Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No u mnie 58 przy 172cm, przy Oli 56 było na start12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja nadal mam +6 -6,5 kg. Staram się niby pilnować no ale różnie wychodzi
Pogoda za oknem nie zacheca do wychodzenia z domu a jednak trzeba... Tak mi się nic nie chce. Chyba mam jakiegoś doła. A dzisiaj mój mąż znowu wyjeżdża na w dni na mecz i zostanę sama w domu i z psem... -
78beti wrote:Mozna go tutaj dostać
https://lanila.pl/spiworki-zimowe/1271-spiworek-grey-dreamcatchers-sm-0-1-roku.html
U mnie mama się wkurzyła za taki śpiworek, powiedziała że strasznie cienki a przecież zima będzie i powiedziała że kupi nam coś takiego:
http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka-dobry-do-maxi-cosi-i6904106120.html
Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
U nas remont ku końcowi
jeszcze kilka drobiazgów jest do zrobienia ale to już mąż sam zrobi nie będą mi lazic obce dziady po mieszkaniu
A my rozglądamy się za działka. Budować dom od podstaw to dopiero można zwariować z panami majstrami
k878, Lady Savage, ara lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Mam juz kombinezon dla niemowlaka 0-3m. Taki ze spiworkiem na nózki, ale można rozsunąc i robią się dwie nogawki na nózki, żeby wpiąc do fotelika. Jest bardzo ciepły bo jest wypełniony puchem gęsim.
Ja akurat nie mogłabym go ubrać bo jestem uczulona na pierze, sierść, zresztą prawie na wszystko.... i tak się zastanawiam jak to jest z tą alergią, chyba nie przechodzi z matki na dziecko?? Co myślicie?Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:U nas remont ku końcowi
jeszcze kilka drobiazgów jest do zrobienia ale to już mąż sam zrobi nie będą mi lazic obce dziady po mieszkaniu
A my rozglądamy się za działka. Budować dom od podstaw to dopiero można zwariować z panami majstrami
my mieliśmy świetną ekipę budowlańców. nie było z nimi żadnych problemów. Jedynie z tynkarzami był horror, schrzanili robotę i musieliśmy po nich poprawiać. Ale dom to wyzwanie, choć super sprawa i cudowne uczucie jak rośnie. My mieszkamy w domu, który sama zaprojektowałam, tzn ja narysowałam, a pan architekt zrobił tak,żeby wyglądał jak profesjonalny projekt. To jest dopiero satysfakcja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 08:28
ara lubi tę wiadomość
-
Ja_Sonia wrote:Cześć!
Mam juz kombinezon dla niemowlaka 0-3m. Taki ze spiworkiem na nózki, ale można rozsunąc i robią się dwie nogawki na nózki, żeby wpiąc do fotelika. Jest bardzo ciepły bo jest wypełniony puchem gęsim.
Ja akurat nie mogłabym go ubrać bo jestem uczulona na pierze, sierść, zresztą prawie na wszystko.... i tak się zastanawiam jak to jest z tą alergią, chyba nie przechodzi z matki na dziecko?? Co myślicie?
Niektóre alergie są dziedziczne, ubierzesz i będziesz obserwować.Ja_Sonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć.
To moja pierwsza ciąża, udało się w 15 cs, po pierwszej stymulacji. Według usg termin porodu to 26 grudniaAle może jednak dzieciątko wybierze sobie trochę inny dzień, niekoniecznie w święta
Od 3 dni wiemy już, że to synuśAmus87, Jooozefka, magdzia26, Wachciowa, ara, nataliamonika, Lady Savage, Anuśka...G, Petitka, Kamcia1988, Iruletka, Nola lubią tę wiadomość
-
Mój mały nie chce kontaktować się z własnym tata lol. Mąż gadał do brzucha, trzymał rękę, grał mu cztery pory Vivaldiego a mały nic. Tylko ojciec wyszedł do pracy, syn ożył i imprezuje w brzuchu. To będzie synek mamuśki, nie tatusia
Lady Savage, Petitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny