Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się pierwsza melduje po prenatalnych ☺️
Wszystko bardzo ok, wszystkie narządy na miejscu, raczki , nóżki itd.
Nic niepokojącego lekarz nie zauważył,, robiłam tez Pappa , wynik za 10 dni.
Bardzo wstępnie powiedział nam ze będzie drugi chłopak ❤️ Pierwszy synek będzie wniebowzięty 😂Chcę być mamą, Anuśla, potrójnamama, Inga28, Jeżowa, Glonojadek, JustynaFrog, Mamadzieci, olciaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Kokaina wrote:Ja się pierwsza melduje po prenatalnych ☺️
Bardzo wstępnie powiedział nam ze będzie drugi chłopak ❤️ Pierwszy synek będzie wniebowzięty 😂
Gratulacje 💗💗💗 U mnie też mówili, że do 10 dni a wyniki miałam już wczoraj. Po 4 dniach 😊Kokaina lubi tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
My też po prenatalnych i wszystko super ❤️ U nas wstępnie chłopak, chociaż powiedział że może być też większa łechtaczka😅 także nic pewnego jeszcze. Termin zostaje na 7 grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 12:33
Jeżowa, Aaggaa12, Glonojadek, Kokaina, Chcę być mamą, JustynaFrog, potrójnamama, Mamadzieci, Kocia, olciaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Kokaina wrote:Ja się pierwsza melduje po prenatalnych ☺️
Bardzo wstępnie powiedział nam ze będzie drugi chłopak ❤️ Pierwszy synek będzie wniebowzięty 😂Kokaina lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:
A jaki wiek ciąży wam wyszedł?JustynaFrog lubi tę wiadomość
-
W ogóle dziewczyny czy Wam też tak pędzi czas? Ja pamiętam jak dołączyłam do tego tematu na forum i badania prenatalne to był taki odległy temat 😁 a to już!😳 już nie mogę się doczekać, aż będziemy się chwalić pierwszymi kopniakami 👣
Glonojadek, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już też po. Wszystko ok. Wszystko prawidłowo. Mąż w domu oglądał film, mega wzruszenie. Żadnych testowanie robię, lekarz powiedział że nie widzi wskazań A do tego przy blizniakach nie są one miarodajne. Więc nie robię. Po tych badaniach jestem juz spokojna;) pewbie ten stan potrwa do jutra zanim znowu zacznę czymś się martwić, ale chwilo trwaj hahah:)
Inga28, Glonojadek, Aaggaa12, Kokaina, Chcę być mamą, Mamadzieci, mon!ta^ lubią tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
Też się melduję po prenatalnych!
Z dzidzia wszystko dobrze co najważniejsze zdrowe i bardzo ładnie się rozwija doktor był wręcz zachwycony bobasem.
U mnie też chłopak! Prawie ryczałam w gabinecie
Skubany ma 7 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 13:57
Inga28, Aaggaa12, Kokaina, JustynaFrog, Mamadzieci, potrójnamama, olciaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
O to kawał chłopa 😁 gratulacje 🤩 ja mam prenatalne 9 czerwca a dziś zwykłą wizytę 😊
Glonojadek lubi tę wiadomość
-
Mi z usg wychodzi 13 tydzień 2 dzień ☺️, mój ma 7 cm i troszkę.
Ciekawe czy te chłopaki nie staną się dziewczynkami w trakcie ciąży , mi tez lekarz coś mówił ze może to być tez większa łechtaczka 😂😂😂dWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 14:03
JustynaFrog, Glonojadek lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚliczne fotki. A jak miałaś robione usg? Dopochwowo czy przez brzuch?
-
Dziewczyny gratuluje wszystkich udanych prenatalnych! Ja wizytuje we wtorek.
Zazdroszcze tym, ktorym czas szybko leci, bo jak się ma mdłości cały dzień, to każda minuta jest wiecznoscia.
Ile płacicie za usg prenatalne?
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Anuśla wrote:Dziewczyny gratuluje wszystkich udanych prenatalnych! Ja wizytuje we wtorek.
Zazdroszcze tym, ktorym czas szybko leci, bo jak się ma mdłości cały dzień, to każda minuta jest wiecznoscia.
Ile płacicie za usg prenatalne?
Ja zapłaciłam 400zł -
Kokaina wrote:Mi z usg wychodzi 13 tydzień 2 dzień ☺️, mój ma 7 cm i troszkę.
Ciekawe czy te chłopaki nie staną się dziewczynkami w trakcie ciąży , mi tez lekarz coś mówił ze może to być tez większa łechtaczka 😂😂😂d
Ja szczerze to nawet nie chciałam pytać o płeć ale doktorek się sam wyrwał więc chyba był pewny, ale wiadomo xD może i zmieni się w dziewczynkęKokaina lubi tę wiadomość