Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej! Nieśmiało chciałabym do Was dołączyć
1.04 ujrzałam 2 kreseczki, dość szybko bo 9 dpo. Beta hcg potwierdziło ciążę 2.04 i 4.04
Wstępny termin kalkulatory liczą na 17.12, ale myślę, że będzie około 15.12, bo mam szybkie owulację, ok. 11-12dc.
Choruje na niedoczynność tarczycy, od niedawna również IO. Przyjmuje tylko kwas foliowy, letrox i duphaston (zalecenie od 2dpo,bo miałam kiepski wynik 7dpo).
Mam 27 lat, Mam też 2 dzieci, tak jak widać w stopce z 2016 i 2018. Synek i córeczka, także czekamy na 3 cud ❤️ wraz z narzeczonym wychowujemy również jego córkę, więc jesteśmy i będziemy dość spora rodzina jak na tę czasy 😂
W maju bierzemy ślub, skromny cywilny. Także duże zmiany nas czekają w tym roku
Wizytę mam już umówiona na 27.04, więc odliczam
Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego gronaGlonojadek, Coccinelle, gilmoregirl, Kitaja, Chusy, Kokaina, Patiszon11 lubią tę wiadomość
-
Heja dziewczyny też dołączam do Was, ale termin mam na 29 listopada dwie bety zriovone i idzie do góry. Niestety ciąża nie była planowana. Mam już dwójkę no i trzecie może będzie. Chodź jak zwykle zaczyna się ciężko bo mam plamienia i jutro pewnie zwolnienie dostanę. Aktualnie jestem na opiece. Gratuluję pierwszych ciąż jak i kolejnych obyście wszystkie wytrwały co końca bez problemów
Kokaina lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:Heja dziewczyny też dołączam do Was, ale termin mam na 29 listopada dwie bety zriovone i idzie do góry. Niestety ciąża nie była planowana. Mam już dwójkę no i trzecie może będzie. Chodź jak zwykle zaczyna się ciężko bo mam plamienia i jutro pewnie zwolnienie dostanę. Aktualnie jestem na opiece. Gratuluję pierwszych ciąż jak i kolejnych obyście wszystkie wytrwały co końca bez problemów
P. S. Z ubezpieczeniem to nie pomogę -
Byłam u ginekologa, widać było malusieńkie bijące serduszko 😍 To dopiero 6t0d wg OM i serce bije jeszcze tak słabiutko, że lekarz nie mierzył tempa, ale uspokajał mnie, że na tym etapie wszystko wygląda dobrze. Kolejna wizyta 30.04 i prenatalne ok. 20.05 ☺️
TP 3.12.2020SzalonaOna, Glonojadek, olciaa, kingus0x, Kokaina, Coccinelle, Patiszon11, s1985 lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
nick nieaktualnygilmoregirl wrote:Byłam u ginekologa, widać było malusieńkie bijące serduszko 😍 To dopiero 6t0d wg OM i serce bije jeszcze tak słabiutko, że lekarz nie mierzył tempa, ale uspokajał mnie, że na tym etapie wszystko wygląda dobrze. Kolejna wizyta 30.04 i prenatalne ok. 20.05 ☺️
TP 3.12.2020 -
Trzymam kciuki za Was, ja jestem mamusia grudniowa 17 grudnia 2019 (termin na 4 stycznia) przyszedł na świat Jas. Rok temu o tej porze jeszcze nie byłam w ciąży.. OM miałam 30 marca heh.. Czas zapieprza jak szalony. Czeka Was wspaniała przygoda. Ja jestem zakochana w moim synu a to 3 dzieciątko moje. Życzę nudnych ciąż i zdrówka!
-
gilmoregirl wrote:Byłam u ginekologa, widać było malusieńkie bijące serduszko 😍 To dopiero 6t0d wg OM i serce bije jeszcze tak słabiutko, że lekarz nie mierzył tempa, ale uspokajał mnie, że na tym etapie wszystko wygląda dobrze. Kolejna wizyta 30.04 i prenatalne ok. 20.05 ☺️
TP 3.12.2020
Ja się urodziłam 3.12
Super wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 18:51
-
gilmoregirl wrote:Byłam u ginekologa, widać było malusieńkie bijące serduszko 😍 To dopiero 6t0d wg OM i serce bije jeszcze tak słabiutko, że lekarz nie mierzył tempa, ale uspokajał mnie, że na tym etapie wszystko wygląda dobrze. Kolejna wizyta 30.04 i prenatalne ok. 20.05 ☺️
TP 3.12.2020
Super wiadomość!
To wizutujemy razem 30gilmoregirl lubi tę wiadomość
-
Ooo to milo ze sa jakies dziewczyny, ktore maja dwojke maluchow juz. Nie bede sama : ) Tez mam jeszcze malutkie dzieciaki i sie zastanawiam jak sie ogarne
Gilmoregirl - super ze juz slyszalas serduszko ❤!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 20:43
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
TP 3.12.2020
Super, gratulacje!
Witam nowe dziewczyny♥️SzalonaOna lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Ooo to milo ze sa jakies dziewczyny, ktore maja dwojke maluchow juz. Nie bede sama : ) Tez mam jeszcze malutkie dzieciaki i sie zastanawiam jak sie ogarne
Gilmoregirl - super ze juz slyszalas serduszko ❤! -
nick nieaktualny
-
Hej. I ja się przyłączę
Wczoraj ze względu na moje wcześniejsze doświadczenia miałam już wizytę. To 5t3d - wszystko na ten moment wygląda ok. Kolejna wizytę mam 27.04. Tp jeszcze nie ustalony. Mam już 2 dzieci.olciaa, SzalonaOna, s1985, gilmoregirl, Chusy lubią tę wiadomość
Pierwsza ciąża 8tc poronienie
Synek 2015
Córeczka 2017
Synek 05-16.03.2019 💔
-
nick nieaktualnypotrójnamama wrote:Hej. I ja się przyłączę
Wczoraj ze względu na moje wcześniejsze doświadczenia miałam już wizytę. To 5t3d - wszystko na ten moment wygląda ok. Kolejna wizytę mam 27.04. Tp jeszcze nie ustalony. Mam już 2 dzieci.potrójnamama lubi tę wiadomość