☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
Atika wrote:O rany, nic nie wywijam 🥴 Chodzi o nogawki?
Mam wrażenie, że wylewa się gorą bo najczęściej mokry jest nad bioderkami.
No, ja wywijam te falbanki po bokach, a u góry niby szerokość zapięcia powinna być taka, że można włożyć dwa palce 🤔
Dziewczyny a korzystacie z kolektorów pokarmu?
Zamówiłam dzisiaj muszlowy Neno Claro, trochę późno, bo już raczej się laktacja stabilizuje, a ile mleka mi poszło w nakładki jednorazowe to szkoda gadać. Teraz nadal mi się zdarza, że jak karmię to leci z drugiej piersi, po prysznicu też mi cieknie mleko to może uda mi się trochę zebrać do kolektora i od razu na świeżo przelać do butelki i lodówki 🤔
Nie chciałam magicznej butelki, bo boje się, że jeszcze podkręci laktację, a już i tak mam za szybki wypływ mleka.
🤍Jakie maty dla maluchów polecacie?
My dostaliśmy w weekend matę z pałąkami z Ikea, dopiero będziemy testować, mamy też już trochę zabawek, ale myślę o piankowej do domu.Zastanawiam się jeszcze nad matą przenośną żeby można było wziąć na wyjście albo do zabawy na trawie na działce i dziadków jak będzie już ciepło 🤔Atika lubi tę wiadomość
-
Aune wrote:No, ja wywijam te falbanki po bokach, a u góry niby szerokość zapięcia powinna być taka, że można włożyć dwa palce 🤔
Zamówiłam dzisiaj muszlowy Neno Claro, trochę późno, bo już raczej się laktacja stabilizuje, a ile mleka mi poszło w nakładki jednorazowe to szkoda gadać. Teraz nadal mi się zdarza, że jak karmię to leci z drugiej piersi, po prysznicu też mi cieknie mleko to może uda mi się trochę zebrać do kolektora i od razu na świeżo przelać do butelki i lodówki 🤔
Nie chciałam magicznej butelki, bo boje się, że jeszcze podkręci laktację, a już i tak mam za szybki wypływ mleka.
My dostaliśmy w weekend matę z pałąkami z Ikea, dopiero będziemy testować, mamy też już trochę zabawek, ale myślę o piankowej do domu.Zastanawiam się jeszcze nad matą przenośną żeby można było wziąć na wyjście albo do zabawy na trawie na działce i dziadków jak będzie już ciepło 🤔
Dzięki, przy następnej zmianie zwrócę baczniej uwagę.
Ja zamówiłam kolektor Neno leitle butelką z racji wypływu z drugiej piersi sporej ilości. Nie zawsze, czasem synuś tak często siedzi na piersi (ostatnio baaardzo często) ,że mleczka dodatkowego jest mniej.
Zamówiłam też kolektor baby ono muszlowy. Mam obecnie muszle z membraną, ale dla mnie nadaje się tylko do podwojenia brodawek bo mleko zazwyczaj wycieka
😒 Mam nadzieję, że to co przyjdzie będzie lepiej się sprawdzało.
Mnie też się już w miarę uregulowała laktacja, ale pamiętam jak kiedyś karmiłam to prawie zawsze miałam wypływ z drugiej piersi, a poza domem wystarczy, że pomyślalam o dziecku lub usłyszałam płacz obcego dziecka to wypływ był ogromny.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:30
Aune lubi tę wiadomość
Ona: AMH 0,13 po suplementacji i HW 0,36 IO
stan przedcukrzycowy
On: Problem męski - słaba morfologia
I klasa 2022r. 1% (wcześniej 0%) 2023r. 0%
II klasa 2022r. 5% 2023r. 15%
Koncentracja plemników 42,6 mln/ml
Ruch postępowy 2022r. 55% 2023 66%
Ruch całkowity 2022r. 60% 2023 70%
Brak ruchu 2022r. 40% 2023r. 30%
DFI: 2021r. 41% 2022r. 26% 2023r. 30%
Stymulacja XI.22 - 4 komórki - 3 dojrzałe
1 zapłodniona zatrzymana w 4 dobie.
Stymulacja III 23 - 1 ładna komórka , niestety za szybki przyrost i pękła
Suplementacja: q10, DHEA, Miovelia Pro, Miovelia NAC, L-carnityna
leki Glucophage 3x500
XII starania naturalne
X 23 histeroskopia - antybiotykoterapia
Bakterie w nasieniu - antybiotykoterapia.
Przerwa, w międzyczasie starania bez nadziei.
Naturals
28 XI 2024 narodziny synka
-
Atika wrote:O rany, nic nie wywijam 🥴 Chodzi o nogawki?
Mam wrażenie, że wylewa się gorą bo najczęściej mokry jest nad bioderkami.
Gumki te co są na pachwinkach od środka jak pampersa zapmniesz -
Aune wrote:No, ja wywijam te falbanki po bokach, a u góry niby szerokość zapięcia powinna być taka, że można włożyć dwa palce 🤔
My dostaliśmy w weekend matę z pałąkami z Ikea, dopiero będziemy testować, mamy też już trochę zabawek, ale myślę o piankowej do domu.Zastanawiam się jeszcze nad matą przenośną żeby można było wziąć na wyjście albo do zabawy na trawie na działce i dziadków jak będzie już ciepło 🤔
Co do maty to mamy z tiny love + zabawka dla brzuszkaAune lubi tę wiadomość
-