Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak patrzę na Wasze brzuszki to się nie mogę nadziwić jaki mój jest mały👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
emikey wrote:Petitka ja nieraz widziałam jak Angole "bawią się" dziecmi, które nie trzymają główki. Zero asekuracji. Też widziałam dzieci w wózku w skarpetkach w lutym.
-
emikey wrote:Petitka często latasz do Polski? Kiedy zamierzasz lecieć z małym po raz pierwszy żeby go pokazać rodzinie?
-
salenne wrote:Tak, 120x60 z funkcją tapczanika. Oj, mój mąż chyba nerwowo nie wytrzyma składania kolejnego łóżeczka hahaha
szkoda ze nie umiem tu wrzucać zdjęć bo bym wam pokazała
salenne, Lady Savage lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nataliamonika - przynajmniej będzie mniej do pracy po porodzie z brzuchem u Was12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyAztoria wrote:Witam po krotkim wyjezdzie w gory
Szczesliwa prosze podaj linka do spodni dresowych bo wlasnie chce kupic bo niedlugo zaczynam szkole rodzenia i musze miec spodnie na gimnastyke
http://allegro.pl/spodnie-dresowe-ciazowe-rosnace-z-brzuszkiem-xl-i6380012872.html
Bardzo fajna jakość, jak za tą cenę. Troszkę dla mnie przydługie (mam 164cm wzrostu), ale ogólnie jest ok. Idealne by były jakby miały2-3 cm mniej, ale nie ciągają mi się po ziemi.Na brzuszek jest dużo miejsca. Wiec spokojnie do 9 mca wystarczą -
nick nieaktualny78beti wrote:My tez już mamy komody i łóżeczko poskładane
szkoda ze nie umiem tu wrzucać zdjęć bo bym wam pokazała
-
Amus87 wrote:hehe jestem
jeszcze 5 h
fajnie ze obserwujesz taką zależnosć tzn tak ze potrafisz godzinowo ustalić kiedy dziecko aktywne) podobno zostaje i po porodzie dzieci tak mają
moj kuba był MEGA leniwy w brzuch plus łożysko z przodu wiec nie wiem kiedy był aktywny a po porodzie len jakich malo:) spal non stop musialam go budzić na mleczko
-
Oczywiście wstawiłam emotke i obcielo dalsza treść. Z nowości zapisałam się do szkoły rodzenia - zaczynamy 25 września. To będzie 30 tydzien więc zastanawiam się czy nie za późno...
Widziałam się też z moją przyjaciółką która przeprowadziła się do innego miasta i teraz widujeny się sporadycznie...A znamy się 21 lat -
nick nieaktualnyAztoria wrote:Dzieki, ja mam 160 cm wzrostu to tez moga byc przydlugie.
Musze jeszcze kupic jedne spodnie ciazowe takie wyjsciowe ale to juz nie zamowie bez mierzenia. Tylko te ceny mnie przerazaja. -
Szczesliwa_mamusia wrote:No ja swoje zamierzam podwinac i przeszyć. Będą idealne. Co do spodni wyjściowych, czy jeansów, to też muszę przymierzyć. A nie chce mi sie bawić w zanawianie i odsylanie. Przy dresach 2cm w biodrach ta czy w tą nie robi różnicy, Ale przy jeansach tak. A po co ładować się jeszcze w koszty odslylki.Synuś
-
Mój też niewielki. Testuje to zapodaj uwaga
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee9e43f3a6e.jpgnataliamonika, Jacqueline, k878, Wachciowa, Ewka094, Petitka, Coco55, salenne, Lady Savage, emikey, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, magdzia26, Iruletka, aga1402 lubią tę wiadomość
-
U mnie można było się zapisać po 20 tygodniu, akurat ruszał kurs więc ja już jestem po 2 zajęciach
u nas można chodzić na zajęcia dodatkowe dopiero po skończeniu podstawowego kursu który trwa 6 tygodni więc po 30tc to już trochę późno bo by się tego wszystkiego nie wykorzystało. U nas jest 9 dziewczyn. I moja ciąża jest najmłodsza więc raczej się później zapisują
-
Coco55 wrote:Oczywiście wstawiłam emotke i obcielo dalsza treść. Z nowości zapisałam się do szkoły rodzenia - zaczynamy 25 września. To będzie 30 tydzien więc zastanawiam się czy nie za późno...
Widziałam się też z moją przyjaciółką która przeprowadziła się do innego miasta i teraz widujeny się sporadycznie...A znamy się 21 lat
Ja zaczynam jeszcze później, bo w październikuGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc