Grudzień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny, czy Wy też straciłyście apetyt?
Na początku czułam się zupełnie normalnie. A od dwóch dni zaczynam czuć lekkie mdłości (nie kończy się to w łazience, ale jest dyskomfort). Przez to zupełnie straciłam apetyt... Nawet nie chce mi się wmuszać czegoś w siebie.
Jak jest u Was? -
nick nieaktualnyprinty wrote:Hej, dziewczyny, czy Wy też straciłyście apetyt?
Na początku czułam się zupełnie normalnie. A od dwóch dni zaczynam czuć lekkie mdłości (nie kończy się to w łazience, ale jest dyskomfort). Przez to zupełnie straciłam apetyt... Nawet nie chce mi się wmuszać czegoś w siebie.
Jak jest u Was? -
U mnie jedyny objaw to senność, ale mi się prawie zawsze chce spać, więc nie wiem czy to objaw tak naprawdę 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 14:52
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Czuję się do dupy. Jest mi od wczoraj niedobrze, kręci mi się w głowie jestem tak zmęczona że nie mam siły nawet rozładować zmywarki. Jedyne na co mam siłę to jeść ale to jeszcze najlepiej jak mi pod ryj podstawią.
P.S. czuję że pierwszy paw przede mną..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 15:01
-
U mnie mdlosci na calego, powiedzialam malzowi ze ide na godzine do wyra bo nie do zycia jestem. Obudzilam sie z jeszcze wiekszymi mdlosciami i ochota na tylko i wylacznie smazony ryz z przecierem pomidorowym. No i musialam zrobic ten ryz cholera bo nie moglam wytrzymac 🤦♀️
-
nick nieaktualny
-
Ja jak narazie jem i mam ochotę na kwaśne :p grejpfruty, cytryny, soki pomarańczowe itd itp ale jak będzie później się zobaczy. Bo lekarz stwierdził że coś jest nie tak. Bo ostatnia miesiączka 20.02 i ciąża powinna być 7-9tc a ja mam po becie 4-5tc plus mam plamienia. W środę mam USG i się okaże co w trawie piszczy.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
mon!ta^ wrote:Ja jak narazie jem i mam ochotę na kwaśne :p grejpfruty, cytryny, soki pomarańczowe itd itp ale jak będzie później się zobaczy. Bo lekarz stwierdził że coś jest nie tak. Bo ostatnia miesiączka 20.02 i ciąża powinna być 7-9tc a ja mam po becie 4-5tc plus mam plamienia. W środę mam USG i się okaże co w trawie piszczy.
Ojej, mam nadzieje ze to nic takiego, moze ciąża jest mlodsza np. Bierzesz cos na te plamienia?
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
mon!ta^ wrote:Ja jak narazie jem i mam ochotę na kwaśne :p grejpfruty, cytryny, soki pomarańczowe itd itp ale jak będzie później się zobaczy. Bo lekarz stwierdził że coś jest nie tak. Bo ostatnia miesiączka 20.02 i ciąża powinna być 7-9tc a ja mam po becie 4-5tc plus mam plamienia. W środę mam USG i się okaże co w trawie piszczy.
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
printy wrote:Hej, dziewczyny, czy Wy też straciłyście apetyt?
Jak jest u Was?07.04.2020 - Ⅱ
💙 14.12.2020 💙 -
Witam się nieśmiało i ja.według kalendarza jestem w 6+0 i tetmin z im na 8 grudnia.pierwszy raz w życiu zrobiłam też bete bo w poprzednim roku poroniłam 2 razy.pirwszy wynik 5830,00 drugi 11307,00😁ale i tak bardzo się boję...Zdrowych i spokojnych świąt Wam życzę
Chusy, Glonojadek, olciaa, kingus0x, Kitaja, Kokaina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny,
Termin na 18.12.20
Wczoraj czułam się fatalnie. Było mi słabo, sennie, wzdęcia, gazy, mdłości coś strasznego. Dzisiaj póki co jest super czuje czasem ciągnięcie delikatne w brzuszku i to by było na tyle. Wczoraj myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok.
Pozdrawiam was i oby do grudnia 😍Glonojadek, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Cześć Wam
Dołączam do grudniowych przyszłych Mam termin na 16 grudnia
Oby tym razem się udało 🍀🤞Kokaina, Glonojadek, gilmoregirl, olciaa, Chusy, s1985, potrójnamama, Kitaja lubią tę wiadomość