X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
Odpowiedz

☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️

Oceń ten wątek:
  • Dariaa29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniela855888 wrote:
    Ale wam zazdroszczę jak czytam ile śpią wasze maluchy 😅 Hela kończy dziś 6 tygodnii i cieszę się, że dziś w nocy raz miała przerwę aż 3h między karmieniami. Jesteśmy kp. W nocy je średnio co 2-2,5h. Czy ktoś też tak ma, czy moje dziecko jako jedynie nie lubi spac 😂
    My tak mamy niestety 🙈 jak mamy dobrą noc to pierwsza pobudka jest po 3-3,5 h, a każda kolejna co 1,5-2h
    Ostatnio widziałam mema z opisem, że nikomu niczego w życiu nie zazdroszczę do momentu aż ktoś powie, że jego dziecko przesypia noce- coś w tym jest 😂

preg.png
  • Malinowa _Mamba Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    businesscare wrote:
    Aune - tylko w razie gorączki.
    Malinowa_mamba - też się bałam pierwszy raz ale jak usłyszałam jaki gwizdek potrafi się zrobić 😅😅 i kupka w moment też wylatuje, często w takich ilościach że potrafi zszokować . Nie ma co się bać, przynosi duża umi szybką ulgę

U nas bączury idą i z kupkami też raczej nie ma problemu ( wczoraj było 5, co na karmienie głównie mm to jest i tak sporo).
    Aczkolwiek i tak coś Młodego męczy.
    Dostałam od położonej namiary na osteopatę, więc w poniedziałek zadzwonię, żeby nas umówić. Może podpowie coś dodatkowo w kwestii ulewania.

W środę mam kontrolę u gin, ale u innego, bo u mojej prowadzącej udało mi się dostać termin na 31.01. a w piątek mam fizjo uro. Mam cichą nadzieję, że może czy tym moim obniżeniem narządów da się coś zrobić i nie jest tak źle jak się nakręciłam.
    Właśnie jesteśmy po karmieniu Olka. Przespał ok. 5h. Aczkolwiek zaczął trochę marudzić już wcześniej, bo miał przykryte stopy, ale odkrycie i odgłosy odkurzacza pomogły. W dzień pewnie da nam czadu i znów będą tylko turbo drzemki

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 05:06

👨‍👩‍👦
    🩵👶 Aleksander 03.12.2024

age.png
‹‹ 544 545 546 547 548
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ