☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
villemo_gbm wrote:Ja przy mieszaniu tego mleka czuję się jak barman z szejkerem do drinków, bo faktycznie kiepsko się rozpuszcza to mleko w porównaniu do zwykłego 😁
villemo_gbm lubi tę wiadomość
13.03 wyjęcie implantu anty
17.04 ⏸
17.04 beta 6,56
19.04 beta 42,87
26.04 beta 1585,24
29.04 🩺 widoczny pęcherzyk ciążowy
10.05 🩺USG, jest ❤️
22.05 2 cm bobasa
Sanco wynik prawidłowy, chłopiec
17.06 prenatalne
28.08 🩺 II prenatalne, ponad 500 g zdrowego synka
02.10 kolejna wizyta
16.10 & 22.10 III prenatalne
💊
Euthyrox N50
-
Kam.ila wrote:Zagadka podziwiam że chcesz spróbować powrotu do cycka mi bardzo pasuje akurat karmienie z butelek. Zwłaszcza jak mam teraz laktator muszlowy podwójny 🤣pełen luksus.
Właśnie chce dzisiaj zamówić taki lakator, jaki model wybrałaś?Nina_02, Tatka lubią tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Ja mam jakiś spory luz teraz z tym kp, jeśli się uda to super. Łączenie kp i kpi bardzo by mi odpowiadało, żeby w nocy nie świrować z laktatorem i nie musieć brać butli na wynos 😃 Ale mimo ciężkich początków z kpi, cieszę się że że Iga umie pięknie z butli jeść. Bo dzięki temu byłam w czwartek u uro-fizjo i psiapsi na herbacie, w piątek u fryzjera na farbowaniu, wczoraj na Mszy w kościele, a mąż mógł wykorzystać urlop ojcowski na całego 😁😁
Właśnie chce dzisiaj zamówić taki lakator, jaki model wybrałaś?
Jeny trochę zazdroszczę 😬 ja poszłam na 40 minut do biedronki to był dramat 😆 marzy mi się fryzjer, hybryda, podolog, nie mówiąc o fizjoterapii i ginekologu 😬 jeszcze nie umiem ogarnąć wychodzenia z domu ale zamówiłam inną butelkę zobaczymy co na to młody 🤞🫢 -