Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny już jestem po pierwszej wizycie. Przechył jest 5tc 1 dzień i tyle jak narazie jutro mam telerozmowa z lekarzem. Muszę porobić badania wszystkie. I też kardiologa mam na jutro też telerozmowa bo mam problem kardiologiczny.
Glonojadek, Coccinelle, olciaa, gilmoregirl, Kitaja lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ja tez juz po wizycie, wszystko jest ok 😍
Mala fasolka z bijacym serduszkiem, bez powodow do niepokoju ♥️
Kamien z serca, oczywiscie podczas badania sie poryczalam jak glupia 😂Glonojadek, Coccinelle, olciaa, gilmoregirl, Kitaja, Chusy lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Glonojadek wrote:Gosia1234 - nie ma zamartwiaj się czy beta jest za mała, być może tak jak koleżanki mówią owulacja mogła się przesunąć, zwłaszcza że pierwszy raz korzystasz z wykresu na ovu, jakbyś udostępniła to byśmy również go widziały Wyniki TSH skonsultuj przy wizycie z lekarzem.
Mała panda - ja nie miałam żadnych objawów, przyszły testy ciążowe to stwierdziłam że zrobie jeden bo chciałam się piwka napić xD i się nie napiłam.
Z checia sie podzielę wykresem wylko jak się go udostepnia?
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨ -
Gosia1234 wrote:Z checia sie podzielę wykresem wylko jak się go udostepnia?
Jak jesteś na stronie swojego wykresu na dole jest "udostępnij wykres" potem wybierasz zakładkę "wykresy na tablicy" i wybierz "udostępnij dla wszystkich" i na końcu "ok".Gosia1234 lubi tę wiadomość
-
Kokaina wrote:Ja tez juz po wizycie, wszystko jest ok 😍
Mala fasolka z bijacym serduszkiem, bez powodow do niepokoju ♥️
Kamien z serca, oczywiscie podczas badania sie poryczalam jak glupia 😂
Jejuuuu jak fajnie
Bardzo się cieszę!
Jestem na podobnym etapie co Ty, ale ja jeszcze muszę poczekać.. Zazdro!Kokaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam 3 opakowania luteiny 100mg po 60 tabletek i dwa opakowania duphastonu.Dlugi termin ważności,może ktoś jest chętny?kontakt
A
[email protected] -
Już udostepnilam 🤗 uczę się nowych rzeczy 🤗
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨ -
mon!ta^ wrote:Hej dziewczyny już jestem po pierwszej wizycie. Przechył jest 5tc 1 dzień i tyle jak narazie jutro mam telerozmowa z lekarzem. Muszę porobić badania wszystkie. I też kardiologa mam na jutro też telerozmowa bo mam problem kardiologiczny.
-
nick nieaktualnySuper dziewczyny ja jeszcze tydzień czekam ale może sprobuje przenieść wizytę na poniedziałek. Jakieś wkręty mam zmierzyłam temperaturę i spadła mi z 37,1 na 36,9 i już odchodzę od zmysłów ... i te durne piersi już nie bolą... chyba medytacja by się przydała aby złe myśli wykurzyć z głowy
-
Cześć dziewczyny czytam was codziennie:)
Jak kojarzycie moja historię sprzed tygodnia, nadal brak okresu, testy pozytywne na maxa... otóż... jestem w ciazy. Dziś udałam się do innego lekarza i zobaczyłam moje ukochane i wyczekane 3 mm( nawet trochę serduszko było widać)
Jestem taka szczęśliwa!!! Kilka dni wszystko się przesunęło.
Termin na 10 grudzień.
Życzę wam wszystkiego dobrego !!!
Kropkaa87, olciaa, gilmoregirl, Coccinelle, Gosia1234, Kokaina, Glonojadek, Kitaja, Chusy lubią tę wiadomość
-
Patiszon11 wrote:Cześć dziewczyny czytam was codziennie:)
Jak kojarzycie moja historię sprzed tygodnia, nadal brak okresu, testy pozytywne na maxa... otóż... jestem w ciazy. Dziś udałam się do innego lekarza i zobaczyłam moje ukochane i wyczekane 3 mm( nawet trochę serduszko było widać)
Jestem taka szczęśliwa!!! Kilka dni wszystko się przesunęło.
Termin na 10 grudzień.
Życzę wam wszystkiego dobrego !!!
-
Kropkaa87 wrote:Super dziewczyny ja jeszcze tydzień czekam ale może sprobuje przenieść wizytę na poniedziałek. Jakieś wkręty mam zmierzyłam temperaturę i spadła mi z 37,1 na 36,9 i już odchodzę od zmysłów ... i te durne piersi już nie bolą... chyba medytacja by się przydała aby złe myśli wykurzyć z głowy
Coccinelle, Kitaja lubią tę wiadomość