Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Patiszon11 wrote:To byl pierwszy mocz.
Luteine odstawiłam w poniedziałek. Narazie nie mam okresu.
Zobaczę co bedzie
Ponad dwa lata starań i takie rozczarowanie...
-
Patiszon11 wrote:Prowadziłam wykres cyklu wg niego owulacja niby wypadła w 16dc. Wszystko przyjełabym do wiadomości tylko ten ten blady test w 30 dc i potem ciemniejszy w 35dc mnie zastanawia(test tej samej firmy) bo czulszy w 29dc wyszedł ciemnej niż ten w 30dc
Ja robiłam dwa testy o czułości 10 (tego samego dnia, ta sama próbka moczu). Na teście Nord wyszła bardzo wyraźna krecha taka jak kontrolna, a na Pink o wiele jaśniejsza niż kontrolna.
-
Powtórzyła bete 12 dpo 6.04 42,36 dziś 14dpo 8.04 87,59 wiec chyba ok 15 mam lekarza zeby uzupełnić leki
olciaa, gilmoregirl, Kitaja lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja jednak nie wytrzymałam i przesunęłam lekarza już na jutro. Nie liczę na serduszko, bo to dopiero jakoś 5t4d-6t0d będzie, ale chcę się chociaż upewnić, że na tym etapie wszystko jest ok.
Nie wiem jak liczyć ile to dni kompletnie, wg OM, daty zapłodnienia i długości cyklu kalendarze pokazują mi różne wyniki. Zobaczymy jutro 🤭🤔Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
gilmoregirl wrote:Ja jednak nie wytrzymałam i przesunęłam lekarza już na jutro. Nie liczę na serduszko, bo to dopiero jakoś 5t4d-6t0d będzie, ale chcę się chociaż upewnić, że na tym etapie wszystko jest ok.
Nie wiem jak liczyć ile to dni kompletnie, wg OM, daty zapłodnienia i długości cyklu kalendarze pokazują mi różne wyniki. Zobaczymy jutro 🤭🤔
-
gilmoregirl wrote:Ja jednak nie wytrzymałam i przesunęłam lekarza już na jutro. Nie liczę na serduszko, bo to dopiero jakoś 5t4d-6t0d będzie, ale chcę się chociaż upewnić, że na tym etapie wszystko jest ok.
Nie wiem jak liczyć ile to dni kompletnie, wg OM, daty zapłodnienia i długości cyklu kalendarze pokazują mi różne wyniki. Zobaczymy jutro 🤭🤔
Mniee tez korci zeby przesunac wizyte☺️
Dzisiaj mialam wizyte bez usg, lekarz mowi ze przy takiej becie to albo starsza ciaza albo blizniaki 😂😂
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyA ja wizytę mam dopiero po świętach!!
Cześć wam
Mam nadzieję że zostanę tu na dłużej, 35 dzień cyklu I byle do 'po świętach!'
To moja druga ciąża po stracie pierwszej, w 16tyg. Długo wyczekiwana
Kciuki mile widzianejestem w stanie wytrzymać bez wcześniejszej wizyty, całkiem nieźle się czuje, czasami lekko pobolewa brzuch i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 22:38
Kokaina, gilmoregirl, Kitaja, Glonojadek lubią tę wiadomość
-
Patiszon11 wrote:To znowu ja.... I bądź tu mądry
U góry test z poniedziałku - 35dc
Na dole sprzed chwili
Przecież przy biochemicznej powinien slabnac A nie aż tak ciemniec...
https://m.fotosik.pl/zdjecie/8730571d5a677b53
Może rzeczywiście ci się owulacja przesunęła, ja też miałam owulację ok. 16dc - 29dc kreska była już wyraźna, żaden bladzioch.Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Patiszon11 wrote:To znowu ja.... I bądź tu mądry
U góry test z poniedziałku - 35dc
Na dole sprzed chwili
Przecież przy biochemicznej powinien slabnac A nie aż tak ciemniec...
https://m.fotosik.pl/zdjecie/8730571d5a677b53
-
Cocinella po burzy wychodzi słońce, ponad 5lat temu przechodziłam przez to samo, w utrata ciąży w 2 trymestrze, ból strach i depresja, a potem kolejna ciąża i znowu strach nie było łatwo psychicznie, ale wszystko potoczyło się dobrze i dziś moje słoneczko ma już ponad 4 latka, także kochana teraz napewno się uda.
Patiszon11 a może lekarz się pomylił, ja bym odczekała tydzień i umówiła się ponownie na wizytę
Coccinelle, Kokaina lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Coccinelle wrote:A ja wizytę mam dopiero po świętach!!
Cześć wam
Mam nadzieję że zostanę tu na dłużej, 35 dzień cyklu I byle do 'po świętach!'
To moja druga ciąża po stracie pierwszej, w 16tyg. Długo wyczekiwana
Kciuki mile widzianejestem w stanie wytrzymać bez wcześniejszej wizyty, całkiem nieźle się czuje, czasami lekko pobolewa brzuch i tyle.
Co tam kciuki, przesyłam mnóstwo dobrej energii i wiary że to co Cię teraz spotkało to słońce po burzy ;*Coccinelle lubi tę wiadomość
-
Patiszon11 wrote:Zadzwoniłam do mojej gin. Twierdzi że to normalne bo w śluzówce rozwinęła się Kosmówka stąd pozytywne testy.
Jestem zmieszana trochę że doktor tak wcześnie jest w stanie poinformować Cię o Twoim stanie zdrowia.. przecież na tym etapie jeszcze może zdarzyć się wszystko. Wydaje mi się że kolejne wizyty rozstrzygną co się tam na prawdę dzieje. Kciukii głowa do góry!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 15:34
Patiszon11 lubi tę wiadomość