Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • RumbaLover Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hdfs wrote:
    No co kochane me chyba oszalałam albo moje oczy i widzę cień hahahah siedzę nad tym testem w łazience i próbuje złapałac telefonem 🤣🤣🤣🤣 powtórzę jeszcze dziś pinka po południu zrobiłam falacelle czy jakoś tak ale chyba ona faktycznie jest 😅 a wydeklaruje się pewnie jutro albo po jutrze zrobię betę czy to faktycznie czy testową kreska mi się tak odznacza ale z perspektywy czasu jak robiłam milion testów i jak nie byłam w ciąży to nigdy tego cienia nie było hahaha ależ emocje

Edit https://zapodaj.net/plik-9lPUoKIdc2 Zrobiłam w innym świetle i zdjęłam szybkę nie wiem zależy jak się patrzy właśnie i w jak świetle ale nie wiem czy sobie moje oczy zwyczajnie nie urajaja hahah

Mój tak wyglądał w 6dpt a w 10 beta wynosiła już ok 500 :) trzymam mocno kciuki za Was !!

• Wilga27 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woooooow Hdfs dla mnie to nie jest cień nawet tylko Ewidentna krecha!
    Dawaj na betę 🤩

Aż sprawdziłam jak u mnie wyglądał 4dpt - na pewno bardziej blada krecha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:48

👩35👨43

🌿🏋🏻‍♀️🤸‍♂️🚴‍♂️

Starania naturalne od 2021.
    W klinice od IX.2023

4 nieudane transfery
    3 pierwsze - beta 0
    4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
    Punkcja nr 2 - 03.2025
    5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
    8dpt beta 158
    11dpt beta 635 😍
    15dpt beta 3062 🫣
    5.05 mamy ♥️
    19.05 2cm człowieczka 🌞
    6.06 4,6cm byka
    Panorama ok 🌸
    16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
    11.08 połówkowe lux 😎

age.png
  • RumbaLover Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a tak poza tematem jak Wasze nocki?

U nas po tej chorobie ( katar by the way dalej mamy ..) to jest koszmar jeszcze większy, okna aktywności w nocy, totalne odrzucenie butelki - zje tylko przez sen. Już prawie 10 miesiąc a my dalej sen jak u noworodka 😭

‹‹ ‹ 686 687 688 689 690
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ