Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Patiszon11 wrote:To byl pierwszy mocz.
Luteine odstawiłam w poniedziałek. Narazie nie mam okresu.
Zobaczę co bedzie
Ponad dwa lata starań i takie rozczarowanie...
-
Patiszon11 wrote:Prowadziłam wykres cyklu wg niego owulacja niby wypadła w 16dc. Wszystko przyjełabym do wiadomości tylko ten ten blady test w 30 dc i potem ciemniejszy w 35dc mnie zastanawia(test tej samej firmy) bo czulszy w 29dc wyszedł ciemnej niż ten w 30dc
Ja robiłam dwa testy o czułości 10 (tego samego dnia, ta sama próbka moczu). Na teście Nord wyszła bardzo wyraźna krecha taka jak kontrolna, a na Pink o wiele jaśniejsza niż kontrolna.
-
Powtórzyła bete 12 dpo 6.04 42,36 dziś 14dpo 8.04 87,59 wiec chyba ok 15 mam lekarza zeby uzupełnić leki
olciaa, gilmoregirl, Kitaja lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja jednak nie wytrzymałam i przesunęłam lekarza już na jutro. Nie liczę na serduszko, bo to dopiero jakoś 5t4d-6t0d będzie, ale chcę się chociaż upewnić, że na tym etapie wszystko jest ok.
Nie wiem jak liczyć ile to dni kompletnie, wg OM, daty zapłodnienia i długości cyklu kalendarze pokazują mi różne wyniki. Zobaczymy jutro 🤭🤔Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
gilmoregirl wrote:Ja jednak nie wytrzymałam i przesunęłam lekarza już na jutro. Nie liczę na serduszko, bo to dopiero jakoś 5t4d-6t0d będzie, ale chcę się chociaż upewnić, że na tym etapie wszystko jest ok.
Nie wiem jak liczyć ile to dni kompletnie, wg OM, daty zapłodnienia i długości cyklu kalendarze pokazują mi różne wyniki. Zobaczymy jutro 🤭🤔
-
gilmoregirl wrote:Ja jednak nie wytrzymałam i przesunęłam lekarza już na jutro. Nie liczę na serduszko, bo to dopiero jakoś 5t4d-6t0d będzie, ale chcę się chociaż upewnić, że na tym etapie wszystko jest ok.
Nie wiem jak liczyć ile to dni kompletnie, wg OM, daty zapłodnienia i długości cyklu kalendarze pokazują mi różne wyniki. Zobaczymy jutro 🤭🤔
Mniee tez korci zeby przesunac wizyte☺️
Dzisiaj mialam wizyte bez usg, lekarz mowi ze przy takiej becie to albo starsza ciaza albo blizniaki 😂😂
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyA ja wizytę mam dopiero po świętach!!
Cześć wam
Mam nadzieję że zostanę tu na dłużej, 35 dzień cyklu I byle do 'po świętach!'
To moja druga ciąża po stracie pierwszej, w 16tyg. Długo wyczekiwana
Kciuki mile widziane jestem w stanie wytrzymać bez wcześniejszej wizyty, całkiem nieźle się czuje, czasami lekko pobolewa brzuch i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 22:38
Kokaina, gilmoregirl, Kitaja, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
Patiszon11 wrote:To znowu ja.... I bądź tu mądry
U góry test z poniedziałku - 35dc
Na dole sprzed chwili
Przecież przy biochemicznej powinien slabnac A nie aż tak ciemniec...
https://m.fotosik.pl/zdjecie/8730571d5a677b53
Może rzeczywiście ci się owulacja przesunęła, ja też miałam owulację ok. 16dc - 29dc kreska była już wyraźna, żaden bladzioch.Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Patiszon11 wrote:To znowu ja.... I bądź tu mądry
U góry test z poniedziałku - 35dc
Na dole sprzed chwili
Przecież przy biochemicznej powinien slabnac A nie aż tak ciemniec...
https://m.fotosik.pl/zdjecie/8730571d5a677b53
-
Cocinella po burzy wychodzi słońce, ponad 5lat temu przechodziłam przez to samo, w utrata ciąży w 2 trymestrze, ból strach i depresja, a potem kolejna ciąża i znowu strach nie było łatwo psychicznie, ale wszystko potoczyło się dobrze i dziś moje słoneczko ma już ponad 4 latka, także kochana teraz napewno się uda.
Patiszon11 a może lekarz się pomylił, ja bym odczekała tydzień i umówiła się ponownie na wizytę
Coccinelle, Kokaina lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Coccinelle wrote:A ja wizytę mam dopiero po świętach!!
Cześć wam
Mam nadzieję że zostanę tu na dłużej, 35 dzień cyklu I byle do 'po świętach!'
To moja druga ciąża po stracie pierwszej, w 16tyg. Długo wyczekiwana
Kciuki mile widziane jestem w stanie wytrzymać bez wcześniejszej wizyty, całkiem nieźle się czuje, czasami lekko pobolewa brzuch i tyle.
Co tam kciuki, przesyłam mnóstwo dobrej energii i wiary że to co Cię teraz spotkało to słońce po burzy ;*Coccinelle lubi tę wiadomość
-
Patiszon11 wrote:Zadzwoniłam do mojej gin. Twierdzi że to normalne bo w śluzówce rozwinęła się Kosmówka stąd pozytywne testy.
Jestem zmieszana trochę że doktor tak wcześnie jest w stanie poinformować Cię o Twoim stanie zdrowia.. przecież na tym etapie jeszcze może zdarzyć się wszystko. Wydaje mi się że kolejne wizyty rozstrzygną co się tam na prawdę dzieje. Kciuki i głowa do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 15:34
Patiszon11 lubi tę wiadomość