Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
Ja wczoraj miałam prenatalne. Wróciłam bardzo późno i już nie miałam siły pisać bo padłam.
Z dzidziusiem wszystko ok. To 12t4d (dziś 12t5d) czyli idelanie z om
Wg usg wszystko dobrze, mój lekarz powiedział, że nie ma się do czego przyczepić. Teraz jeszcze czekamy na wyniki z krwi. Po krwiaku też nie ma już ani śladu
Nasz cud ma 6cm i jak to lekarz powtórzył 3 razy według niego to chłopak
Na następną wizytę znowu czekać muszę miesiąc ale jakoś dam radę
Zdjęcie maluszka:
https://zapodaj.net/27a9333e1ff0c.jpg.html?fbclid=IwAR14zIFJEp70t5o0NtH20b_x3mFOGrUAi70Q14Igwcx1WYkZrYcX8b4sjicAnuśla, Inga28, jjs, Chcę być mamą, Glonojadek, Kokaina, Mała panda, Mamadzieci, Kinaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
potrójnamama wrote:Hej.
Ja wczoraj miałam prenatalne. Wróciłam bardzo późno i już nie miałam siły pisać bo padłam.
Wg usg wszystko dobrze, mój lekarz powiedział, że nie ma się do czego przyczepić. Teraz jeszcze czekamy na wyniki z krwi. Po krwiaku też nie ma już ani śladu
Zdjęcie maluszka:
https://zapodaj.net/27a9333e1ff0c.jpg.html?fbclid=IwAR14zIFJEp70t5o0NtH20b_x3mFOGrUAi70Q14Igwcx1WYkZrYcX8b4sjicpotrójnamama, PatSim lubią tę wiadomość
-
Śliczny dzidziuś!
potrójnamama lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotrójnamama wrote:Hej.
Zdjęcie maluszka:
https://zapodaj.net/27a9333e1ff0c.jpg.html?fbclid=IwAR14zIFJEp70t5o0NtH20b_x3mFOGrUAi70Q14Igwcx1WYkZrYcX8b4sjicpotrójnamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh my po wizycie. Ciąża młodsza względem poprzedniego usg o 10 dni i niby dzisiaj jesteśmy 10 i 5. Zupełnie mi się to nie zgadza ani z wysoka beta prawie 6 tyg temu, ani z tym kiedy mogło dojsc do zapłodnienia. najgorzej ze za dwa dni prenatalne i martwie się ze jest za szybko. Nie wiem totalnie co robić.
A co do kłucia to mnie ciagle tak kłuje i napina się już cały brzuch wystarczy ze trochę pochodzę. Same takie bóle jak na okres są całkowicie normalne -
PatSim wrote:Eh my po wizycie. Ciąża młodsza względem poprzedniego usg o 10 dni i niby dzisiaj jesteśmy 10 i 5. Zupełnie mi się to nie zgadza ani z wysoka beta prawie 6 tyg temu, ani z tym kiedy mogło dojsc do zapłodnienia. najgorzej ze za dwa dni prenatalne i martwie się ze jest za szybko. Nie wiem totalnie co robić.
A co do kłucia to mnie ciagle tak kłuje i napina się już cały brzuch wystarczy ze trochę pochodzę. Same takie bóle jak na okres są całkowicie normalne
A co lekarz na to, że ciąża jest młodsza? Może po prostu był zły pomiar? Kiedy miałaś poprzednią wizyte? -
Inga teraz jeszcze nie doświadczam tej szpilki, ale pamiętam aż za dobrze z poprzedniej ciąży - jakby jakiś mały skrzat tam siedział i wbijał co jakiś czas. Ale to nic groźnego, jeden z efektów ubocznych ciąży
Dziewczyny ale będzie emocjonujący w wizyty piątek! Ogromne kciuki za Wasze wizyty, widzę że to głównie prenatalne więc będzie wysyp cudnych zdjęć - to moje ulubione z całego okresu ciąży
PatSim przepraszam, ale nie zrozumiałam - na dzisiejszym USG ciąża wygląda na młodszą o 10 dni porównując do wieku z om, tak? Nie, ze wygląda na młodszą niż przy poprzednim pomiarze?Glonojadek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:A co lekarz na to, że ciąża jest młodsza? Może po prostu był zły pomiar? Kiedy miałaś poprzednią wizyte?
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Inga teraz jeszcze nie doświadczam tej szpilki, ale pamiętam aż za dobrze z poprzedniej ciąży - jakby jakiś mały skrzat tam siedział i wbijał co jakiś czas. Ale to nic groźnego, jeden z efektów ubocznych ciąży
Dziewczyny ale będzie emocjonujący w wizyty piątek! Ogromne kciuki za Wasze wizyty, widzę że to głównie prenatalne więc będzie wysyp cudnych zdjęć - to moje ulubione z całego okresu ciąży
PatSim przepraszam, ale nie zrozumiałam - na dzisiejszym USG ciąża wygląda na młodszą o 10 dni porównując do wieku z om, tak? Nie, ze wygląda na młodszą niż przy poprzednim pomiarze? -
Inga28 wrote:Czy któraś z Was ma takie ukłucia w pochwie? Takie sekundowe jak by ktoś mnie szpilką ukuł. Miałam już tak raz z tydzień temu i dzisiaj znowu kilka razy w ciągu dnia...
Też mi się coś takiego robi, aż podskakuję. Taka igiełka w pipce No i w ogóle czuje rozciąganie i rozpychanie w brzuchu. -
nick nieaktualny