Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Delfi wrote:Ja kurtki przy pierwszym porodzie (w lutym) nie trzymałam w szpitalu, tak samo teraz nie planuję. Dałam mężowi, mąż mi przywiózł, jak wychodziłam ze szpitala

Gilgotek, cudnie 🥰
Ja tak samo, mąż zabrał i przywiózł po wypisach, a ciuszki normalnie w 40 stopniach i moje ubrania tez.
Mamy już tydzień!
Belma, Wilga27, Willsee lubią tę wiadomość
-
Ja mam kokon z hugglesa i szkoda mi było go prac, więc dokupiłam dedykowany pokrowiec i mam spokój, nawet jak się uleje czy cos to nic nie powinno się stać, ściągam piorę i tyle a juz wyprac raz w tygodniu kokon to myślę, że to problem.
Co do ciuszków ja dostaje cała wyprawkę dla dziecka i nic ze sobą dla niego nie biorę. Jedyna rzecz to nosidełko mamy wziac na wypis 😅
Rozpakowałam wlasnie walizkę szpitalną (miałam spakowaną według listy jakbym zaczęła rodzic przed 37tc i tak stała)
Dokupiłam dziś jakieś dziwne rzeczy na sutki nawilżające, kompresy i tym podobne i zastanawiam się czy brać ze sobą takie żelowe duże okrągłe co się wsadza do zamrażarki czy jednak sobie je zostawić w domu może, któraś z was ma doświadczenie już? A. Zdrugiej strony dla siebie mam wziac tylko koszule, klapki, ręczniki i cos do mycia. Więc zakładam, że raczej będą mieli takie rzeczy?👸🏻97🤴🏻89
2019 11tc🕊 2020 bc IUI 2023 ❌️
11.2024 stymulacja
9.12 punkcja❄️❄️❄️❄️❄️
14.12 transfer +eb ✖️
26.03 transfer mrożony cykl naturalny+eb, agolutin, acard, utorgestan 2x200
4dpt II kreska- cień
6dpt beta 22,
7dpt beta 23,5.
8dpt beta 31.18
10 dpt beta 54,43
12 dpt beta 134,
14 dpt beta 354
16dpt beta 847
20 dpt usg GS 0,76cm pęcherzyk
21 dpt beta 5106
23 dpt pęcherzyk żółtkowy
29 dpt 25506 beta
30 dpt serduszko ❤️ crl 1.1cm
8+6tc crl 2.08 cm ❤️ 176
9+6 tc crl 3,17cm ❤️ 179 Panorama zdrowy 🩵
11+0 tc crl 4,30 cm ❤️ 170
13+3 tc crl 7, 29 cm ❤️166
18+3 tc 322g 🩵
21+6 tc 533g 🩵 połówkowe
27+0tc 1200g
32+0 tc 2200g
35+5 tc 3400g
37+5 tc 3700g

-
Hdfs wrote:Ja mam kokon z hugglesa i szkoda mi było go prac, więc dokupiłam dedykowany pokrowiec i mam spokój, nawet jak się uleje czy cos to nic nie powinno się stać, ściągam piorę i tyle a juz wyprac raz w tygodniu kokon to myślę, że to problem.
Co do ciuszków ja dostaje cała wyprawkę dla dziecka i nic ze sobą dla niego nie biorę. Jedyna rzecz to nosidełko mamy wziac na wypis 😅
Rozpakowałam wlasnie walizkę szpitalną (miałam spakowaną według listy jakbym zaczęła rodzic przed 37tc i tak stała)
Dokupiłam dziś jakieś dziwne rzeczy na sutki nawilżające, kompresy i tym podobne i zastanawiam się czy brać ze sobą takie żelowe duże okrągłe co się wsadza do zamrażarki czy jednak sobie je zostawić w domu może, któraś z was ma doświadczenie już? A. Zdrugiej strony dla siebie mam wziac tylko koszule, klapki, ręczniki i cos do mycia. Więc zakładam, że raczej będą mieli takie rzeczy?
Tych padów do zamrażarki bym nie brała - mi się one przydały dopiero w domu jak nawał wszedł na całego. Do szpitala biorę lanolinę, nakładki w razie w, kompresy i femaltiker 😉
Hdfs lubi tę wiadomość
-
Ma to sens, wezmę może 1 pajacyka, czapkę i skarpetki, a resztę zostawię w woreczkach w domu to najwyżej mąż dowiezie jak te szpitalne będą okropne
ciuszki na wyjście też przygotuje osobno razem z kombinezonem i nawet w aucie mogą leżeć spakowane. To samo moja kurtka
może głupie pytanie, ale buty też oddajecie mężowi?
-
Ja ciuszki na wyjście mam w specjalnej kosmetyczce i będę miała je w torbie.👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Po 5 latach starań jest Rysiu 💙
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy Chłopczyk
Henio.💙

-
Hdfs wrote:Ja mam kokon z hugglesa i szkoda mi było go prac, więc dokupiłam dedykowany pokrowiec i mam spokój, nawet jak się uleje czy cos to nic nie powinno się stać, ściągam piorę i tyle a juz wyprac raz w tygodniu kokon to myślę, że to problem.
Dokupiłam dziś jakieś dziwne rzeczy na sutki nawilżające, kompresy i tym podobne i zastanawiam się czy brać ze sobą takie żelowe duże okrągłe co się wsadza do zamrażarki czy jednak sobie je zostawić w domu może, któraś z was ma doświadczenie już? A. Zdrugiej strony dla siebie mam wziac tylko koszule, klapki, ręczniki i cos do mycia. Więc zakładam, że raczej będą mieli takie rzeczy?
Chyba też zamówię jeszcze pokrowiec, chociaż podoba mi się ten kokon bardziej bez pokrowca zwłaszcza że wzięłam te wersje z Teddym🥹 co do reszty, to chyba też w takim razie zostawię kurtkę w aucie, żeby nie przenosić tych zarazków, a resztę upiorę na 60 stopni. Latem było łatwiej - miałam super wygodną, długą sukienkę na wyjście ze szpitala i to było plus 10 do samopoczucia 😂 teraz pewnie wyjdę w dresie 🙈
U mnie w szpitalu wymagają wszystko więc fajnie macie że zabieracie tylko kartę ciąży i badania 🤭
-
Pierniczka wrote:Ma to sens, wezmę może 1 pajacyka, czapkę i skarpetki, a resztę zostawię w woreczkach w domu to najwyżej mąż dowiezie jak te szpitalne będą okropne
ciuszki na wyjście też przygotuje osobno razem z kombinezonem i nawet w aucie mogą leżeć spakowane. To samo moja kurtka
może głupie pytanie, ale buty też oddajecie mężowi?
Myślę że buty to już chyba spoko, będą sobie stać, można je zapakować w foliowke - równie dobrze na butach z przychodni czy zwykłego sklepu można coś przynieść 🙈 ja na pewno po powrocie do domu umyję porządnie japonki gumowe bo w nich będę chodzić po oddziale
Pierniczka lubi tę wiadomość
-
Frelcia jak Twoje bóle? Mi też się zaczely krzyżowe do kompletu, ale dopiero wzięłam ten magnez - oby pomógł.👩34 👨42
🌿🏋🏻♀️🤸♂️🚴♂️
Starania naturalne od 2021.
W klinice od IX.2023
4 nieudane transfery
3 pierwsze - beta 0
4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
Punkcja nr 2 - 03.2025
5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
8dpt beta 158
11dpt beta 635 😍
15dpt beta 3062 🫣
5.05 mamy ♥️