Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja źle wspominam majtki ciążowe z poprzedniej ciąży. Założyłam kilka razy i wyrzuciłam. Teraz w ogóle takich nie kupię. Najlepiej sprawdzają mi się majtki z mikrofibrą z gatty. A koszulę z if mam jeszcze jedną po wcześniejszym porodzie i jest w bardzo dobrym stanie. Także tym razem też ją wykorzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 13:12
-
Alxawl wrote:oo mi też belly pokazuje że zostało 100 dni do porodu
Clarissa wczoraj przeczytałam że ty z bedzina:> gdzie będziesz rodzic ? ja raczej na pewno w Katowicach;)
Planuję rodzić w Katowicach, u Bonifratów.https://www.maluchy.pl/li-73185.png -
Alxawl wrote:ja w klinicznym i tam też mam szkołę rodzenia
A już myślałam że będę mieć koleżankę z porodówki, bo w końcu rodzimy w tym samym czasie. Ja na szkołę rodzenia chodzę w Będzinie. Wczoraj puszczali na koniec film z porodu (dla chętnych), ale razem z M wymiękliśmy i uciekliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 13:32
https://www.maluchy.pl/li-73185.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jutro pójdę do lekarza z podrapanym brzuchem. Przyjechałam weterynarz zaszczepić moje kundle i dodatkowo chciałam,żeby obejrzała kocicę, bo jej się coś zrobiło na grzbiecie. i ze strachu kocica mnie podrapała. Mam piękne,świeże sznyty na brzuchu. Dziecko wojny. Nogi podrapane po ugryzieniach komara (w nocy nie kontrolowanie sie drapie), to jeszcze brzuch podrapany. Stara baba,a jakby z lasu uciekła
-
Czołem laseczki na poczatku 24tc
Byłam dziś z córką na odpuście, dreptałam ślimaczym tempem, ale kręgosłup i tak boli... Córka szczęśliwa
A oto brzuch i ja
Szczesliwa_mamusia, magdzia26, k878, nataliamonika, Alxawl, Opolanka 85, Lady Savage, Wachciowa, emikey, Iruletka, Petitka, ara, Ewka094, Coco55, [m]alina, salenne, Ja_Sonia, aga1402 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:
Woooooooooooow !!! Pokazny ale sliczny !!!!! A gdzie tam 9 msc hihihi
Odebralam wyniki mocz i morfo ladne hgb 12,7 plytki dla mnie za niskie bo zasze pilnuje by byly powyzej 200 a 191...no ale co zrobic
Tarczycowe w normie. Tsh spadlo ft4 sie podnioslo)
k878, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem jaki on będzie za 3,5 miesiąca
ale nic nie poradzę
Ktoś by powiedział, że tam siedzi więcej niż jedno, ale chyba doktor sie nie pomylił, od poczatku jedno12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeoretycznie tak. Mi babka w przychodni powiedziała,ze można na każdym etapie. Jak się zapytałam, czy skończony 26tydzien, to nie będzie za późno. Może zadzwoń tan jeszcze raz i poproś, że jakby coś się zwolnilo, to żeby dali Ci znać.
Niby piszą,ze najlepiej je wykonać między 19a24tyg, bo wtedy serce nie jest tak przysloniete przez zebra. Ale myślę,ze wiedzą co robią w tych przychodniaxh specjalistycznychWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:54
-
MalaHD wrote:O kurde Jacqueline ale duży!
A jak to będzie w grudniu z tymi spacerami? Czytałam,że z noworodkiem nie powinno się wychodzić jak będzie poniżej 0 st, będziemy kiblować w domu do wiosny? Bo werandować w mrozie to nawet chyba nie bardzo?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:O kurde Jacqueline ale duży!
A jak to będzie w grudniu z tymi spacerami? Czytałam,że z noworodkiem nie powinno się wychodzić jak będzie poniżej 0 st, będziemy kiblować w domu do wiosny? Bo werandować w mrozie to nawet chyba nie bardzo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:58
-
Amus87 wrote:Kurde zapisalam sie na echo i termin na 10 pazdziernika to jakos 33 tydz bedzie ma to sens??
po 30 tygodniu też się robi, choć żebra już troszkę zasłaniają. Moja doktorka mówiła, że gdyby teraz były jakieś niedopowiedzenia to drugie echo robi się właśnie po 30 tyg.
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
W końcu mam w pokoiku coś, co wskazuje na jego przeznaczenie... Super, że idealnie mieści się na komodzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd2c9fd23bea.jpg
Nasza poczta jak zwykle "nie zawiodła" i łóżeczko przyszło dopiero dzisiaj. Teść obiecał złożyć, ale dopiero jutro, a małż odpadł, bo jest w pracy na 48h... Sama raczej nie będę ryzykować, bo za ciężkie. Zdrowy rozsądek musiał wygrać z moim brakiem cierpliwościWachciowa, emikey, Iruletka, salenne, [m]alina, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
salenne wrote:Strasznie kiepsko. Przez całe życie taka chorowita nie byłam jak w ciąży. Najśmieszniejsze jest to, że niewiele wychodzę z domu więc nie wiem od czego to... Jeśli nie będzie żadnej poprawy do jutra to lecę do internisty bo już mam dość...