Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:W końcu mam w pokoiku coś, co wskazuje na jego przeznaczenie... Super, że idealnie mieści się na komodzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd2c9fd23bea.jpg
Nasza poczta jak zwykle "nie zawiodła" i łóżeczko przyszło dopiero dzisiaj. Teść obiecał złożyć, ale dopiero jutro, a małż odpadł, bo jest w pracy na 48h... Sama raczej nie będę ryzykować, bo za ciężkie. Zdrowy rozsądek musiał wygrać z moim brakiem cierpliwości
Świetny przewijak! Oczywiście weszłam już na ich stronę ale trochę daleko...w Polsce dostępne są ich produkty?
Zaglądam do Was, termin niby 5.01 ale nastawiam się na grudzień. W brzuchu mieszka parka. Oby siedzieli grzecznie jak najdłużej!
Lady Savage, Wachciowa lubią tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Wow jaki arbuzik. Nadal masz termin na 22? Bo to jeden dzień wcześniej ode mnie (w sunie z usg nam na 21 się suwaczek nadal na 23) a mój tak nie wygląda
-
didi31 wrote:Świetny przewijak! Oczywiście weszłam już na ich stronę ale trochę daleko...w Polsce dostępne są ich produkty?
Zaglądam do Was, termin niby 5.01 ale nastawiam się na grudzień. W brzuchu mieszka parka. Oby siedzieli grzecznie jak najdłużej!
Dzięki. Zamawiałam na polskiej stronie otulmnie.pl i chyba tylko tam mają.
Dwójka za jednym razem i na dodatek parka, a tu niektórym z nas przyjdzie się męczyć po raz kolejnydidi31 lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyemikey wrote:Moje łóżeczko odsunęło się w czasie bo teraz mamy kupić sofę, komodę i jeszcze po dzisiejszej nocy łóżko dla nas
też już bym chciała składać mebelki albo wózek
Jeśli Cię to pocieszy to nasze łóżeczko niedługo wróci do kartonika. W listopadzie się dopiero przeprowadzamy. No ale trzeba było złożyć i sprawdzić czy jest w pełni sprawne. -
Ja w Anglii na pogodę na minusie nie mam co liczyć ale pamiętam, że moja bratanice z 30 grudnia chartowali od małego. Miała kilka dni jak stawiali wozeczek pod oknem, po 2 tyg po 10-15 min na balkonie a zaraz potem krótkie spacery w kolo bloku lub po uliczkach osiedla.
Ta jedna z całej trójki urodzona w zimę (pozostała dwójka czerwiec i sierpień) i tylko tej grudniowego zawsze ciepło (pozostałej dwójcee ciągle zimno). Widać że zimowe dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 15:52
-
Emikey - no taki termin z OM wychodzi, licząc tak jak lekarz liczy, że 9 miesięcy plus tydzień. Z usg wychodzi 18-19 grudnia. Z Olą też tak miałam pare dni wcześniej i tak się urodziła wg terminu z usg I trymestru
u mnie to kolejna ciąża też, mięśnie się rozeszły wtedy i nie ma co trzymać brzucha w ryzach
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
didi31 wrote:Świetny przewijak! Oczywiście weszłam już na ich stronę ale trochę daleko...w Polsce dostępne są ich produkty?
superale to masz chł i dzw?
-
emikey wrote:Ja w Anglii na pogodę na minusie nie mam co liczyć ale pamiętam, że moja bratanice z 30 grudnia chartowali od małego. Miała kilka dni jak stawiali wozeczek pod oknem, po 2 tyg po 10-15 min na balkonie a zaraz potem krótkie spacery w kolo bloku lub po uliczkach osiedla.
Ta jedna z całej trójki urodzona w zimę (pozostała dwójka czerwiec i sierpień) i tylko tej grudniowego zawsze ciepło (pozostałej dwójcee ciągle zimno). Widać że zimowe dziecko
Szkoci to w ogóle mają zupełnie inne podejście co do obchodzenia się z noworodkami i malutkimi dziećmi. Nie raz widywałam w autobusie mamę ubraną w kurtkę i opatuloną ciepło a dzieciaczek w wózeczku z gołymi stópkami. Paranoja jakaś! Raz pamiętam, jak odwiedził nas w pracy kolega, żeby pochwalić się swoim synkiem. Podszedł i położył mi małego na rękach, ale coś mi się taki jakiś maleńki wydawał więc zapytałam ile ten jego synek ma. On na to: "Trzy dni". Kopara mi opadła
-
To my w 24+1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ed867de15ba.pngemikey, Petitka, Jacqueline, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Wachciowa, salenne, [m]alina, aga1402 lubią tę wiadomość
👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml