Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie stało się coś dziwnego, bo w tamtym tygodniu mała fajnie kopała, a teraz od weekendu zrobił się z niej taki leniuszek, że ledwo co tam czuć. Takie bulgotanie właśnie tylko.m z powrotem A w pierwszej ciąży w tych tygodniach miałam tak jak Glonojadek właśnie, że maluch mnie budził w nocy i takie, aż bolesne czasem te kopniaki były. No ale może to łożysko z przodu teraz tak amortyzuje 🤔
-
Mamadzieci wrote:Witajcie.Jestem już po połówkowych.Potwiedzona dziewczynka, wszysko ok😁296 gram do kochania🥰Zaczynam po malu kupować wyprawkę
Świetna wiadomosc, ja polowkowe dopiero 12.08, wcześniej wizyta u lekarza prowadzącego. Nie wiem jak to z tymi ruchami, pierwsze dziecko to ciezko cokolwiek stwierdzić, czasem tylko takie laski tania i kucie w boku... Dziewczyny to to? 😀Mała panda lubi tę wiadomość
Szalona 27 -
Szalona 27 wrote:Świetna wiadomosc, ja polowkowe dopiero 12.08, wcześniej wizyta u lekarza prowadzącego. Nie wiem jak to z tymi ruchami, pierwsze dziecko to ciezko cokolwiek stwierdzić, czasem tylko takie laski tania i kucie w boku... Dziewczyny to to? 😀
-
Mamadzieci wrote:Witajcie.Jestem już po połówkowych.Potwiedzona dziewczynka, wszysko ok😁296 gram do kochania🥰Zaczynam po malu kupować wyprawkę
-
Ja czuję takie lekkie kopnięcia stłumione, na razie tylko jak leżę albo siedzę w miarę płasko. Jakby mnie ktoś pod wodą próbował kopnąć
Mała panda lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Tortie wrote:Ja czuję takie lekkie kopnięcia stłumione, na razie tylko jak leżę albo siedzę w miarę płasko. Jakby mnie ktoś pod wodą próbował kopnąć
Tortie lubi tę wiadomość
-
Ja bym bardzo chciała żeby na połówkowe mógł chociaż na chwilę wejść mój mąż, albo żeby było jakieś nagranie.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Hej dziewczynki,
Podczytuje Was regularnie ale jakos nie miałam weny do pisania.
Od 1,5 tyg jestem z synkiem w domu już na zwolnieniu i mega tęskni mi się do czasów jak będzie mógł pójść do przedszkola😁
Ja połówkowe mam we wtorek, ale nie martwię się jakos, myśle ze wszystko będzie ok
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Macie jakieś zdjęcie gdzie widać płeć na USG? Tak z 18-21 tc? Najlepiej żeby takie zdjęcie od dupki strony 😅 Dziś byłam na wizycie i kolejny raz i kolejny lekarz nie może się zdecydować. Niby widać wyraźną "bułeczkę" "ciasteczko" 🥠 czy jak oni tam to sobie nazywają, ale ciągle mówią, że może się siusiak podwinął 😅
-
Ja nie mam zdjęcia 🤣 ale w 17 tyg pokazał mi "zbliżenie" i jego pytanie do mnie czy wiemy co tu widzimy? 😳 Haha ja chyba tak jak lekarz nie miałam wątpliwości 😂 ale z prenatalnych mogę Ci pokazać 🙃 tam też rozkraczony 😅