☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniela855888 wrote:My miałyśmy jak Hela miała miesiąc jakoś właśnie. Trwało to dobry tydzień - dwa i przeszło. Zakraplalam solą i odciągałam (ja używam nosiboo). W najgorszym momencie kilka razy zrobiłam też inhalacje z soli żeby lepiej zeszlo z noska.
Moja mama w tym czasie mnie z 5 razy do lekarza wysyłała 😌 -
Dziewczyny a jaką macie temperature w pomieszczeniu do spania? Bo u nas bloku to się nie da zejść poniżej 23 stopni, bo nawet jak wyłączymy kaloryfery to sąsiedzi grzeją 🙈 I mam wrażenie że dlatego Iga nie akceptuje ani śpiworkow, rożków ani nawet cienkich kocyków... Śpi w pajacyku poodkrywana, najlepiej jeszcze w takim z gołymi stopami. I o ile walczyłam mocno przykrywalam przez sen, to zaczynam pomału już to odpuszczac
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:04
-
Zagadka919 wrote:Dziewczyny a jaką macie temperature w pomieszczeniu do spania? Bo u nas bloku to się nie da zejść poniżej 23 stopni, bo nawet jak wyłączymy kaloryfery to sąsiedzi grzeją 🙈 I mam wrażenie że dlatego Iga nie akceptuje ani śpiworkow, rożków ani nawet cienkich kocyków... Śpi w pajacyku poodkrywana, najlepiej jeszcze w takim z gołymi stopami. I o ile walczyłam mocno przykrywalam przez sen, to zaczynam pomału już to odpuszczac
Podejrzewam, że jest jej po prostu za ciepło.
Może po prostu przed spaniem wywietrzcie porządnie pokój w którym mała śpi ☺️ -
Amra wrote:A jak u Ciebie objawiała się nerwica lękowa ? Tylko te zadręczające myśli ? Obawiam się , że i ja mogę mieć jakieś początki 🙈
A co do leków, wiadomo że to ostateczność , ale zawsze należy wybrać mniejsze zło. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko🧬Pai-1, MTHFR
08.23r 💔 19 tc, synek
24.03.24r ⏸ -