Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaggaa12 wrote:Używacie detektorów tętna płodu? Mi się wydaje że dziś znalazłam tętno maluszka a to 12 TC. Wyraźnie szybsze od mojego i to taki dźwięk który trudno pomylić więc chyba trafiłam 😊
Serduszko tak około 150-160 uderzeń na minutę bije, więc nie da się tego z niczym pomylić ♥️ -
Dobrze, że piszecie o tych bólach brzucha. Kłucia w pochwie ja też mam, szczególnie jak dłużej postoję. W tamtym tygodniu stawiała mi się macica, zgłosiłam to lekarzowi i miałam dalej brać proga i odpoczywać. W tym tygodniu już cisza, nic się nie spina, ale za to mam takie dziwne bóle brzucha. Nie są to takie miesiączkowe, ani rozciągające, tylko takie naprawdę nisko, nad spojeniem łonowym, blisko pachwin. Takie hmmm jakbym miała siniaka i mnie bolał. Tylko tak wewnątrz ciała. Może to też wynik rozciągania wszystkiego...
A, miałam pytać, bolała Was kiedyś kość ogonowa na początku ciąży? Czytam, że takie objawy dopiero pod koniec ciąży występują..., a ja od dwóch tygodni przy wstawianiu czy dłuższym staniu odczuwam taki ból... -
nick nieaktualny
-
Mała panda wrote:Dobrze, że piszecie o tych bólach brzucha. Kłucia w pochwie ja też mam, szczególnie jak dłużej postoję. W tamtym tygodniu stawiała mi się macica, zgłosiłam to lekarzowi i miałam dalej brać proga i odpoczywać. W tym tygodniu już cisza, nic się nie spina, ale za to mam takie dziwne bóle brzucha. Nie są to takie miesiączkowe, ani rozciągające, tylko takie naprawdę nisko, nad spojeniem łonowym, blisko pachwin. Takie hmmm jakbym miała siniaka i mnie bolał. Tylko tak wewnątrz ciała. Może to też wynik rozciągania wszystkiego...
A, miałam pytać, bolała Was kiedyś kość ogonowa na początku ciąży? Czytam, że takie objawy dopiero pod koniec ciąży występują..., a ja od dwóch tygodni przy wstawianiu czy dłuższym staniu odczuwam taki ból...
Ja mam bardzo często bóle w okokicach krzyżowych i nerek. Nawet jak leżę na brzuchu to jest to niedowytrzymania. Skąd ten ból sama nie wiem. Brzuch bardzo, bardzo rzadko mnie boli.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Przestań bać się tego, co może pójść źle.
Skup się na tym, co może pójść dobrze.
Amh 0.42 -2019
Amh 0.84- 2018
Jeden drozny jajowod
06.2018 ivf 2/5 😕😕
12.2018 ciąża- 7 tyg.- poronienie
06.2019 icsi- 0 zaplodnionych
Od 07.2019 - Novum
Tsh 1.8, podwyższona prolaktyna, torbiele
Od 12.2019- antykoncepcja
02.2020-punkcja torbieli 😟
04.2020
31dc- beta hCG 251
33 dc.-635
04.05. 6+1 ❤💍
Bądź silny maluszku 🙏 walcz...
20.07-185gram 💗
23tc- 448 g
26tc-710g
30tc-1240g
33tc-1500g
35tc- 2240g -
Hej.Wszystko ok na prenatalnych, dzięki za kciuki😘nasz mały człowiek ma 52mm, wszystko wygląda na ten moment dobrze. Prawdopodobnie będzie dziewczynka 😍 Wierzę temu lekarzowi bo już jestem u niego 3 raz i za każdym się nie pomylił 😁
Glonojadek, Inga28, JustynaFrog, Kinaa, potrójnamama, olciaa lubią tę wiadomość
-
Chcę być mamą wrote:Ja mam bardzo często bóle w okokicach krzyżowych i nerek. Nawet jak leżę na brzuchu to jest to niedowytrzymania. Skąd ten ból sama nie wiem. Brzuch bardzo, bardzo rzadko mnie boli.
Chcę być mamą lubi tę wiadomość
-
Mamadzieci wrote:Hej.Wszystko ok na prenatalnych, dzięki za kciuki😘nasz mały człowiek ma 52mm, wszystko wygląda na ten moment dobrze. Prawdopodobnie będzie dziewczynka 😍 Wierzę temu lekarzowi bo już jestem u niego 3 raz i za każdym się nie pomylił 😁
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny super wiadomości dzisiaj gratuluję wizyt wszystkich tak z ciekawości dziewczyny, które znacie płeć który dokładnie macie tydzień i dzień? bo też się zastanawiam czy w takim razie nie będzie wiadomo na mojej wizycie prenatalnej kolejne pytanie zastanawiam się nad kupnem detektora tętna jaki polecacie? Też mam wizytę w piątek, co prawda zwykła nie prenatalną ale też mam nadzieję już zobaczyć małego człowieczka
-
Dziewczyny czy was też boli żołądek? Ja cokolwiek zjem to mnie boli...
Mała panda lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Kinaa wrote:Hej dziewczyny super wiadomości dzisiaj gratuluję wizyt wszystkich tak z ciekawości dziewczyny, które znacie płeć który dokładnie macie tydzień i dzień? bo też się zastanawiam czy w takim razie nie będzie wiadomo na mojej wizycie prenatalnej kolejne pytanie zastanawiam się nad kupnem detektora tętna jaki polecacie? Też mam wizytę w piątek, co prawda zwykła nie prenatalną ale też mam nadzieję już zobaczyć małego człowieczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2020, 20:06
Kinaa lubi tę wiadomość
-
Anuśla wrote:Dziewczyny czy was też boli żołądek? Ja cokolwiek zjem to mnie boli...
-
Mała panda wrote:Ja mam detektor AngelSounds. Używałam w tamtej ciąży i tej. Jest tańszy niż Sonoline, ale nie wydaje mi się, że warto dopłacać. Ten co ja mam wykrył serduszko w 8 tygodniu (co prawda musiałam się naszukać), teraz 11 tydzień i bez problemu znajduje w kilkanaście sekund minus jest taki (w najtańszej wersji, która mam), że niby powinien pokazywać tętno w aplikacji, ale mi się udało zapisać tylko raz na początku używania i od tamtej pory się nie da, po prostu aplikacja do du*y. Sonoline na przykład ma wbudowany głośnik i wyświetlacz, więc to jest na plus
-
nick nieaktualny
-
Aaggaa12 wrote:Ja też mam najtańszy AngelSounds 😊 nie potrzebuję nagrywać tętna tylko je usłyszeć i się uspokoić 😁 ja rano bez problemu znajduje tętno wieczorem muszę się naszukać 😁