Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cassis wrote:hej hej dziewczyny,jestem kompletnie nowa ,tu na forum oraz w temacie dzieci
Aktualnie jestem w 22tyg. ciąży i termin mam na 31.12 ...
W połowie tego tyg. idę ostatni raz do pracy i czas zacząć przygotowywania..
I mam takie pytanko czy ktoś zna lub korzysta z Sleepyhead?
Cena jest zaporowa i najzwyczajniej nie wiem czy się opłaca?
Chętnie się dowiem co o tym myślicie
Pozdrawiam!
A co to? a dobra widzę, nie korzystałam z tego, pierwszy raz widzę coś takiego, to chyba mało przydatne skoro tyle mam które spotkały tego nie miały. -
k878 wrote:mamagama strasznie komercyjna jest; na listę nie patrzyłam ale kojarzę z youtube22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ara wrote:dziewczyny potrzebuję rady wyprawkowej - dostałam śpiworek dla dziecka taki zimowy do wózka... w co ubrać dziecko do tego? potrzebuję do tego jeszcze jakiś kombinezon?
oo coś takiego mam:
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Ale mala szaleje :o
Dziewczyny bo nie pamietam z kuba.... Czujecie ruchy rownoczesnie np z prawej i lewej z gory i dolu? Bo ja czuje albo nozki albo raczki nigdy jednoczesnie, albo w sumie nie czuje :p
Ja często czuję jednocześnie po przekątnej góra i dół. Albo w jednej linii po obu stronach brzucha. -
Amus87 wrote:Ale mala szaleje :o
Dziewczyny bo nie pamietam z kuba.... Czujecie ruchy rownoczesnie np z prawej i lewej z gory i dolu? Bo ja czuje albo nozki albo raczki nigdy jednoczesnie, albo w sumie nie czuje :p31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
może nie jednocześnie, ale po kilku sekundach z prawej i lewej, na ostatnim USG leżała miednicowo
kurczę, ale mi się podobają zabawki z czabi.pl, szkoda, że takie drogie; węża to postanowiłam, że sklecę sama, kupię jakiś sznurek bawełniany albo włóczkę i zwiążę po prostu w warkoczyk;Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Czasem czuje w dwóch miejscach na raz, góra-dół lub po bokach jakby, jednak w 90% są to ruchy w jednym miejscu i głównie w dole brzucha niedużo nad linią włosów lub w stronę kości ogonowej jakby. Mała tak kopała na usg mocno w podbrzuszu i lekarz mówi, że nóżki w dole właśnie ma
pare dni szalała, od dwóch dni bardziej spokojna, ale też mało odpoczywam
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Ale mala szaleje :o
Dziewczyny bo nie pamietam z kuba.... Czujecie ruchy rownoczesnie np z prawej i lewej z gory i dolu? Bo ja czuje albo nozki albo raczki nigdy jednoczesnie, albo w sumie nie czuje :p -
nick nieaktualny