań wpisała wyniki w mojej karcie. Nie poczekała na końcowy wynik. BHcg została podobno "rozcieńczona" jak osiągnęła poziom pow. 10tys. i prawidłowy wynik będzie około 16. Co za ku**y. Tak mi się ciśnienie podniosło, w końcu jest prawidłowe a nie za niskie. Aż się poryczałam z tej bezsilności. No co za małpy. Już byłam gotowa jechać 100 km do szpitala do mojego lekarza. Ehh.
I dostaniesz wynik kompletny po 16? -
nick nieaktualny
-
lobidy ciężko Was nadrobić!
Co do lat, mam 32 (mój 35). A co do cycków Ja mam F/G i mi się wydają duuuuże, więc nie wiem jak wygląda K ja mam 165 i jakieś 66kg. Ale ja taka proporcjonalna można powiedzieć jestem bo i dupe mam dużą
Boże laski a ja nawet u fryzjera jeszcze nie byłam przed Świętami, ani farbowane, ani paznokcie kurna czuje się zaniedbana (przez siebie samą)!
Wogóle to farbujecie włosy?ja w pierwszej farbowałam normalnie...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
A85K wrote:Staników zbraknie I co wtedy ? Chyba potrzebne będzie duże prześcieradło albo ze dwa spadochrony
Idzie lato. Zrobimy skorupy z arbuzów
SusannaDean wrote:To są kpiny, ja miałam hocki klocki z jednym labem i teraz wole isc zapłacic wiecej ale do innego które wysyła na czas i nie mówi głupot przez telefon....
I dostaniesz wynik kompletny po 16?
Tak.
Ja mam do wyboru 2 laboratoria, szpital i diagnostyka. W szpitalu mialam robione prywatnie po znajomosciach, nie chce juz naduzywac dobrych checi dziewczyn. Poza tym kolejki, codziennie rano po 60 osob minimum. Od zawsze robilam w diagnostyce i nie bylo problemu. Dopiero teraz.