Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w tej ciąży zaszalalam kupiłam masę sukienek ciążowych używanych na allegro + kilka par legginsow i bardzo fajne bluzeczki ciążowe które przydadzą się też po ciazy na początku
z puerwszej ciąży zostały mi jeansy, sukienkę jeansowa i płaszczyk wiosenno/jesienny ogólnie jakiś czas temu przeczytałam że jak się chce kupić ciążowe ubrania to nie ma sensu czekać do 3 trymestru tylko lepiej od razu jak już brzuszek robi się widoczny żeby chociaż trochę w nich pochodzić
a wszystko co będzie się nadawało po ciazy odsprzedam dalej i tyle
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak wogole to dzisiaj moja siostra dzień przed TP porodu urodziła córeczkę
wiec juz tylko ja zostałam na "placu boju" jedna urodziła w kwietniu, druga dzisiaj
k878, Wachciowa, Petitka, Amus87, Lady Savage, Aztoria, Iruletka, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia-bardzo dobry zakup. Kurtki są drogie,a w tej nawet po porodzie zima pochodzisz. Też mnie czeka zakup kurtki. Tą co mam na pewno sie nie zapne.
Nesairah-łozeczko jak za darmo. Za tą cenę, to nawet cały bok obracamy bym przeżyła.
nataliamonika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Hehehe sama złóż
ja jak mój mąż mi tak mówi zawsze zabieram się sama za to, on to widzac robi mu się głupio i nie pozwala mi ostatecznie samej...
magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
salenne wrote:Złożyłabym sama, ale mam zakaz dźwigania
Poza tym jak ja się zabiorę za ten wąski karton to go zaraz porozdzieram, a jakby się okazało że trzeba odesłać to będzie draka
salenne lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Och ciężko tak lekturę nadrobić kobietki tak produkujecie
Jest co czytać.
Co do ciuchów ciążowych to ja mam chyba tylko jedną parę legginsow, a tak w szafie królują spodnie z gumką i koszule. Chciałabym kupić jak najwięcej rzeczy, w których będę mogła chodzić po porodzie choć czas pokaże jak to będzieW zimową kurtkę i płaszcz nie zmieszcze się na stówę xD
Muszę się Wam pochwalić moim dzisiejszym zakupem. Już sobie wyobrażam naszego "Puchatka" w tym zestawie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f570c8448c48.jpgWachciowa, magdzia26, Lady Savage, emikey, Iruletka lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:To ja tak samo robię. Zaczynam składać, a mój mąż powtarza.ale niecierpliwa jesteś. Musisz sama? Jesteś uparta. I zabiera ode mnie i składa sam
Mam taką samą taktykę i działa -
Dziewczyny, wzielam sobie do serca co mowilyscie jakis czas temu, zeby zadbac tez o swoja wyprawke do szpitala. Macie jakies sklepy gfzie mozna szukac fajnych koszul, ale bez tych wszystkuch infantylnych nadrukow? Na razie znalazlam italian fashion tylko w sumie za rozsadna cene...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnymalysmok84 wrote:Dziewczyny, wzielam sobie do serca co mowilyscie jakis czas temu, zeby zadbac tez o swoja wyprawke do szpitala. Macie jakies sklepy gfzie mozna szukac fajnych koszul, ale bez tych wszystkuch infantylnych nadrukow? Na razie znalazlam italian fashion tylko w sumie za rozsadna cene...
Ja kupowałam na naszsmyk.pl Są tam też takie z rysunkami, ale bez też znajdziesz. Są fajnej jakości i w dobrej cenie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Szczęśliwa mamusiu, też się przyglądałam tej jednorazowej koszuli. Jak kupisz to koniecznie daj znać co o niej sądzisz.
Zastanawiałam się też nad dużym t-shirtem ale niestety jestem wysoka i nawet w xl widać mi pupę.
Ja kupiłam koszulkę w KIKu za 10 zł w rozmiarze 4xl i mam przed kolano przy wzroście 168cm. Zastanawiam się nad nią do porodu.. Na pewno po wszystkim trafi do kosza. -
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja się chyba zdecyduje na ta jednorazowa. Przy okazji zakupów koszul do karmienia, zamówię jedna. Koszt nie duży 9zl. A jak będzie ok, to ja wezmę na poród. A jak nie. To nie będzie mi szkoda w razie czego wyrzucic
tez na nia patrzylam bo wydaje sie solidna...ale...ja mam dosc duze poczucie skrepowania. Nie lubie wgl chodzic w pizamie przy ludziach. Zawsze jak lezalam w szpitalu to bralam jakis dres/getry i tshirty zamiast szlafroka i pizamy. I mam poczucie ze do porodu tez potrzebuje czegos jak najmniej pizamowego, a zdrugiej strony przewiewnego z latwym dostepem do kangurowania itd. I tak bede sie cxula niezrecznie lezac tam bez majtek jak x osob mi bedzie zagladac miedzy nogi...dlatego szukam czegos w stylu sukienki moze...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia