X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
Odpowiedz

☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️

Oceń ten wątek:
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrix wrote:
    Dzieki, wyprobuje!
    Ja przy mieszaniu tego mleka czuję się jak barman z szejkerem do drinków, bo faktycznie kiepsko się rozpuszcza to mleko w porównaniu do zwykłego 😁

event.png
  • Sandrix Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Ja przy mieszaniu tego mleka czuję się jak barman z szejkerem do drinków, bo faktycznie kiepsko się rozpuszcza to mleko w porównaniu do zwykłego 😁
    😂😂😂😂 ja za pierwszym razem nie wiedziałam że ono takie jest i się dziwiłam że młody tak zawzięcie ssie i mleka nie ubywa 🤦🏻‍♀️ a tam smoczek zapchany

villemo_gbm lubi tę wiadomość

13.03 wyjęcie implantu anty
    17.04 ⏸
    17.04 beta 6,56
    19.04 beta 42,87
    26.04 beta 1585,24
    29.04 🩺 widoczny pęcherzyk ciążowy
    10.05 🩺USG, jest ❤️
    22.05 2 cm bobasa
    Sanco wynik prawidłowy, chłopiec
    17.06 prenatalne
    28.08 🩺 II prenatalne, ponad 500 g zdrowego synka
    02.10 kolejna wizyta
    16.10 & 22.10 III prenatalne

💊
    Euthyrox N50

preg.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kam.ila wrote:
    Zagadka podziwiam że chcesz spróbować powrotu do cycka mi bardzo pasuje akurat karmienie z butelek. Zwłaszcza jak mam teraz laktator muszlowy podwójny 🤣pełen luksus.
    Ja mam jakiś spory luz teraz z tym kp, jeśli się uda to super. Łączenie kp i kpi bardzo by mi odpowiadało, żeby w nocy nie świrować z laktatorem i nie musieć brać butli na wynos 😃 Ale mimo ciężkich początków z kpi, cieszę się że że Iga umie pięknie z butli jeść. Bo dzięki temu byłam w czwartek u uro-fizjo i psiapsi na herbacie, w piątek u fryzjera na farbowaniu, wczoraj na Mszy w kościele, a mąż mógł wykorzystać urlop ojcowski na całego 😁😁
    Właśnie chce dzisiaj zamówić taki lakator, jaki model wybrałaś?

Nina_02, Tatka lubią tę wiadomość

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Szczęśliwy 63 cykl starań o pierwsze♥️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 9.12.2024🧚🩷

age.png
  • Nina_02 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagadka919 wrote:
    Ja mam jakiś spory luz teraz z tym kp, jeśli się uda to super. Łączenie kp i kpi bardzo by mi odpowiadało, żeby w nocy nie świrować z laktatorem i nie musieć brać butli na wynos 😃 Ale mimo ciężkich początków z kpi, cieszę się że że Iga umie pięknie z butli jeść. Bo dzięki temu byłam w czwartek u uro-fizjo i psiapsi na herbacie, w piątek u fryzjera na farbowaniu, wczoraj na Mszy w kościele, a mąż mógł wykorzystać urlop ojcowski na całego 😁😁
    Właśnie chce dzisiaj zamówić taki lakator, jaki model wybrałaś?

Jeny trochę zazdroszczę 😬 ja poszłam na 40 minut do biedronki to był dramat 😆 marzy mi się fryzjer, hybryda, podolog, nie mówiąc o fizjoterapii i ginekologu 😬 jeszcze nie umiem ogarnąć wychodzenia z domu ale zamówiłam inną butelkę zobaczymy co na to młody 🤞🫢

👩33 ❤️🧔‍♂️34
    Starania od 2020
    03.2024 3️⃣ iui 🙏
    26.03.2024 ⏸️
    27.03.2024 beta 62 😍
    25.05.2024 nifty- niskie ryzyka 💙

Dobrze że już jesteś Synku 🥰

age.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina powodzenia 🙏🙏

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Szczęśliwy 63 cykl starań o pierwsze♥️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 9.12.2024🧚🩷

age.png
‹‹ 545 546 547 548 549
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ