Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamadzieci super ze wszystko u was dobrze, jestem pod ogromnym wrażeniem że lekarze wam mówią już płeć ja w poprzedniej ciąży miałam takiego gbura lekarza ze nawet do połówkowych nie chciał sprawdzac😤
Dlatego właśnie wczoraj zmienilam lekarza i jestem zachwycona 😍 wszystko sprawdził dał mi z 5zdj mimo że byłam zapisana na samą konsultacje dzidzia ma 35mm wychodzi 10 tyg i 2 dni czyli idealnie jak z Om prenatalne mam za 2 tyg mam nadzieję że też podejrzy płeć bo ma mega aparat tyle mojego chwalenia wybaczcie ale dostałam skrzydeł po tej wizycie 😇
Z gorszych informacji muszę zrobić test obciążenia glukoza bo mam za wysoka 🤮Glonojadek, Mała panda, Kocia lubią tę wiadomość
-
Ja po wczorajszej wizycie, wszystko w porzadku, kropek urósł do 4,3cm prenatalne mam za tydzień i być może wtedy uda się podglądnąć płeć
Savana wrote:Z gorszych informacji muszę zrobić test obciążenia glukoza bo mam za wysoka 🤮
Powodzenia życzę na glukozie, u mnie nawet nie było tak źle, ale ciesze sie, że jednak kupilam smakową, bo nie wiem jakby to było ze zwykłą 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 07:17
Kinaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
07.04.2020 - Ⅱ
💙 14.12.2020 💙 -
Ja piłam zwykłą glukoze i dla mnie zwykla woda z cukrem. Mam wrazenie, ze gro dziewczyn przesadza z tym badaniem...
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Kinaa wrote:Hej dziewczyny super wiadomości dzisiaj gratuluję wizyt wszystkich tak z ciekawości dziewczyny, które znacie płeć który dokładnie macie tydzień i dzień? bo też się zastanawiam czy w takim razie nie będzie wiadomo na mojej wizycie prenatalnej kolejne pytanie zastanawiam się nad kupnem detektora tętna jaki polecacie? Też mam wizytę w piątek, co prawda zwykła nie prenatalną ale też mam nadzieję już zobaczyć małego człowieczka
Ja miałam prenatalne 12t4d i lekarz powiedział, że to chłopakKinaa lubi tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
nick nieaktualnyJa właśnie wyszłam z prenatalnych, dzidzia teraz starsza o 6 dni 🤦🏼♀️ Wszystko ogólnie ok, oprócz wysokiego ryzyka porodu przedwczesnego i mam brać acard do końca. Idę zaraz oddać krew na Sanco. Jednak się zdecydowaliśmy. Chocisz może chwilowy da to spokoj bo zaczynam świrować przez pierwsza ciąże
Kinaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
PatSim wrote:Ja właśnie wyszłam z prenatalnych, dzidzia teraz starsza o 6 dni 🤦🏼♀️ Wszystko ogólnie ok, oprócz wysokiego ryzyka porodu przedwczesnego i mam brać acard do końca. Idę zaraz oddać krew na Sanco. Jednak się zdecydowaliśmy. Chocisz może chwilowy da to spokoj bo zaczynam świrować przez pierwsza ciąże
Ostatnio miałaś ciążę młodsza o 10 dni a teraz usg wskazuje na starsza o 6? To chyba dużo zależy od tego sprzętu. Jak z dzidzia ok to nie martw się ❤[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Przestań bać się tego, co może pójść źle.
Skup się na tym, co może pójść dobrze.
Amh 0.42 -2019
Amh 0.84- 2018
Jeden drozny jajowod
06.2018 ivf 2/5 😕😕
12.2018 ciąża- 7 tyg.- poronienie
06.2019 icsi- 0 zaplodnionych
Od 07.2019 - Novum
Tsh 1.8, podwyższona prolaktyna, torbiele
Od 12.2019- antykoncepcja
02.2020-punkcja torbieli 😟
04.2020
31dc- beta hCG 251
33 dc.-635
04.05. 6+1 ❤💍
Bądź silny maluszku 🙏 walcz...
20.07-185gram 💗
23tc- 448 g
26tc-710g
30tc-1240g
33tc-1500g
35tc- 2240g -
Savana wrote:Jak ktoś lubi słodkie to dla niego nie problem... Wypicie może to nie problem ale ja osobiście po czułam się okropnie słabo jakbym mdlala...07.04.2020 - Ⅱ
💙 14.12.2020 💙 -
nick nieaktualnyInga28 wrote:PatSim super że wszystko dobrze ❤️ A dlaczego grozi Ci poród przedwczesny?
Mówiłam ze ta moja gin ma sprzęt przedpotopowy najważniejsze ze udało się zrobić to usg i nie musiałam go przekładać. Beznadziejnie ze nawet nie mamy pojęcia kiedy doszło do zapłodnienia, bo to wszystko komplikuje -
PatSim wrote:Ja właśnie wyszłam z prenatalnych, dzidzia teraz starsza o 6 dni 🤦🏼♀️ Wszystko ogólnie ok, oprócz wysokiego ryzyka porodu przedwczesnego i mam brać acard do końca. Idę zaraz oddać krew na Sanco. Jednak się zdecydowaliśmy. Chocisz może chwilowy da to spokoj bo zaczynam świrować przez pierwsza ciąże
Jakie masz obliczone ryzyko?Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
nick nieaktualny