Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też wypróbuję to zapodaj, ciekawe czy zadziała.
Oto mój brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6756fdca3ee.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 19:57
Petitka, salenne, Lady Savage, Jacqueline, Wachciowa, emikey, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Iruletka, aga1402 lubią tę wiadomość
Oliwierek- 22.12.2017r. -
Wczoraj patrzyłam na materacyki i kompletnie nie wiem jaki kupić, bo dużo z nich ma dobre opisy. Wiem jedno napewno nie kupię tego gryczanego. Jeszcze pojezdze po sklepach i poogladam i podotykam. Jednak wole coś obejrzeć i dotknąć niż kupować w ciemno.Oliwierek- 22.12.2017r.
-
Aztoria wrote:Coco na stronie mojego szpitala pisze ze optymalny czas zaczecia to 28-30 tydzien wiec mysle ze nie za pozno. Ja za to zaczne dosc wczesnie bo bede 24+6 ale jak sie zapisywalam to polozna mowila ze ok.
nie wiem czemu ale mam przeczucia ze mala wcześniej przyjdzie na świat
Natalia No to faktycznie rzutem na taśmęmnie zdzwililo bo na stronie szpitala było napisane ze zajęcia trwają łącznie 40h A jak M nas zapiaywal to mu powiedziała ze 10 spotkań po 2 godziny....
-
nick nieaktualny
-
Coco55 wrote:Oczywiście wstawiłam emotke i obcielo dalsza treść. Z nowości zapisałam się do szkoły rodzenia - zaczynamy 25 września. To będzie 30 tydzien więc zastanawiam się czy nie za późno...
Widziałam się też z moją przyjaciółką która przeprowadziła się do innego miasta i teraz widujeny się sporadycznie...A znamy się 21 lat
Do.ktorej grupy idziesz? Bo ja tez zaczynam 25.09 ale mieli 2 hrupy na kazdy dzienLilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Ewka094 wrote:Wczoraj patrzyłam na materacyki i kompletnie nie wiem jaki kupić, bo dużo z nich ma dobre opisy. Wiem jedno napewno nie kupię tego gryczanego. Jeszcze pojezdze po sklepach i poogladam i podotykam. Jednak wole coś obejrzeć i dotknąć niż kupować w ciemno.Synuś
-
Odebrałam właśnie wyniki. Z moczu wreszcie pozbyłam się leukocytów
Ale niestety martwią mnie wyniki krzywej cukrowej:
- na czczo - 71,2 mg/dl
- po 1 godz. - 204,01 mg/dl
- po 2 godz. - 97,00 mg/dl
Glukoza 75 mg
Czy mam cukrzycę ciążową?https://www.maluchy.pl/li-73185.png -
Clarissa wrote:Odebrałam właśnie wyniki. Z moczu wreszcie pozbyłam się leukocytów
Ale niestety martwią mnie wyniki krzywej cukrowej:
- na czczo - 71,2 mg/dl
- po 1 godz. - 204,01 mg/dl
- po 2 godz. - 97,00 mg/dl
Glukoza 75 mg
Czy mam cukrzycę ciążową?
Na to wygląda, cukier po godzinie masz bardzo wysoki, dostaniesz dietę, i trzymam kciuki by po diecie było ok, żebyś insuliny nie dostała. -
Coco55 wrote:Do tej na późniejszą godzinę niż 17. Nie pamiętam która dokładnie, a Ty ?
my w poniefxislek na 17.45, a drody na 19. pofobno poniedzialki to cwiczenia, a srody wyklady. ciekawa jestem co tam bedzie...licze na troche konkretnego info, co szpital zapewnia i jakie maja prpcedury bo na stronie nic nie maja wlasciwie...Lilka
-
malysmok84 wrote:my w poniefxislek na 17.45, a drody na 19. pofobno poniedzialki to cwiczenia, a srody wyklady. ciekawa jestem co tam bedzie...licze na troche konkretnego info, co szpital zapewnia i jakie maja prpcedury bo na stronie nic nie maja wlasciwie...
-
Coco55 wrote:To my mamy poniedzialki 18.35 A środy też 19 także będziemy mieć wykłady razem ☺ moja lekarka pracuje w Bielańskim także co nieco mi powiedziała, ale przede wszystkim nastrasYla tym, ze mogą się z remontem nie wyrobić....
Pokrecilam. My tez. Czyli ta sama godzina.Ale podobno to tylko 4 tyg a myslalam ze 5.
Mam nadzieje ze jednak sie wyrobia z remontem, jak bywam tam.na wizutach to widze ze jednak prace sie ppsuwaja do przodi wiec jest nadzieja.
Najbardziej mnoe tam smieszy, ze na pietrze przychodni gin/pol nie ma toalety hdzie siedza ciezarowki i wiadomo jak im to potrzebne. Ale na pietrze gdzie dzisiaj bylam kardiologii sa az 2! Ale tego pewnie dziady nie zmienia...Lilka
-
O kurde to rzeczywiście słabo ! Może chcą zmusić do chodzenia po schodach hehe
Ja też byłam przekonana w ogole że będzie 40godzin zajęć A nie 20... w ogole nic nie powiedzieli czy coś zabrać jak się ubrać czy co...
Chyba ze mój M się wstydził zapytać bo na to specjalnie wrobilan w załatwianie tego