Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Savana, no u Ciebie to ewidentnie chłopak 😁😁😁
Dziewczynki, jeżeli któraś z Was zmaga się z trądzikiem to ja bardzo polecam ten Hascoderm lipozel, o którym Wam kiedyś pisałam.
Po dwóch msc stosowania moja skóra jest o wiele ładniejsza, te grudki poznikały.
No chyba ze to wynik ustabilizowania hormonów, bo tez tak może być ☺️Savana lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina wrote:Savana, no u Ciebie to ewidentnie chłopak 😁😁😁
Dziewczynki, jeżeli któraś z Was zmaga się z trądzikiem to ja bardzo polecam ten Hascoderm lipozel, o którym Wam kiedyś pisałam.
Po dwóch msc stosowania moja skóra jest o wiele ładniejsza, te grudki poznikały.
No chyba ze to wynik ustabilizowania hormonów, bo tez tak może być ☺️21.09.2020 - ❤❤ -
JustynaFrog wrote:A powiedz mi czy piekła Cię po tym skora? Ja jak się posmarowałam to myślałam że oszaleje. I skóra zaczęła mi schodzić na początku więc przestałam stosować. Ale może tak jest na początku A potem już się poprawia?
Justyna, nie, mnie nic nie piekło i nie schodziło.
Hmmm, może nakładałas na opalona skore ? Albo ogólnie masz b. wrażliwa ?
Ja bym spróbowała na Twoim miejscu nakładać albo mniej albo tylko punktowo.Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Nie no, tutaj to bez wątpliwości żadnych 🙈 im więcej zdjęć oglądam tym bardziej się upewniam, że ja widziałam u mnie dziewczynkę ostatnio na USG 🤗
W sumie nikt mi na 100% nie potwierdził, ale ja jestem na 100% pewna 🙈 -
Kokaina wrote:Savana, no u Ciebie to ewidentnie chłopak 😁😁😁
No chyba ze to wynik ustabilizowania hormonów, bo tez tak może być ☺️
Chyba może być ta wersja, że wszystko nam się powoli stabilizuje. Też miałam mega problem z grudkami pod skórą, stosowałam cały czas tą sama pielęgnację. Bałam się kombinować. I teraz już stan się mega poprawił
Dziś po prenatalnych 😊 wszystko w porządku 350 g szczęścia 😍 No i już wiemy na 100 % chłopak 🙈Kokaina, Kinaa, Glonojadek, Edyciak, Mała panda, Mamadzieci lubią tę wiadomość
termin porodu: 9.12.2020 -
Też tak mi się wydaje że jak już się zobaczy malucha to obsługuje się go tak jakby robiło to się od zawsze...
Ja teraz przy 3 to się bardziej martwię tym czyy zdążę wrócić że szpitala pierogi robić... 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 17:33
-
Hej. Ja miałam dziś połówkowe. Trochę dziwnie bo z usg wyszło 20t3d a już jest 21t1d...gin też już zasugerował się usg i nie chciał robić połówkowych ale zrobił w końcu 🙈
Tymuś waży już 353g. Ma się dobrze...jeszcze 14 sierpnia czeka mnie echo i mam nadzieję po Nim spokojna będę już całkiemMamadzieci, Kinaa lubią tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
mon!ta^ wrote:Heja ja mam tylko siusiaka i jajka :p więc nie mam wątpliwości kto u mnie apartament wynajął 😅😂.
Ja po cc też będę jestem ciekawa kiedy mi zrobią :p
A które to będzie Twoje cc? Ja drugie cc miałam w 39tc i teraz też tak doktor chce dodatkowo mam cukrzyce czyli wychodzi data ok 13.12 przynajmniej ominą nas w tym roku świąteczne porządki 😉 -
Savana wrote:A które to będzie Twoje cc? Ja drugie cc miałam w 39tc i teraz też tak doktor chce dodatkowo mam cukrzyce czyli wychodzi data ok 13.12 przynajmniej ominą nas w tym roku świąteczne porządki 😉Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami